Još jedan domet aktuelne vlasti - hleb 55 dinara

snejks

Elita
Poruka
18.396
Ne tražite mi link , jer ga nema , jednostavno sotišao malopre da uzmem hleb na uobičajenom mestu gde kupujem i hleb košta 55 dinara.

Znači osnovna hrana je poskupela opet , posle krompira na 70 , hleb je otišao na 55 , struja od sutra ide gore , kablovski internet i kablovska takođe , i na sve ovo mi neko servira da super živimo.

Ljudi , treba da izađemo ispred skupštine i da im hebemo svima tamo mater.

Ne tražite mi link , jer ga nema , jednostavno sotišao malopre da uzmem hleb na uobičajenom mestu gde kupujem i hleb košta 55 dinara.

Znači osnovna hrana je poskupela opet , posle krompira na 70 , hleb je otišao na 55 , struja od sutra ide gore , kablovski internet i kablovska takođe , i na sve ovo mi neko servira da super živimo.

Pa kako vidim,jos uvek dobro zivimo.Plate traju nekih 10.ak dana
Necemo se mi opametiti sve dok nam plata ne bude trajala samo par sati.
Srbina mozes i da hebes,ali kad ostane bez para onda mu udari krv u glavu i krene da menja vlast,pa onda opet sve iz pocetka.
Mislim da je stvarno krajnje vreme da ih menjamo,samo ne znam koga postaviti umesto njih?

Oce to kad hleb kupujes od Siptara, Fidelinkin hleb 44 dinara i dalje

Oce to kad hleb kupujes od Siptara, Fidelinkin hleb 44 dinara i dalje
Kupujem ga tamo gde sam ga i do sada kupovao , bilo je i ovde do juče 44 ali fala bogu da im je nestalo to brašno iz robnih rezervi , kažem fala bogu jer hleb od toga brašna nije bio ni za kura* , već sam par puta i napomenuo prodavcu da će tako samo rasterati mušterije , znam da nisu oni krivi i da i oni moraju da žive od svoga rada , ali sam kritičan prema državi koja je dozvolila da imamo nestašice osnovnih životnih namirnica kao kukuruz , krompir i žito , šečerna repa i sve ostalo što bi trebalo ovde u velikoj ravnici da uspeva.
Krivi su za propast poljoprivrede kao i za propast životinjskog fonda i prvo zato moraju da odu sa vlasti.

Back