Jos jedan kraj jedne RUSOFILSKE BAJKE!!!!Konačno kraj monopolu NIS-a!!

Nebac69

Domaćin
Poruka
4.915
Beograd -- Vlada je donela odluku o slobodnom uvozu nafte i naftnih derivata od 1. januara 2011. i odluku o slobodnom formiranju cene naftnih derivata na srpskom tržištu.

Auuuu... al' ce sad ''braca'' iz KGB-a da polude kad ovo vide, Srbija zahvaljujuci ''braci'' sa istoka dobila najskuplji a najgoreg kvalieta bezin u Evropi.....konacno da se RUSOFILI u Vladi opametili. Treba im vratiti njihovih pisljivih 400 miliona i uzeti ponovo NIS u svoje vlasnistvo i nkad nikom dati MONOPOL od 51%!!!
 
Није проблем скупити тих "пишљивих" 400 милиона долара и вратити их Русима, али где да накупимо оноликих 23 милиона долара па да вратимо и Сартид од Американаца, па би онда два највећа српска гиганта поново били наши.
 
Beograd -- Vlada je donela odluku o slobodnom uvozu nafte i naftnih derivata od 1. januara 2011. i odluku o slobodnom formiranju cene naftnih derivata na srpskom tržištu.

Auuuu... al' ce sad ''braca'' iz KGB-a da polude kad ovo vide, Srbija zahvaljujuci ''braci'' sa istoka dobila najskuplji a najgoreg kvalieta bezin u Evropi.....konacno da se RUSOFILI u Vladi opametili. Treba im vratiti njihovih pisljivih 400 miliona i uzeti ponovo NIS u svoje vlasnistvo i nkad nikom dati MONOPOL od 51%!!!Srbija je zahvaljujući tvojoj braći po stanci dobila najgori mogući ološ da joj zasedne na grbaču.

A što se tiče formiranja cene benzina to će još da se vidi sa Dinkićem i Tadićem da li imaju nameru da skinu akcizu jer je i onako najveća ne u Evropi nego na svetu.
Ko zna način formiranja cene za tečno gorivo jasno mu je da je jedna lopovsko-banditska družina na čelu sa Tadićem i Dinkićem najodgovornija za sve što se dešava u Srbiji.

A što se tiče Rusa, njima je sve jedno oko otvaranja tržišta. Oni i onako skoro celu Evropu snabdevaju naftom pa ih zbog toga mnogo zabole ćuk. Uostalom cena nafre za Srbiju iz Rusije je oko 10% niža od cena za ostale države i njihove kupce a to može da prati u najboljem slučaju 0% (nula posto) budućih dobavljača. Dovoljno je da ih Rus samo malo pomilki po glavici pa da im otpadnu uši.

U suštini sada mi je jasno da pored toga što mlatiš tim prutićem na slici maltiš i praznu slamu sa ovom temom.

P.S.
Nauči nešto oko ekonomije kad baš želiš da se mešaš tamo gde ti nije mesto jer ti to ne dozvoljava skromno znanje.
 
Није проблем скупити тих "пишљивих" 400 милиона долара и вратити их Русима, али где да накупимо оноликих 23 милиона долара па да вратимо и Сартид од Американаца, па би онда два највећа српска гиганта поново били наши.

Satrid od 1987 nije prozveo nista, sve dok US STEEl ih nije otkupio, samo rasle pecurka gde je od 2003. postao najveci punjac novca srpskom buzdetu. Radnici u Staridu su prezadovoljni nacinom poslovanja i niko ne zeli da ih zameni, za razliku od IKARBBUSA gde je RUS pobegao i ostavio neplacene racune i neplacene radnike, i sada isti scenario sa radnicima iz NIS-a se zale na bahatost koja KGB mafija iz Gasproma svakodnevno tretira radnike, oni misla da im je ovo istocna Evropa '68.
 
Није проблем скупити тих "пишљивих" 400 милиона долара и вратити их Русима, али где да накупимо оноликих 23 милиона долара па да вратимо и Сартид од Американаца, па би онда два највећа српска гиганта поново били наши.

хехехе........:ok::ok::ok:

Него шта је било са овим - негде је изгледа "запело"...


