Jos 97 dana do belog Shengena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko je srbin i srpskoga roda, nece uzeti pasos sa zigom zveri .
ko je srbin i srpskoga roda, bacice u vatru svaki pasos, da ne bi nekada pijan dosao u iskusenje da ode u neku od neprijateljskih zemlja ,
samo izdajnici srpskoga roda mogu da uzmu tu zengensku vizu, koja je izmisljena da svi srbi odu iz srbije i da nam se trag zatre

Vidi, kad uteknem, o'ma na "Erodromu" ima da pocepam pasport i postanem jomini-refjudži!

Samo snajku da ubedim još. :(

Ne vredi, isporucice te nazad u sledecem furgonu punom gancija.

"Vracamo vam jos 4.500 kg zive vage disidenata i politickih emigranata," reci ce porucnik Jörg Reiterer nasoj pogranicnoj policiji uz prezriv osmeh, a iz vagona ce se cuti "Kume, ziv mi ti, jel vozi ovo na Prokop il de, dam pustis na Prokop ako moze?"

pa neću ja tamo po ulicama vikati da je Kosovo Srbija. :think:

брига њих за твоје викање и невикање, сваки емигрант је терет за њихов буџет, а већ имају поплаву емиграната из африке и са блиског истока

Требао си пре "5 oktobra" на запад , само си изгубио време ни у шта

ko je srbin i srpskoga roda, bacice u vatru svaki pasos, da ne bi nekada pijan dosao u iskusenje da ode u neku od neprijateljskih zemlja ,
samo izdajnici srpskoga roda mogu da uzmu tu zengensku vizu, koja je izmisljena da svi srbi odu iz srbije i da nam se trag zatre

Mudro zboriš!
Čitajte braćo Srbi!
Pa da vidimo dogodine ko je vera, a ko nevera!:super:

Pije lekove?! :sad2:

Nego, predomislio sam se necu prvo u Segedin nego u bratski Solun. :klap:
ocekujemo da vidimo onaj najavljeni projekat sto je nas mali rastom ali veliki ekspert Boza Djelic obecao.
Nesto kao svecani prelazak grupe gradjana Shengensku granicu u noci izmedju 31 dec. i 1. jan. 2010.
Ja cu da cekam Novu godinu u Djevdjeliji da bi prvi video ovu sliku na granici sa Grckom toga jutra, iz pravca Srbije:

156sron.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back