- Poruka
- 138
zakljucaj stavrno nema smisla prestao je strajk gladju! neko bi pomislio da jos strajkuje :-?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kolega, majmuni se konačno smirili.a jel otalo jos nesto od klope il' je dao majmunima...
Ma kolega, majmuni se konačno smirili.
...mislim da su iz šuma Dedinja ili pak Senjaka, ne drž'te me za reč.mora da su neki uzichki kad vole samo prsutu i kajmaci
...mislim da su iz šuma Dedinja ili pak Senjaka, ne drž'te me za reč.
Normalno. Karakteristika vecine majmuna sa Dedinja je da su nekada bili crveni, a potom su pozuteli...valjda je evolucija u pitanju?a jel imaju zutu kosu i plave lone
vuk bojovic se zeni sa zivotinjom samo ne zna sa kojom...
Original postavio mister Shon
a jel imaju zutu kosu i plave lone
Original postavio Salvantis
Normalno. Karakteristika vecine majmuna sa Dedinja je da su nekada bili crveni, a potom su pozuteli...valjda je evolucija u pitanju?
Pa daaa...genetski uslovljena mutacija.jok.. genetika to moj salvantise....
Pa daaa...genetski uslovljena mutacija.
Normalno. Karakteristika vecine majmuna sa Dedinja je da su nekada bili crveni, a potom su pozuteli...valjda je evolucija u pitanju?
Kolega nećemo se složiti.Neću da se složim s onim kolegama koje misle da je to bilo prirodnim procesom Molim vas - to je nemoguće za tako kratko vreme !
Dopuštam da su mutacije ubrzane usled jakog zračenja osiromašenog uranijuma te vam mogu samo delimično priznati teoriju, jer čak i u ovom slučaju Amerikanci su bili katalizator.
Kolega nećemo se složiti.
Naučni skup je doneo odluku, jednoglasno, u vašem odsustvu...
Bubo, crve ili sta si vec, ti umesto mozga imas pola zakrzljale ganglijeEvolucija je kod tebe u nekom ćošku lobanje, gde bi trebao biti mozak veličine oraha !
Koja sve sela pripadaju opštini Voždovac (tvoja lokacija) ?