Ekonomija
Afera „Sartid” konačno pred sudom

Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu počeo da saslušava osumnjičene u vezi s prodajom smederevske železare američkoj kompaniji „Ju-Es stil”

Afera „Sartid” uskoro bi mogla da dobije sudski epilog. Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu, naime, počeo je da saslušava osumnjičene u vezi s prodajom ovog preduzeća američkoj kompaniji „Ju-Es stil”. Zahtev za sprovođenje istrage podnet je protiv sedmoro osumnjičenih, a pošto ih sve sasluša, sudija će doneti odluku o pokretanju istrage. Prema nezvaničnim informacijama, grupi osumnjičenih na teret se stavlja zloupotreba službenog položaja, a ostalima kršenje zakona od strane sudije. U Okružnom sudu nam je rečeno da se imena osumnjičenih u ovoj fazi postupka ne saopštavaju.

Okružno javno tužilaštvo u Beogradu, prema nezvaničnim informacijama, došlo je do podataka da su u nezakonitom stečajnom postupku i privatizaciji smederevskog giganta, učestvovali Aleksandar Vlahović, bivši ministar za privredu i privatizaciju, i Nemanja Kolesar, nekadašnji šef kabineta Zorana Đinđića. Pored njih, na spisku okrivljenih našla su se i imena Gorana Kljajevića, bivšeg predsednika Trgovinskog suda, Dušana Marčićevića, bivšeg sudije ovog suda, Živomira Novakovića, bivšeg direktora „Sartida”... Vlahović, Kolesar, Novaković, Kljajević, Marčićević, Branislav Ignjatović, stečajni upravnik „Sartida” i Dragan Šagovnović, direktor Centra za konsalting Ekonomskog instituta u Beogradu, terete se da su se, od februara 2002. do septembra 2003. godine, u Beogradu i Smederevu, sastajali u zgradi vlade, Agenciji za sanaciju, bankama i dogovarali kako će „Ju-Es stilu” prodati „Sartid”. Dogovoreno je, da se smederevsko preduzeće proda američkoj korporaciji neposrednom pogodbom i bez uključivanja drugih potencijalnih kupaca.

Na pomenutim sastancima dogovoreno je da postavljeni cilj realizuju kroz stečajni postupak, koji je pružao mogućnost prodaje „Sartida” i njegovih zavisnih preduzeća putem neposredne pogodbe bez uključenja drugih potencijalnih kupaca. Svako ponaosob je, navodi se u dokumentaciji, u okviru svoje funkcije omogućio „Ju-Es stilu”, prvo, da preuzme poslovanjem proizvodnim procesom „Sartida”, a zatim da kontroliše i kreira njegovu poslovnu politiku. Aleksandar Vlahović je kao „republički ministar za privredu i privatizaciju koordinirao radom ostalih osumnjičenih”. Preko Kolesara i Ignjatovića, Vlahović je, tvrdi se u dokumentu, uticao na rad Trgovinskog suda u Beogradu. Koristeći svoj položaj Vlahović je na sednicama vlade, na kojima je razmatrana privatizacija, agitovao za „Ju-Es stil” kao najboljeg kupca „Sartidove” imovine. Uz ovo, Vlahović je ostalim članovima vlade prećutkivao činjenice drugih zainteresovanih kupaca. Da je Vlahović dobro uradio posao govori činjenica da je 23. januara 2003. godine, vlada jednoglasno prihvatila zaključak po kojem je sklopljen sporazum o saradnji vlade i „Ju-Es stila”.

I Nemanja Kolesar je imao „zavidnu ulogu”, kako se tvrdi u dokumentu: naložio je pokretanje stečajnog postupka „Sartida”. Da bi lakše kontrolisao postupak, Kolesar je „sredio” da se pomenuti postupak ne vodi pred Trgovinskim sudom u Požarevcu kao mesno nadležnom, već da se „prebaci” u Beograd. Bivši šef Đinđićevog kabineta je „direktne instrukcije iz vlade prenosio stečajnom upravniku Branislavu Ignjatoviću”. Kolesar se tereti i da je članovima vlade prećutao i činjenicu da je „LNM holdings” iz Engleske takođe zainteresovan za kupovinu smederevskog preduzeća.

Generalnom direktoru smederevskog preduzeća na teret se stavlja da je 8. marta 2002. godine u Smederevu zaključio Ugovor o saradnji i uslužnoj preradi sa predstavnicima „Ju-Es stila”. Branislav Ignjatović tereti se da je, kao stečajni upravnik u predmetu Trgovinskog suda, donosio odluke suprotne odredbama Zakona o prinudnom poravnanju.

