A jesi čula za recepis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E djidjo, a posle kazu da sam ja bolestan i da idem kod lekara :shock:djidjo:Ajd sad da napravimo slide show na apatekarkinom profili. A čini mi se da joj je krenula nit na čarapi.
Ovde si ti tema!komsija:E djidjo, a posle kazu da sam ja bolestan i da idem kod lekara :shock:djidjo:Ajd sad da napravimo slide show na apatekarkinom profili. A čini mi se da joj je krenula nit na čarapi.
Djidjo , sokirao si ga sa onim vibratorom, jadnicak izgleda nije znao za to.Sada pretura po fiokama. Shvatio je zasto tako cesto kupuje baterijedjidjo:Ovde si ti tema!komsija:E djidjo, a posle kazu da sam ja bolestan i da idem kod lekara :shock:djidjo:Ajd sad da napravimo slide show na apatekarkinom profili. A čini mi se da joj je krenula nit na čarapi.
I ko kaže da doca mora biti zdrav da bi lečio ljude?
komsija:Evo,ja imam problem. Ja sam sexualni manijak.Naime,meni sexa nikad dosta.Mogu to da radim satima ,svrsim 3-4puta a hocu jos.Mojoj zeni je fantasticno prva tri sata a posle neznam dali vice zato sto joj je lepo lil sto je boli.Sutra jadnica jedva hoda ,a narednih 7 dana me izbegava (bezi od mene)pa ja onda moram da je*avam sa strane.Sta da radim, jel postoje neki lekovi za smanjenje potencije?