- Poruka
- 33.100
Напредак се огледа у прању суђа за куповину бугарског чађавог ауспуха. Уживај, лепши је овај средњи век.
Kakav bugarski, kakav čađavi BRE!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Напредак се огледа у прању суђа за куповину бугарског чађавог ауспуха. Уживај, лепши је овај средњи век.
Vidi rođeni... Samo da znam da mogu da pobegnem iz vašeg plemena i meni je puno srce.
pravi srbi bi trebali da zaple sve pasose , da ne bi niko dosao u iskusenje da ode u one zemlje koje sunas bombarodvale 78 dannna i noci
Samo da znam da mogu da pobegnem iz vašeg plemena
Mislim da ce do Nove godine biti lociran i distribuiran i uslov svih uslova, na mapi puta...!?
Vidi, kad uteknem, o'ma na "Erodromu" ima da pocepam pasport i postanem jomini-refjudži!
Samo snajku da ubedim još.
pa neću ja tamo po ulicama vikati da je Kosovo Srbija.
A je l' kradu?
ko je srbin i srpskoga roda, nece uzeti pasos sa zigom zveri .
ko je srbin i srpskoga roda, bacice u vatru svaki pasos, da ne bi nekada pijan dosao u iskusenje da ode u neku od neprijateljskih zemlja ,
samo izdajnici srpskoga roda mogu da uzmu tu zengensku vizu, koja je izmisljena da svi srbi odu iz srbije i da nam se trag zatre
ko je srbin i srpskoga roda, nece uzeti pasos sa zigom zveri .
ko je srbin i srpskoga roda, bacice u vatru svaki pasos, da ne bi nekada pijan dosao u iskusenje da ode u neku od neprijateljskih zemlja ,
samo izdajnici srpskoga roda mogu da uzmu tu zengensku vizu, koja je izmisljena da svi srbi odu iz srbije i da nam se trag zatre
Niko ti i ne trazi da priznas KIM,
samo je bitan bio onaj sporazum policije Srbije i Eulexa,
koji je Dacic odmah vec otaljao.
Aj hev a drim, 01.01.2010 granica Srbije sa Shengenom...:12,15h...think:
I sta? Sad kad "navali" narod na turisticka i ostala putovanja!