Goran Kljajević, koji se nalazi u pritvoru pod optužbama da je član takozvane stečajne mafije, tereti se da je kao predsednik Trgovinskog suda u Beogradu i predsednik stečajnog veća domaćih banaka, koje su bile najveći poverioci „Sartida”, „u nameri pribavljanja koristi „Ju-Es stilu” i suprotno Zakonu o prinudnom poravnanju... donosio rešenja na štetu banaka”.
M. Derikonjić
objavljeno: 29/02/2008
 
Ikarbus:Radnici hoće raskid ugovora sa RUSIMA!!!!!
Ikarbus:Radnici hoće raskid ugovora


Kako se navodi u saopštenju, štrajkači su zahtev Agenciji dostavili u utorak, a odneli su ga i u Ambasadu Rusije, ali službenici protokola Ambasade nisu želeli da ga preuzmu
Ruska kompanija Avtodetal servis je u avgustu 2008. godine na tenderu kupila 39,2 odsto kapitala Ikarbusa za 7,2 miliona evra i obavezala se

da će u roku od 12 meseci ispuniti obaveze iz socijalnog programa, a do sada je kupila još 10 odsto akcija.

Zaposleni u Ikarbusu počeli su 1. jula štrajk zahtevajući isplatu četiri zarade i nastavak proizvodnje u fabrici autobusa, koja je obustavljena zbog manjka narudžbina, a generalni direktor Ikarbusa Srećko Nijemčević podneo je krajem jula ostavku pošto Avtodetal servis nije obezbedio poslove za tu beogradsku fabriku autobusa.

Agencija za privatizaciju je u junu uputila opomenu Avtodetal servisu zbog neredovnog isplaćivanja zarada zaposlenima i najavila da će sprovesti vanrednu kontrolu poslovanja Ikarbusa nakon 17. avgusta, kada ističe rok za ispunjavanje obaveza iz socijalnog programa, jer pre toga nema ovlašćenje da reaguje.

Radnici Ikarbusa su zbog neisplaćenih zarada krajem jula protestovali ispred zgrade Vlade Srbije, a ove sedmice su se pridružili protestu

radnika Zastave elektro iz Rače, koji su došli u Beograd.

Radnici IKARBUSA; NECEMO RUSE!!!!
Kao sto rekoh, niko u svetu se nije usrecio sa Rusima!"!
 
Распитај се мало шта је све у власништву Сартида па онда коментариши да ли јесу или нису ништа производили. Овако напамет је бесмислено.

ja bi tebi rekao da se ti raspitas i pitas same radnike SATRIDA sta misle da li zele da se vrate u ono doba iz 1987-2003??!!
 
хехехе........:ok::ok::ok:

Него шта је било са овим - негде је изгледа "запело"...


Ekonomija
Afera „Sartid” konačno pred sudom

Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu počeo da saslušava osumnjičene u vezi s prodajom smederevske železare američkoj kompaniji „Ju-Es stil”

Afera „Sartid” uskoro bi mogla da dobije sudski epilog. Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu, naime, počeo je da saslušava osumnjičene u vezi s prodajom ovog preduzeća američkoj kompaniji „Ju-Es stil”. Zahtev za sprovođenje istrage podnet je protiv sedmoro osumnjičenih, a pošto ih sve sasluša, sudija će doneti odluku o pokretanju istrage. Prema nezvaničnim informacijama, grupi osumnjičenih na teret se stavlja zloupotreba službenog položaja, a ostalima kršenje zakona od strane sudije. U Okružnom sudu nam je rečeno da se imena osumnjičenih u ovoj fazi postupka ne saopštavaju.

Okružno javno tužilaštvo u Beogradu, prema nezvaničnim informacijama, došlo je do podataka da su u nezakonitom stečajnom postupku i privatizaciji smederevskog giganta, učestvovali Aleksandar Vlahović, bivši ministar za privredu i privatizaciju, i Nemanja Kolesar, nekadašnji šef kabineta Zorana Đinđića. Pored njih, na spisku okrivljenih našla su se i imena Gorana Kljajevića, bivšeg predsednika Trgovinskog suda, Dušana Marčićevića, bivšeg sudije ovog suda, Živomira Novakovića, bivšeg direktora „Sartida”... Vlahović, Kolesar, Novaković, Kljajević, Marčićević, Branislav Ignjatović, stečajni upravnik „Sartida” i Dragan Šagovnović, direktor Centra za konsalting Ekonomskog instituta u Beogradu, terete se da su se, od februara 2002. do septembra 2003. godine, u Beogradu i Smederevu, sastajali u zgradi vlade, Agenciji za sanaciju, bankama i dogovarali kako će „Ju-Es stilu” prodati „Sartid”. Dogovoreno je, da se smederevsko preduzeće proda američkoj korporaciji neposrednom pogodbom i bez uključivanja drugih potencijalnih kupaca.

