Jokiću, Nole i ostali gde ste?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kažu da Noletova familija ima unosne poslove zahvaljujući SNS u pa zato ona pčkica ćuti
a ja se ceo život nerviram zbog padavičara... .kad izgubi 3 dana mi nije dobro.. .koja sam ja budala jbm ti

Ја сам се разочарао још 2015. али таква спортска величина да дозволи да га шљам уцењује... СРАМОТА И БРУКА.

Screenshot_20241216_185045_Chrome.jpg

Nemanja Vidić!
Konačno jedno veliko ime iz sveta fudbala
vidic-zvanicno-hocu-da-budem-predsjednik-fss-imam-pet-delegata-nemanja-vidic-manchester-united...jpg

„Moram da kažem da definitivno podržavam naše studente i visoko školovanu mladost koja treba sutra da vodi ovo društvo. Budućnost i treba da zasnivamo baš na takvoj deci. Kakav bih ja to otac bio da ne podržavam studente“

Poslednja izmena:
Meni je nekako gadnjikavo kada se sportisti, muzičari, glumci mešaju u politiku u kapacitetima javnih ličnosti, a oni to po prirodi stvari jesu. Čak i kada zastupaju moju stranu, opet ne volim.
Имају право да подрже кога год желе. Али, нема право одређена политичка група са их прозива и тражи да подрже њихову агренду!

Kakva su ovo dečija pitanja, dajte nešto teže ;)

Treba priznati. Ionako smo ga predali. Ne vidim koja je poenta da se pravimo ludi i mutavi.

Treba da poštujemo zajedničku EU politiku što znači i sankicije Rusiji. Dakle, treba.

Naravno.

Srbi na zapad beže dobrovoljno. I to masovno. Beže od autokratije istočnog tipa. Potpuno je suludo da imamo sve Srbe na zapadu a da kao država glumimo istok ;)

Pa zašto ne izađete NA IZBORE, ko ljudi, da vas narod glasa ? :kafa:

Nole je na svojoj koži osetio GLOBALISTIČKU DEMOKRATIJU, dole u Australijskoj pritvornoj jedinici.

Samo budala može da očekuje od njega da podržava ove GLOBAL - PROSVJEDE, i učestvuje u ovoj prljavoj kampanji zapadnog "kolektiva".:kafa:
A sta je alternativa? Da podrzava kriminalni klan koji je takodje deo tog globalnog pokreta? Niko nas vise nije izdao nego ovi.

Ok znamo za Jokića i ne očekujem od njega podršku studentima protiv SNS ali šta je sa Noletom, Bogdanom i ostalim sportistima milionerima?
Zašto glumci podržavaju proteste a sportisti ne?

Novak uvek saceka povoljne vetrove pa onda donese odluku uz aplauz i blago spusten pogled koji kao da kaze "odlican potez, bio sam uveren da ce takav biti".

Ako duva vetar ka studentima, eto njega, nemoj da te on sekira.

Back