Јокић прави амбасадор америчких вредности

БелиВук

Ističe se
Poruka
2.961
Пошто не зарађује још увек довољно, Јокић је потписао уговор о сарадњи са Супербет-ом, јер - фали му за леба.
"Srećan sam što sam se udružio sa Superbetom , zbog načina na koji navijače povezuju sa svetom sporta."
- Kaze srecan je zbog nacina na koji kladionica povezuje navijace i sport u Srbiji !?-Каже срећан је због начина на који кладионица повезује навијаче и спорт у Србији?!
"Doživljaj i iskustvo navijača su među glavnim zadacima mene kao profesionalnog sportiste, a to se idealno uklopilo sa njihovom misijom"
- Каже човек које је испалио репрезентацију неколико пута.
https://www.b92.net/sport/pr.php?yyyy=2023&nav_id=2402596
Шта кажете за Јокићев уговор са Супербетом?
Једино Новак се изјашњава против њих али то медији нису испратили, јер спортски медији су се продали кладионицама који купују већину њиховог рекламног простора.

Poslednja izmena:
Пошто не зарађује још увек довољно, Јокић је потписао уговор о сарадњи са Супербет-ом, јер - фали му за леба.

- Kaze srecan je zbog nacina na koji kladionica povezuje navijace i sport u Srbiji !?-Каже срећан је због начина на који кладионица повезује навијаче и спорт у Србији?!

Једино Новак се изјашњава против њих али то медији нису испратили, јер спортски медији су се продали кладионицама који купују већину њиховог рекламног простора.
Похлепа за парама код појединих спортиста, потискује у заборав њихове предходне вредности. Одричу се државе, народа, другова, па чак и фамилија. Тако имамо случајеве да познати спортисти отказују учешће у државним репрезентацијама јер се у њима мало плаћа за разлику од клубова ван држеве у којој су поникли. Те случајево смо имали и радо се сећам оних репрезентација које су постигле завидан успех и без њих.
Скоро смо имали случај, да су неки спортисти отказали учешће у домаћој репрезентацији због, наводног умора, али су смогли снаге да дођу на фешту поводом успешних наступа домаћих без њих. Добро је да су бар то испоштовали (ако су били позвани).

Jokiću ne odobravam ovo,loša poruka mlađim generacijama.
A što se tiče ambasadorstva,nijesi ni ti sa ovakvim profilnim imenom ambasador ničeg pozitivnog.

FB_IMG_1692092454350.jpg

Похлепа за парама код појединих спортиста, потискује у заборав њихове предходне вредности. Одричу се државе, народа, другова, па чак и фамилија. Тако имамо случајеве да познати спортисти отказују учешће у државним репрезентацијама јер се у њима мало плаћа за разлику од клубова ван држеве у којој су поникли. Те случајево смо имали и радо се сећам оних репрезентација које су постигле завидан успех и без њих.
Скоро смо имали случај, да су неки спортисти отказали учешће у домаћој репрезентацији због, наводног умора, али су смогли снаге да дођу на фешту поводом успешних наступа домаћих без њих. Добро је да су бар то испоштовали (ако су били позвани).
Koje drzave?

Koji svi? Da li ih reklamira Djokovic?
Gospodine Karan

Djokovic je temiser a Jokic igra bese kosarku ili odbojku?? Odbojku mislim.

I vi nemate dovoljno znanja iz opste kulture da bih se prepucavao sa mnom alo. Nisu isti sportovi ovaj igra odbojku Jokic a Djokovic igra tenis alo.

Ova slika je prilično tačna. Ali onda je i bolje što nije igrao za reprezentaciju ako mu se ne igra, nego da se pojavi i pokaže ovo "imam izraziti bol...", nešto slično našim fudbalerima.
Mi kao navijači očigledno ne možemo da shvatimo da je njemu košarka posao, a nama zabava. Dok on trči i skače, ja pijuckam pivo i gledam. On nije dužan da mi ispunjava želje. Ako mu se ne igra za reprezentaciju, ne mora. Igrali su drugi, dobro su igrali, neki mlađi su dobili priliku...
Voleo bih da je i u fudbalu tako, kome se ne igra, bolje da ne dolazi, nego da dođe, zauzme mesto nekome ko bi možda grizao do ludila da se dokaže, a onda češka j... na terenu. Gubimo od nekih Azerbejdžana i sličnih, a igrači nam u elitnim ligama i klubovima.

Da sam ja Jokić,.. i da ovo pročitam,.. znaš kada bih ponovo igrao za reprezentaciju ?

Back