Na pomenutim sastancima dogovoreno je da postavljeni cilj realizuju kroz stečajni postupak, koji je pružao mogućnost prodaje „Sartida” i njegovih zavisnih preduzeća putem neposredne pogodbe bez uključenja drugih potencijalnih kupaca. Svako ponaosob je, navodi se u dokumentaciji, u okviru svoje funkcije omogućio „Ju-Es stilu”, prvo, da preuzme poslovanjem proizvodnim procesom „Sartida”, a zatim da kontroliše i kreira njegovu poslovnu politiku. Aleksandar Vlahović je kao „republički ministar za privredu i privatizaciju koordinirao radom ostalih osumnjičenih”. Preko Kolesara i Ignjatovića, Vlahović je, tvrdi se u dokumentu, uticao na rad Trgovinskog suda u Beogradu. Koristeći svoj položaj Vlahović je na sednicama vlade, na kojima je razmatrana privatizacija, agitovao za „Ju-Es stil” kao najboljeg kupca „Sartidove” imovine. Uz ovo, Vlahović je ostalim članovima vlade prećutkivao činjenice drugih zainteresovanih kupaca. Da je Vlahović dobro uradio posao govori činjenica da je 23. januara 2003. godine, vlada jednoglasno prihvatila zaključak po kojem je sklopljen sporazum o saradnji vlade i „Ju-Es stila”.

I Nemanja Kolesar je imao „zavidnu ulogu”, kako se tvrdi u dokumentu: naložio je pokretanje stečajnog postupka „Sartida”. Da bi lakše kontrolisao postupak, Kolesar je „sredio” da se pomenuti postupak ne vodi pred Trgovinskim sudom u Požarevcu kao mesno nadležnom, već da se „prebaci” u Beograd. Bivši šef Đinđićevog kabineta je „direktne instrukcije iz vlade prenosio stečajnom upravniku Branislavu Ignjatoviću”. Kolesar se tereti i da je članovima vlade prećutao i činjenicu da je „LNM holdings” iz Engleske takođe zainteresovan za kupovinu smederevskog preduzeća.

Generalnom direktoru smederevskog preduzeća na teret se stavlja da je 8. marta 2002. godine u Smederevu zaključio Ugovor o saradnji i uslužnoj preradi sa predstavnicima „Ju-Es stila”. Branislav Ignjatović tereti se da je, kao stečajni upravnik u predmetu Trgovinskog suda, donosio odluke suprotne odredbama Zakona o prinudnom poravnanju.

Goran Kljajević, koji se nalazi u pritvoru pod optužbama da je član takozvane stečajne mafije, tereti se da je kao predsednik Trgovinskog suda u Beogradu i predsednik stečajnog veća domaćih banaka, koje su bile najveći poverioci „Sartida”, „u nameri pribavljanja koristi „Ju-Es stilu” i suprotno Zakonu o prinudnom poravnanju... donosio rešenja na štetu banaka”.
M. Derikonjić
objavljeno: 29/02/2008Meni se čini da će kroz ovo inskonstruisano suđenje samo pokušati da zataškaju krađu i prikriju tragove pljačke koja se inače meri milijardama evra.


Ko može sada da ih i osudi kada je kompletno sudstvo obična stranačka baklava.
 
Beograd -- Vlada je donela odluku o slobodnom uvozu nafte i naftnih derivata od 1. januara 2011. i odluku o slobodnom formiranju cene naftnih derivata na srpskom tržištu.

Auuuu... al' ce sad ''braca'' iz KGB-a da polude kad ovo vide, Srbija zahvaljujuci ''braci'' sa istoka dobila najskuplji a najgoreg kvalieta bezin u Evropi.....konacno da se RUSOFILI u Vladi opametili. Treba im vratiti njihovih pisljivih 400 miliona i uzeti ponovo NIS u svoje vlasnistvo i nkad nikom dati MONOPOL od 51%!!!

