kostoberstocher
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje nebi bilo lose da ukoliko imate kontakt sa moderatorom doticnog sajta urgirate da se ubaci podforum o lovu jer se vecina pecarosa bavi i lovom i obrtno, kao sto je slucaj na www.ribolovci.info
Ne nego treba da se odvajamo i po tezini, visini, broju dlaka na glavi i lepsim komsikama. Skoro da nema sustinske razlike izmedju lova i ribolova osim kada neko tako filozofira kao ti esox. I u koju grupu da stanu lovci i ribolovci koji priblizno upraznjavaju oba sporta?
U lovu se prvo pusti chuva-gaji pa `uhvati` i to se ubija manje nego se pusti.
Kad smo vec pocelji sa JA, takodje sam ribolovac i to ako se gleda i broji po izlascima, aktivniji nego lovac, pa ipak za nijansu vise volim lov pa me vi sad delite na polaili kako vec. Malo je off, ali ista je to prica lov-ribolov, jedino nedostaje duzi dan pa da lepo chovek ide u lov, ribolov, gadja `glinu`, gaji kerove, pcele............
Ne nego treba da se odvajamo i po tezini, visini, broju dlaka na glavi i lepsim komsikama. Skoro da nema sustinske razlike izmedju lova i ribolova osim kada neko tako filozofira kao ti esox. I u koju grupu da stanu lovci i ribolovci koji priblizno upraznjavaju oba sporta?