- Poruka
- 24.389
Isto glumci su po prirodi stvari liberalniji, gledaju puno americkih filmova itd. Dok sportisti samo skacu i trce, pa malo toljagom po glavi itd.
Спорташи оно као Хулк и Гангула фазон аа?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto glumci su po prirodi stvari liberalniji, gledaju puno americkih filmova itd. Dok sportisti samo skacu i trce, pa malo toljagom po glavi itd.
vidim da je čak i brt Maraš podržao studente protiv ubica
prijatno me iznenadio
Pogledajte prilog 1658183
Jeste, Bikovski je stari Makedonac, vazda uz bracu Crnogorce i Hrvate protiv bijogradske hegemonije![]()
![]()
RIP vlada cernozemski
Kažu da Noletova familija ima unosne poslove zahvaljujući SNS u pa zato ona pčkica ćuti
a ja se ceo život nerviram zbog padavičara... .kad izgubi 3 dana mi nije dobro.. .koja sam ja budala jbm ti
Svi smo botovi
Utoliko su zasticeni od sns kriminalaca, pa opet ne smeju da se izjasne.
Pa to se servira vec 30 godina ta prica hleba I igara i i dalje prolazi
Meni je nekako gadnjikavo kada se sportisti, muzičari, glumci mešaju u politiku u kapacitetima javnih ličnosti, a oni to po prirodi stvari jesu. Čak i kada zastupaju moju stranu, opet ne volim.Pa mogao bi kao covek da se izjasni. Ne mora, ali bi mogao.
I malo ordeni svetog save miks populizma i svetosavljaи мало ратови. Најбоља мешавина!![]()
Sto da se ne mesaju kad imaju korist vidis Kako SE ne mesaju kad je pipavo kad nanjuse da mogu da najebu ako se izjasneMeni je nekako gadnjikavo kada se sportisti, muzičari, glumci mešaju u politiku u kapacitetima javnih ličnosti, a oni to po prirodi stvari jesu. Čak i kada zastupaju moju stranu, opet ne volim.
Nek svako radi svoj posao velisMeni je nekako gadnjikavo kada se sportisti, muzičari, glumci mešaju u politiku u kapacitetima javnih ličnosti, a oni to po prirodi stvari jesu. Čak i kada zastupaju moju stranu, opet ne volim.
Meni je ovo lično iznad politike.Meni je nekako gadnjikavo kada se sportisti, muzičari, glumci mešaju u politiku u kapacitetima javnih ličnosti, a oni to po prirodi stvari jesu. Čak i kada zastupaju moju stranu, opet ne volim.
Имају право да подрже кога год желе. Али, нема право одређена политичка група са их прозива и тражи да подрже њихову агренду!Meni je nekako gadnjikavo kada se sportisti, muzičari, glumci mešaju u politiku u kapacitetima javnih ličnosti, a oni to po prirodi stvari jesu. Čak i kada zastupaju moju stranu, opet ne volim.
Nek svako radi svoj posao velis![]()
Dok ste vi Albanci skloni sasvim suprotnim učenjimaPa Srbi i Sloveni su naucili o konceptu drzave u doba feudalizma i robovlasnistva.
Zato srpska rijec: "Vlast" potice od "Vladati" i onoga cega "vlada" je - "vlastnik" i njemu vlastnistvo.
A država se "drži" - u znacenju u šaci jednog covjeka.
Dakle Srbi su potpuno krivo naucili o konceptu drzavnosti.
Kakva su ovo dečija pitanja, dajte nešto teže
Treba priznati. Ionako smo ga predali. Ne vidim koja je poenta da se pravimo ludi i mutavi.
Treba da poštujemo zajedničku EU politiku što znači i sankicije Rusiji. Dakle, treba.
Naravno.
Srbi na zapad beže dobrovoljno. I to masovno. Beže od autokratije istočnog tipa. Potpuno je suludo da imamo sve Srbe na zapadu a da kao država glumimo istok![]()
Nole je na svojoj koži osetio GLOBALISTIČKU DEMOKRATIJU, dole u Australijskoj pritvornoj jedinici.Djokovići su Karići bez brkova.
То су другови бољшевици, њима избори нису нужни.Pa zašto ne izađete NA IZBORE, ko ljudi, da vas narod glasa ?![]()
A sta je alternativa? Da podrzava kriminalni klan koji je takodje deo tog globalnog pokreta? Niko nas vise nije izdao nego ovi.Nole je na svojoj koži osetio GLOBALISTIČKU DEMOKRATIJU, dole u Australijskoj pritvornoj jedinici.
Samo budala može da očekuje od njega da podržava ove GLOBAL - PROSVJEDE, i učestvuje u ovoj prljavoj kampanji zapadnog "kolektiva".![]()
А ови су као патриоти. Јбт, који су то мозгови...A sta je alternativa? Da podrzava kriminalni klan koji je takodje deo tog globalnog pokreta? Niko nas vise nije izdao nego ovi.
Ok znamo za Jokića i ne očekujem od njega podršku studentima protiv SNS ali šta je sa Noletom, Bogdanom i ostalim sportistima milionerima?
Zašto glumci podržavaju proteste a sportisti ne?
a da niste malo jadni?Ok znamo za Jokića i ne očekujem od njega podršku studentima protiv SNS ali šta je sa Noletom, Bogdanom i ostalim sportistima milionerima?
Zašto glumci podržavaju proteste a sportisti ne?