НЕјебац-69,
Прво види са твојом жутом багром да врате "УС-стилу" ПИШЉИВИХ 21милион
за колико су поклонили СМЕДЕРЕВСКУ ЖЕЛЕЗАРУ америчком газдама, а
ДВЕ МИЛИЈАРДЕ ДОЛАРА Железаре пребацили као дуг грађана Србије!

Буђави наслов нема везе са мозгом, а дефицит сиве масе постављача је видљив.

ГАЗПРОМ овде никако не може да "пукне". Проценат прераде сирове нафте
која се у суседству Србије прерађује у рафинеријама, а долази ИЗ РУСИЈЕ,
прелази 2/3 (!).

Како год се окренеш твоје жуто ду*е буде отпозади.


.
 
Poslednja izmena:
NEJEBAC - 70 % kompanija za preradu nafte u Evropi drzi Rusoja - samo u Engleskoj je pre par meseci ,, Gaspromneft ,, od francuskog ,,Totala ,, kupio 4000 benzinskih pumpi pre par meseci - bilo prebijanja preko ,,,Britis Petrola ,, . z:D.. Isto ti je u Nemackoj - usred Belina su 80 % pumpi ruskih firmi . z:poz: ... A u Americi ih imaju 50 000 . z:mrgreen:

Boris se sa vetrenjacama . :mazi: .

Dal si mozda utripovo da ce tvoji postovi uticati na cinjenicu da je Rusija vlasnik 50 % svetskog prirodnog bogatstva ? :think:

Ajd pali sa teme ...
 
NEJEBAC - 70 % kompanija za preradu nafte u Evropi drzi Rusoja - samo u Engleskoj je pre par meseci ,, Gaspromneft ,, od francuskog ,,Totala ,, kupio 4000 benzinskih pumpi pre par meseci - bilo prebijanja preko ,,,Britis Petrola ,, . z:D.. Isto ti je u Nemackoj - usred Belina su 80 % pumpi ruskih firmi . z:poz: ... A u Americi ih imaju 50 000 . z:mrgreen:

Boris se sa vetrenjacama . :mazi: .

Dal si mozda utripovo da ce tvoji postovi uticati na cinjenicu da je Rusija vlasnik 50 % svetskog prirodnog bogatstva ? :think:

Ajd pali sa teme ...

Главни равин Русије Берл Лазар о Путину и перспективама Евреја у Русији

27 фебруара 2008 године главни равин Русије и оснивач Федерације еврејских заједница СНД је наступио у Оксфорду у удружењу Шабад са предавањем о јеврејима Русије и њиховој будућности. Предавање је било одржано на енглеском http://www.oxfordchabad.org/template...erel-Lazar.htm. Ево је и аудио снимак http://www.chabadresearch.co.uk/oxfo...berellazar.mp3

Ево неких цитата из његовог предавања:

-- У Лењинграду пре негде 50 година родио се дечак, а сусед му је била јеврејска породица. Дечак-сусед био је радо приман од ове јеврејске породице и још од младости са поштовањем гледао еврејски свет. Тамо њега су хранили јеврејском јелом, тамо он гледао како домаћин чита јеврејске књиге, тамо он је оценио поштено међусобно понашање од стране чланова јеврејске породице.
Кроз неко време овај дечак постао заменик градоначелника Санкт-Петербурга. И одједном он је сазнао да је други заменик градоначелника неће дозволити отварање јеврејске школе у Петербургу. Онда он је узео све документе за организацију јеврејске школе и дошао ког свог колеге са питањима о забрани. Одговор му је био следећи: "Ја сам такође Јевреј и нећу да ме оптужују за помоћ јеврејској школи зато неће бити моје дозволе". Дакле овај некадашњи дечак сам потписао све папире и у Петербургу се појавила јеврејска школа.
Звали оног човека - Владимир Владимирович Путин.

-- Никада ниједан политичар Русије или СССР није учинио толико за Јевреје као што В.В. Путин. У свим односима. Нема преседана.

-- Данас у Русији многи градоначелници, руководиоци области и министри у влади су јевреји. Ово је норма.

