Još 1 laž i manipulacija političara iz semafor koalicije: STABILNOST I STABILIZACIJA!

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Ne znam da li se sećate ali u komunističko vreme je bila ona "stabilizacija" a ko se ne seća (mlađi ljudi) mogu da vide da se to pominje u filmovima i serijama o Pantiću i Šojiću, Žikinoj dinastiji itd. Dakle, nekad je bila ta čuvena stabilizacija, pa onda rat, hiperinflacija, devalvacija, sankcije, pa oporavak od svega toga koji se naravno uvek oduži pa onda je došla SEKA pa će da bude oporavak od SEKE i to sve traje 100 godina, narod je uvek u go*nima a političari na vlasti uvek imaju izgovor za pljačku i otimanja kao i za loše rezultate njihove vladavine i nizak životni standard stanovništva.

E u poslednje vreme se opet pominju nekakva stabilnost i stabilizacija. Mnogi političari u semafor koaliciji a među njima je Dačić najagilniji poslednjih dana često pominju kako nam je potrebna politička i ekonomska stabilnost i stabilizacija. A to je sad neviđena glupost i manipulacija. I ne samo sad.

Zemlja je u rasulu, inflacija probija sve moguće okvire i granice, narod je sve siromašniji, ne zna se ko pije a ko plaća a oni traže STABILNOST !!! :dash: Znači, u ekonomskom i svakom drugom smislu smo došli do dna, narod se davi u dugovima, pliva u go*nima a oni traže da se STABILIZUJEMO ! :dash:

Pa to bi isto bilo kao kad bi se neko davio u nekoj vodi ili viru ili kad bi ga gutalo živo blato a onda mu dođe neki "spasilac" i kaže mu: SAMO SE TI STABILIZUJ TU I NIŠTA NE BRINI. SVE ĆE BITI OK ! :dash:

Stabilizacija znači ostanak na nekoj poziciji. Ostanak na mestu gde si. Znači, mi ako smo kao narod i kao država u go**ima, tu treba i da ostanemo ? Jel tako ?

NE !!! Šta će nam stabilizacija bre ? Zar opet nekakva stabilizacija i stabilnost ! Ne treba Srbiji nikakva stabilizacija ! TREBA NAM RAZVOJ, RAZVOJ I SAMO RAZVOJ BRE ! I NAPREDAK NARAVNO ! U svakom smislu pa i u političkom i ekonomskom ! Ne želimo da ostanem tu gde jesmo ! Ne želimo da se davimo u go*nima i da propadamo sve dublje i dublje. Želimo da izađemo iz ove močvare i živog blata, da se uzdignemo, razvijamo i napredujemo a ne da tapkamo u mestu celog života ili da nazadujemo.

Pa mnogo razvijenije, bogatije i naprednije zemlje od Srbije se nikad ne zadovoljavaju sadašnjim stanjem i situacijom ma koliko ona bila dobra i povoljna nego svi hoće da idu napred, da se usavršavaju i razvijaju što više i što dalje. Samo naši političari hoće nekakvu "stabilnost" tj. da ostanemo tu gde jesmo ili da propadamo sve dublje i dublje. A dno se ne nazire. Dno više ne postoji. Postoje samo pregrade !!!

PA DOKLE VIŠE BRE ??? :dash:
 

Back
Top