Jokiću, Nole i ostali gde ste?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemanja Vidić!
Konačno jedno veliko ime iz sveta fudbala
Pogledajte prilog 1658382

„Moram da kažem da definitivno podržavam naše studente i visoko školovanu mladost koja treba sutra da vodi ovo društvo. Budućnost i treba da zasnivamo baš na takvoj deci. Kakav bih ja to otac bio da ne podržavam studente“

Nemoguće da fudbaler može da sastavi ovakvu rečenicu.
Ni kod Tita nisu umeli...

A sta je alternativa? Da podrzava kriminalni klan koji je takodje deo tog globalnog pokreta? Niko nas vise nije izdao nego ovi.
Ne razumem, zašto bi podržavao bilo koga ?

A to o izdaji je već provaljen algoritam zapadnog kolektiva, smišljen u CIA sredinom prošlog veka.

Danas jasno prepoznatljiv, AKO PLANIRAJU NEŠTO DA URADE, KRENUĆE NAJPRE DA OPTUŽUJU SUPROTNU STRANU ZA ISTO TO ČINJENJE.

Ako planiraju da napadnu neku zemlju, krenuće sa optužbama da ista napada svog nejakog suseda.
Ako nekog optužuju da šalje naoružane satelite u orbitu, znaj da će poslati svoje tamo gore.
Ako nekog optužuju da laže, sasvim sigurno će nešto debelo slagati.
Ako tvrde da je Asad opljačkao Siriju, opljačkaće je oni sasvim sigurno, do gole kože
AKO NEKOG OPTUŽUJU ZA IZDAJU, IZDAĆE VRLO BRZO ?

Taj narativ se jasno prepoznaje kod njihovih plaćenika danas, na svim prosvjedima i obojenim revolucijama širom sveta. :kafa:

Стварно је бедно то камчење подршке.
Pazi, nemaju muda da kažu iz koje su stranke dok na ostale lepe etiketu, ne znam zašto se stide svoje stranke?
a sad petljaju sportiste i obične gradjane da podrže studente koji su se zeznuli šta im je funkcija
ili ih neko nahuškao... a neko i parice uzeo...
kad sve prodje koga će biti briga posle :D

Pazi, nemaju muda da kažu iz koje su stranke dok na ostale lepe etiketu, ne znam zašto se stide svoje stranke?
a sad petljaju sportiste i obične gradjane da podrže studente koji su se zeznuli šta im je funkcija
ili ih neko nahuškao... a neko i parice uzeo...
kad sve prodje koga će biti briga posle :D

Све заједно је брука велика.

Ne razumem, zašto bi podržavao bilo koga ?

A to o izdaji je već provaljen algoritam zapadnog kolektiva, smišljen u CIA sredinom prošlog veka.

Danas jasno prepoznatljiv, AKO PLANIRAJU NEŠTO DA URADE, KRENUĆE NAJPRE DA OPTUŽUJU SUPROTNU STRANU ZA ISTO TO ČINJENJE.

Ako planiraju da napadnu neku zemlju, krenuće sa optužbama da ista napada svog nejakog suseda.
Ako nekog optužuju da šalje naoružane satelite u orbitu, znaj da će poslati svoje tamo gore.
Ako nekog optužuju da laže, sasvim sigurno će nešto debelo slagati.
Ako tvrde da je Asad opljačkao Siriju, opljačkaće je oni sasvim sigurno, do gole kože
AKO NEKOG OPTUŽUJU ZA IZDAJU, IZDAĆE VRLO BRZO ?

Taj narativ se jasno prepoznaje kod njihovih plaćenika danas, na svim prosvjedima i obojenim revolucijama širom sveta. :kafa:
Ne bih se slozio. Ako danas na KiM nema Srba u institucijama i sve je predato Siptarima, a to je ucinila ova vlast, kako to nazvati ako ne izdajom?

Nemanja Vidić!
Konačno jedno veliko ime iz sveta fudbala
Pogledajte prilog 1658382

„Moram da kažem da definitivno podržavam naše studente i visoko školovanu mladost koja treba sutra da vodi ovo društvo. Budućnost i treba da zasnivamo baš na takvoj deci. Kakav bih ja to otac bio da ne podržavam studente“
Pitaj Modrića, on će te sigurno podržati ?

Studenti se nisu oglasili oko Kosova tako da pošto ih briga nemojte skretati sa teme.
Što se veleizdaje tiče nju je ukinuo DS 2002-ge, protiv su bili SRS i SPS
Dobro, u pravu si. Meni licno smeta sto njih zabole stojko (al ne menidjer) za KiM. Slazem se da su ovi kriminalci i da ih treba razjuriti zbog korupcije, korupcije koja ubija. Ali opozicija je takodje go kuracc, pogotovo po pitanju okupiranog dela nase teritorije.