-- Након неколико састанака са Путином Аријел Шарон у приватним беседима ми је наглашавао да "код нас јевреја и у Израелу највећи пријатељ је у Кремљу"

-- У Русији много расправљају о јеврејству Дмитрија Медведева. Причају о његовој мајке која је наводно јеврејка. Не знам како то да коментаришем. Ми не сматрамо га јеврејем. Међутим рећићу следеће. Пре три дана него што је био проглашен као наследник Путина, Медведев дошао у наш Центар где је обећао нама све бољи живот. Добићемо више чак него желимо.

-- Данас у наш Центар долазе у гости највиши званичници Русије. Б. Гризлов, Ј. Лужков, С. Миронов и многи други. Постало обично кад нас посећивају руски политичари.

На питање "зашто је Путин ухапсио М. Ходорковског" одговор је био следећи:
"Ја добро познајем Ходорковског, имамо добре односе. Ходорковски замолио помоћ од нас јако касно, два дана пре хапшења. Ми просто нисмо успели му помоћи. Јевреји не морају тражити правду у животу, већ бити смишљени. Ходорковског уништила његова вера у сведозвољеност. Он је почео са финасирањем опозиције Путину...

Б. Лазара у овој посети центра Шабад пратио 29-годишње барон Натаниел Ротшилд, представник чувене банкарске породице јевреја Ротшилда. Он је држао кратки предговор на почетку:

"Редовно долазим у Русију после 2000 године. Први пут сам упознао равина Лазара у Давосу а у Русији упознао га ближе. Заједно смо почели многе иницијативе.

Међутим ни млади барон нити Лазар ништа нису рекли о стању породичне својине Ротшилда у Русији - Бритиш Петролеум, највеће британске фирме и лидера нафтног бизниса на свету. У августу 2003 БП набавила 50% деоница Тјуменске нафтне компаније којој владала финансијска група Михаила Фридмана. Фридман превео деонице од ТНК (која је постала његово власништво у доба Јељцина) у више од 4 милијарда евра. Штавише, сви су решили да је Фридман унапред заштитио себе од "судбине Ходорковског" бранећи се "заједничким бизнисом" са међународним лидером.

У 90-е године Јељцина у Русији активно је деловао мађарски јеврејин Сорош. Овај милијардер из САД финансирао у 1996 г. куповину државној "Сибнефти" Борисом Березовским у име Романа Абрамовича за свега 100 милиона долара. А у септембру 2005 исту "Сибнефт" Путин купио код Абрамовича за 13,1 милијарди долара буџетног новца.

У путинско доба уместо Сороша дошли су Ротшилде из Британије које решили деловати преко структура Берла Лазара. Резултат је много ефикасније него код Сороша. Преко лобирања Лазара БП је постао недоступан за ривале. При тоталном сукобу са Британијом (случај убијеног Литвиненко) кад били су затворени све офисе Британског Савета у Русије, Бритиш Петролеум и данас је као кремљјовска светиња.
[/CR]
 
Газпром држе Јевреји Руски, а не Руси. Руси су робље у Русији, ко и Срби у Србији - све последице црвене револуције.

Ти мало направи разлику.

Ko god da drzi nije dobro za Srbiju a GASPROM ipak drzi ovaj Jeverejin!!!

1.jpg
 
Ko god da drzi nije dobro za Srbiju a GASPROM ipak drzi ovaj Jeverejin!!!

1.jpg

Мама му Јеврејка (презиме Шелмов), па је и синак Јешић. Тешко Русима кад их лихвари и ''изабрани народ'' стану пљачкати.

Сорош који је држао Јељцина је почетник у поређењу са Ротшилдима који држе Путина.
 
Tones sve dublje . z:dm5:

Em si Hrvat ( oni kazu ravin a ne rabin ) , em si kao takav i antisemit i nacista , em lupetas po forumu . :super:

Rusofobne bajke ... :manikir:

Reci cu ti jednu tajnu - ,, BP ,, je finasijer svih obojenih revolucija u okolini Rusije ( koje su sve neslano propale) , a katastrofa u Meksickom zaLJevu ivrsena je kao odmazda - hidrodinamicnim udarom . :tajna:

O ,, prijateljstvu ,, Putina sa Rotsildia nekom drugom zgodom . z;) ..
 
Em si Hrvat ( oni kazu ravin a ne rabin )

Текст је копи-пејст (са форума који је на црној листи крижарице), немам времена туђе грешке исправљати (нити наводити такве ''опасне'' линкове.

Ево на поклон слика маме Јеврејке, тобоже Грузијке, иста Путин.

img70053.jpg
 

Back
Top