Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 77.236
Sad me sramota, veći sam spamer od shefa![]()
Brišite i praštajte ❤️
Не буди тако строга према себи...

Sad me sramota, veći sam spamer od shefa![]()
Brišite i praštajte ❤️
I do sad ih je fabrikovalo, primera koliko hoćeš .skolstvo ukinuti pod hitno
jer fabrikuje idiote
Čime ? Člancima u blicu il reportažom na pinku ? Ako štrajkujemo, pisaće da tražimo veće plate, po običaju .Ovo za predavača u sss sa majstorskim pismom je odlično.
Isto ne vidim zašto bi master nesrodnog fakulteta uticao na stručnost predavača i doveo je u pitanje.
Uticaj roditelja je podignut na viši nivo katastrofe.
Borite se protiv toga.
Ovo za predavača u sss sa majstorskim pismom je odlično.
Isto ne vidim zašto bi master nesrodnog fakulteta uticao na stručnost predavača i doveo je u pitanje.
Uticaj roditelja je podignut na viši nivo katastrofe.
Borite se protiv toga.
roditelji da obrazuju decuI do sad ih je fabrikovalo, primera koliko hoćeš .
Isti oni koje je to školstvo unazadilo ?roditelji da obrazuju decu
i da se staraju o njihovom strucnom osposobljavanju
Za KV srednje škole i nije loša ideja, praktično znanje .Plašim se samo da je to početak uvođenja polustručnog osoblja i u druge srednje i osnovne škole.Да ли је (уже)стручно знање предсвача важније од преношења знања деци, методологији и примењиости на живот и културну динамику...???
Постоје природни идиоти као 1% природних гејеваI do sad ih je fabrikovalo, primera koliko hoćeš .
malo opsirnije napisi da me isprovociras na aktivno ucesce na temiIsti oni koje je to školstvo unazadilo ?
Nema izgovora.Čime ? Člancima u blicu il reportažom na pinku ? Ako štrajkujemo, pisaće da tražimo veće plate, po običaju .
Isti oni koje je to školstvo unazadilo ?
Nemam potrebu da budem opširna, shvatio si i sažeto ,koliko vidim .![]()
moj diplomirani filozof novosadske kadedre odavno govori da je kovceg zakovan.Ako se usvoje izmene i dopune Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, od septembra će praktičnu i nastavu iz stručnih predmeta u umetničkim i srednjim stručnim školama moći da predaju i svršeni srednjoškolci.
![]()
Za katedrom se, takođe, mogu naći i predvači sa masterom iz bilo koje oblasti tako da će, recimo, profesor biologije moći da bude i neko ko je posle osnovnih studija na Biološkom fakultetu, završio postdiplomske studije na ekonomiji!
Uz ove izmene, koje su sastavni deo predloženih izmena Zakona o osnovama obrazovanja i vaspitanja, novina je i to da će se đaci dva puta ocenjivati iz vladanja, po jednom u svakom polugodištu, i to bi bio prvi put da se ovakva praksa uvodi u naše škole. Nastavnici će, ako roditelji zatraže objašnjenje za ocenu, morati da pišu izjavu direktoru u kojoj će obrazložiti zašto je, recimo, dete dobilo dvojku, a ne trojku.
Možda neki dom , ali ne u smislu popravnog, već više terapeutskog smisla .treba i da se podsete ljudi sta znaci popravni dom
obzirom na porast vrsnjackog nasilja
Čime ? Člancima u blicu il reportažom na pinku ? Ako štrajkujemo, pisaće da tražimo veće plate, po običaju .
U kom uzrastu?Да ли је (уже)стручно знање предсвача важније од преношења знања деци, методологији и примењиости на живот и културну динамику...???
dabome, ali terapija prinudnim radomMožda neki dom , ali ne u smislu popravnog, već više terapeutskog smisla .
Da , ali ovo je regresija, koraci unazad, opstaju polunaučeni .Па нека, експоненцијална регресија, нека помру од неспособности...природна селекција, културолошка еугеника...
Знаш ли која је разлика између расне и расистичке политике васпитања и образовања???![]()
moj diplomirani filozof novosadske kadedre odavno govori da je kovceg zakovan.
samo sto se neki detalji ne vide odmah
jedini spas ce nam biti uvezeni profesori iz indije.
zasto ne bi indijac predavao srpski jezik i knjizevnost? verujem da je strucniji od ovih danasnjih mastera
I to mi je ok, neka sade neko zelenilo , baštice..dabome, ali terapija prinudnim radom
Mislim da je bio sarkastičanАл га ти деда, застранио...
A finansiraće nas , ko ? Roditelji, NVO , mi sami ?Пишите паралелно уџбенике