Dobro, u pravu si. Meni licno smeta sto njih zabole stojko (al ne menidjer) za KiM. Slazem se da su ovi kriminalci i da ih treba razjuriti zbog korupcije, korupcije koja ubija. Ali opozicija je takodje go kuracc, pogotovo po pitanju okupiranog dela nase teritorije.
Korupcija je duboko utkana u narodni milje.
tajkune kreirane od struktura države, a nije uvek od vladajuće stranke, može samo Sv.Petar da promeša kada ih pozove

promena vlasti može da znači samo onima koji tu vlast nemaju pa... jel..

Korupcija je duboko utkana u narodni milje.
tajkune kreirane od struktura države, a nije uvek od vladajuće stranke, može samo Sv.Petar da promeša kada ih pozove

promena vlasti može da znači samo onima koji tu vlast nemaju pa... jel..
To je sve tacno, ali mislim da ih svakako treba menjati, jer su ozbiljno bahati i imaju represivne mere. Zivimo u nekom imaginarijumu poludelog maltretiranog decaka koji leci svoje komplekse nad narodom.

Studenti su instrumentalizovani.
Služe DS i satrapima kao izgovor.
A izgovor je da "studenti traže odgovornost"
DS i satrapi - ne traže nego se pozivaju na studente
Politički subjekt manipuliše
Studenti nisu nikakav faktor ni službeno ni državno
Tako da je ovo samo cirkus privida

DRUGIM REČIMA: NADJI NEKI POVOD DA POLJULJAMO DAĆE BOG DA BUDEMO UZ BUDŽETSKU KASU BRZO, VIDI KOLIKO SE NAKUPILO...

jel tako politički subjekti? :D

To je sve tacno, ali mislim da ih svakako treba menjati, jer su ozbiljno bahati i imaju represivne mere. Zivimo u nekom imaginarijumu poludelog maltretiranog decaka koji leci svoje komplekse nad narodom.
Управо немају репресивне мере. Овде свако ради шта хоће - зауставља саобраћај, фарба тргове, просипа кознашта из цистерне...И - ништа

Vala niko nije shebao Kosovo kol'ko presveti predsednik.

A mnogi su se trudili, nije da nisu.
Medjutim, on je za cupanje te repe zapeo najvise pa je pozvao i babu, i dedu, i macku, i zeca i misa...povuci, potegni, ooooruk i iscupa repu, a repa velika, debela, moze fino da se proda.

E, tako je presveti pobedio solidno jaku konkurenciju u ignorisanju i predaji Kosova.
Neko poceo cupanje, drugi vucarao pa batalio, ali presveti valja da se pohvali da je hrabro dokusurio!

Управо немају репресивне мере. Овде свако ради шта хоће - зауставља саобраћај, фарба тргове, просипа кознашта из цистерне...И - ништа
Pa kad bi pokusao represivnije jebbao bi mu ovaj narod sve po spisku, kao i Slobi...Zato i ne pritiska...Samo ucenjuje i zastrasuje, ali dzabe, sve manje i manje ljudi ga se plasi.

Pa zašto ne izađete NA IZBORE, ko ljudi, da vas narod glasa ? :kafa:

Nažalost u Srbiji nema ni slobodnih izbora ni slobodnih medija. Da ima, ova vlast bi bila počišćena odavno. Nije Vučić glup, on kako je pobedio Tadića na slobodnim izborima, odma je ukinuo demokratiju i sad cvrc, nema izbora. Kao i u svakoj autokratiji politika mora da se vodi na ulicama. Ko da se napredno vraćamo unazad kroz vreme, svi idu civilizacijski unapred, mi unazad ;)

Nažalost u Srbiji nema ni slobodnih izbora ni slobodnih medija. Da ima, ova vlast bi bila počišćena odavno. Nije Vučić glup, on kako je pobedio Tadića na slobodnim izborima, odma je ukinuo demokratiju i sad cvrc, nema izbora. Kao i u svakoj autokratiji politika mora da se vodi na ulicama. Ko da se napredno vraćamo unazad kroz vreme, svi idu civilizacijski unapred, mi unazad ;)
N1 nije slobodna televizija ?
Vučić je jači od CNN-a ?
Šolakovi mediji rade za Vučka ?

Oće to oće,

mislim, dešava se.

Al ređe ! :kafa:

Meni je nekako gadnjikavo kada se sportisti, muzičari, glumci mešaju u politiku u kapacitetima javnih ličnosti, a oni to po prirodi stvari jesu. Čak i kada zastupaju moju stranu, opet ne volim.
Da se nije trpao u litije i nedavanje Kosova pa da razumem... I da se nije grlio i slikao sa vucicem pa da razumem da je apolitican.

Back