Još 1 uspeh naše Vlade: Amerika ima 2 puta više nezaposlenih nego Srbija stanovnika!

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Danas sam konačno shvatio kako smo mi u ovoj sveCkoj krizi super prošli, mnogo bolje od ostatka Evrope a pogotovo Amerike. Gledao sam RTS i tamo su pričali nešto o nezaposlenosti u SAD i između ostalog rekli da SAD sad imaju oko 15 miliona nezaposlenih. Rekli su takođe da je Amerika usled SEKE izgubila mnogo radnih mesta, da se sad polako oporavljaju... I tražio sam to na netu i sajtu RTS-a, nisam našao pa ću da vam postavim ovaj prvi link do kog sam došao. Znači bitan je samo zadnji pasus.

http://www.mcp.rs/index.php?bid=10&nid=55968

Dakle dolazimo do zaključka da AMERIKA IMA 2 PUTA VIŠE NEZAPOSLENIH NEGO ŠTO SRBIJA IMA STANOVNIKA ! EEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ! Znači oni su ga stvarno na*ebali a mi smo u odnosu na njih super prošli. Pa mi imamo samo milion nezaposlenih, šta je to u odnosu na amerikanskih 15 miliona ? Pa to nije ništa-pi**in dim.

Tako da koristim ovu priliku da se zahvalim našoj vrloj Vladi, našem premijeru Deda Mrazu i našem prelepom preCedniku Instituciji zato što su nas mudro vodili kroz krizu iz koje smo mi još odavno izripili !

HVALA VAM PRECEDNIČE, HVALA VAM !!!

:zskace: :zskace: :zskace: :zskace: :zskace:

A ako meni ne verujete, pitajte Jaguarku, i ona će ovo da vam potvrdi ! z:D

У САД бар посла увек има.

То што они сматрају под "незапослен", није оно што је код нас "незапослен"... Кад човек од 45 година, са факултетом или вишом школом, не може буквално да се запосли НИГДЕ, осим да иде у надничаре или онај сјајан посао који су овде помињали, да чува кола лети на рак-сунцу за 10 хиљада.

То што они сматрају под "незапослен", није оно што је код нас "незапослен"... Кад човек од 45 година, са факултетом или вишом школом, не може буквално да се запосли НИГДЕ, осим да иде у надничаре или онај сјајан посао који су овде помињали, да чува кола лети на рак-сунцу за 10 хиљада.

Znam ali moraš da priznaš da je to ipak veliki uspeh naše Vlade na čelu sa BoTom. Srbija ima samo milion nezaposlenih A AMERIKA 15 MILIONA EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ !!! :zskace:

užas, a kad vidiš 25 bolida + njihove ekipe u vladi kako su se nagurali i gutaju pare, pa onih 250 bolida u skupštini kako gutaju pare, pa sve one bolide po raznim agencijama kako gutaju pare, pa one bolide po raznim upravnim odborima kako gutaju pare, pa... nema kraja... a u državi sve gore i još kad ih vidiš kako se šire, ponašaju onako ko' begovi i kao da su celom svetu popili pamet...
pa samo obećavaju, lažu, muljaju, a tek ovi tajkuni, njihovi drugari što su se tek osilili ne može im niko ništa...
j.b.t samo kad bih mogao da odem odavde propašće mi najbolje godine života među ovim ološi.ma... e.b.em li vam nanu lopo.vsku

užas, a kad vidiš 25 bolida + njihove ekipe u vladi kako su se nagurali i gutaju pare, pa onih 250 bolida u skupštini kako gutaju pare, pa sve one bolide po raznim agencijama kako gutaju pare, pa one bolide po raznim upravnim odborima kako gutaju pare, pa... nema kraja... a u državi sve gore i još kad ih vidiš kako se šire, ponašaju onako ko' begovi i kao da su celom svetu popili pamet...
pa samo obećavaju, lažu, muljaju, a tek ovi tajkuni, njihovi drugari što su se tek osilili ne može im niko ništa...
j.b.t samo kad bih mogao da odem odavde propašće mi najbolje godine života među ovim ološi.ma... e.b.em li vam nanu lopo.vsku

Vala baš, sve go ološ do ološa !!!

Back