Jos jedan dokaz da je domaca banda najveci neprijatelj gradjana neke drzave

38imak

Buduća legenda
Poruka
26.266
Znaci, imali smo jos jedan dokaz, cak i sire price, da je domaca banda najveci neprijatelj gradjana; i da zbog zapada i zapadnog kapitala u takvim blato drustvima uopste i postoji koliko-toliki stepen slobode i kapitala.

Da se domaca banda pita, zataskali bi ubistvo na ocigled ko zna koliko desetina ljudi, i nikom nista. Bilo bi kao sa svim ostalim ubistvima u svim ostalim anti-zapadnim diktaturama.

Samo i iskljucivo zbog Amera je ovo izaslo u javnost.

I vi kao gradjani i dalje pljujete po zapadu?

Pa znate li sta bi vam banda radila da zapad ne postoji?

Mogao bi ti ladno u zatvor.. možda sam i ja po tebi, dio te "bande" i..?
Po tebi "srpska banda" je 80% društva koje eto, podržava tu "bandu" ili još bolje je toliko glupa da ne shvata da podržava sopstvene vladajuće "bandite".
Pošto se radi o članu koji nesmetano pljuje po srpskoj omladini, školstvu, poliociji, SPC.. shodno tome,takva je i ova tema.

Mogao bi ti ladno u zatvor.. možda sam i ja po tebi, dio te "bande" i..?
Po tebi "srpska banda" je 80% društva koje eto, podržava tu "bandu" ili još bolje je toliko glupa da ne shvata da podržava sopstvene vladajuće "bandite".
Pošto se radi o članu koji nesmetano pljuje po srpskoj omladini, školstvu, poliociji, SPC.. shodno tome,takva je i ova tema.
Molim bre? Kojih 80%, cega 80%? Jesi li ti realan, pa ni 8% ljudi ne podrzava svojevoljno vlast u Srbiji. Koga ti zajebavas?

Koga ces ti u zatvor?

Znaci ti, iz druge drzave, ces doci da hapsis Srbe u Srbiji i stavljas ih u zatvor?

Pa ok, znamo sve to...

Hajde dodji da hapsis, posto pretis to stalno.

Znaci, imali smo jos jedan dokaz, cak i sire price, da je domaca banda najveci neprijatelj gradjana; i da zbog zapada i zapadnog kapitala u takvim blato drustvima uopste i postoji koliko-toliki stepen slobode i kapitala.

Da se domaca banda pita, zataskali bi ubistvo na ocigled ko zna koliko desetina ljudi, i nikom nista. Bilo bi kao sa svim ostalim ubistvima u svim ostalim anti-zapadnim diktaturama.

Samo i iskljucivo zbog Amera je ovo izaslo u javnost.

I vi kao gradjani i dalje pljujete po zapadu?

Pa znate li sta bi vam banda radila da zapad ne postoji?
Da, baš je liberalno u Americi, eto ubiše Klarka pa se niko nije počešao po guzici da nađe ubicu.

Ali je zato Putin diktator.

To je pitanje. Da imamo slobodne medije, institucije i izbore, ovi vaši verovatno ne bi imali ni 10% podrške.

Scene u kojima se policija i kriminalci sastaju po restoranima, pa još i obračunavaju i zajedno nose leševe, sve u stilu Kum-a, je teška sramota za svaku državu.

Potpuno je podmuklo sumanuto da to braniš.

To je pitanje. Da imamo slobodne medije, institucije i izbore, ovi vaši verovatno ne bi imali ni 10% podrške.

Scene u kojima se policija i kriminalci sastaju po restoranima, pa još i obračunavaju i zajedno nose leševe, sve u stilu Kum-a, je teška sramota za svaku državu.

Bosanac dodje brani vlast u Srbiji koja zatvara i prebija Srbe, i jos preti Srbima u Srbiji hapsenjem.

I takvi se jos predstavljaju za, pazi sad- srpske patriote! :hahaha1:

Vrh.

Haj da i tebi odgovorim... koliko Je gledan Informer recimo? Jel to neko na silu tjera gradjane da ga gledaju?
Ako imaš smislen odgovor na to napiši ako ne.. ne trudi se džaba.

Bosanac dodje brani vlast u Srbiji koja zatvara i prebija Srbe, i jos preti Srbima u Srbiji hapsenjem.

I takvi se jos predstavljaju za, pazi sad- srpske patriote! :hahaha1:

Vrh.

За разлику од вас Црногораца,
ти "Босанци" су Срби.

И са љубављу то истичу !

Da, baš je liberalno u Americi, eto ubiše Klarka pa se niko nije počešao po guzici da nađe ubicu.

Ali je zato Putin diktator.
Da, jeste.

Ogroman totalitarni diktator koji unistava Rusiju i gradjane Rusije.

To koliko je on unistio rusko drustvo i ruski privatni kapital, koji je osnova svakog drustva, od toga ce se Rusija oporavljati 50+ godina.

Ali to je druga tema.

Da, jeste.

Ogroman totalitarni diktator koji unistava Rusiju i gradjane Rusije.

To koliko je on unistio rusko drustvo i ruski privatni kapital, koji je osnova svakog drustva, od toga ce se Rusija oporavljati 50+ godina.

Ali to je druga tema.
A šta je pokojni američki političar Klark? Je li i on Putinova žrtva?

U Americi nasred grada i naočigled hiljade ljudi snajperom ubiju političara i tako pošalju poruku da će tako svako proći ko se usudi da kritikuje nešto u vezi države.

Sve to treba potrpati u zatovre i optužiti za veleizdaju. Za to se nekad vješalo ali ni prinudni rad nije loša ideja.
Ne treba tako, to je njihov izbor i stav.. ali to je pogubna politika za njih same.
Dok je takvih i sličnih nikakvo čudo što gube sa nulom na izborima..
Da mi je da vidim nekog realnog, pametnog opozicionara a ne onih koji rade na štetu sopstvenog naroda i države.

Haj da i tebi odgovorim... koliko Je gledan Informer recimo? Jel to neko na silu tjera gradjane da ga gledaju?
Ako imaš smislen odgovor na to napiši ako ne.. ne trudi se džaba.

Imam smislen odgovor.

Prvo, uopšte nisam mislio na Informer nego na generalno medije sa nacionalnim frekvencijama.

A na njima:

- Ne možeš da vidiš i čuješ opoziciju
- Ne možeš da vidiš i čuješ studente
- Ne možeš da vidiš ništa vezano za afere, korupciju i proteste
- Možeš da vidiš samo propagandu režima i pljuvanje po opoziciji i studentima koji nemaju priliku da odgovore

To su prosto činjenice.

A šta je pokojni američki političar Klark? Je li i on Putinova žrtva?

U Americi nasred grada i naočigled hiljade ljudi snajperom ubiju političara i tako pošalju poruku da će tako svako proći ko se usudi da kritikuje nešto u vezi države.
Pokusaj te Duginovske udbaske spinove na nekoj drugoj temi dragone.

Znam vam sve narativne fore, i kod toga to ne moze da prodje.

Putin u R/usiji kontrolise SAV privatni ruski kapital.

Reketira, preti, ubija ruske gradjane i SAV ruski privatni kapital.

To je bukvalno prekopirani hitlerovski sistem vladavine.

Porediti to sa Amerikom je kao da poredis dupe i oko.

I opet, pokusaj ponovo sa tim udbaskim spinovima i placenim FSB narativima, ako radis po kolicini reci, razumem ja to.

Ne treba tako, to je njihov izbor i stav.. ali to je pogubna politika za njih same.
Dok je takvih i sličnih nikakvo čudo što gube sa nulom na izborima..
Da mi je da vidim nekog realnog, pametnog opozicionara a ne onih koji rade na štetu sopstvenog naroda i države.
Pa vidi, ne rade to oni iz političkih ubjeđenja već za novac.

Znači plaćeni su za izdaju državnih inetersa.

Pokusaj te Duginovske udbaske spinove na nekoj drugoj temi dragone.

Znam vam sve narativne fore, i kod toga to ne moze da prodje.

Putin u R/usiji kontrolise SAV privatni ruski kapital.

Reketira, preti, ubija ruske gradjane i SAV ruski privatni kapital.

To je bukvalno prekopirani hitlerovski sistem vladavine.

Porediti to sa Amerikom je kao da poredis dupe i oko.

I opet, pokusaj ponovo sa tim udbaskim spinovima i placenim FSB narativima, ako radis po kolicini reci, razumem ja to.
Lažeš i lupetaš gluposti.

Kirk je ubijen u javnom obraćanju, pred kamerama i ti pričaš ovde o nekoj političkoj slobodi na zapadu?

Koga misliš da slažeš?

Back