"Join the club"

• Začetnik teme Začetnik teme Mr X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
djidjo:
komsija:
djidjo:
Ajd sad da napravimo slide show na apatekarkinom profili. A čini mi se da joj je krenula nit na čarapi.
E djidjo, a posle kazu da sam ja bolestan i da idem kod lekara :shock:
Ovde si ti tema!
I ko kaže da doca mora biti zdrav da bi lečio ljude?
Djidjo , sokirao si ga sa onim vibratorom, jadnicak izgleda nije znao za to.Sada pretura po fiokama. Shvatio je zasto tako cesto kupuje baterije :D :D :D

Evo me,prijatelji i poznanici. Muž mi je namontirao novu sličicu na profil i otišao da se kupa.
Điđo, dete, da ti objasni teta apotekarka nešto;
Žene sa zdravim sexualnim apetitom koriste vibratore i još štošta zajedno sa svojim muževima zato što vole da istražuju i experimentišu a nemaju inhibicije, a da ti prevedem, to ne znači da im nešto ne valja, nego da vole i hoće sve sa onim u koga imaju poverenja.
Da, jel problem što vibrator ne košta 200 evra?
Meni je dobar, sama sam ga birala, a ako budeš dobar mogu da ti ispričam šta smo još pazarili u Amsterdamu....
Komšija, jelda nije nikakva sramota kriti se ispod belog mantila? Jel važi za ponedeljak?

Teta apatekarka,
što se inhibicije i prohibicije, te tako tih čudnijeh stranskih reči tiče, slažem se da sam na tankom ledu. Ali, ponajmanje sam inhiprohibiran što se tiče užitaka telesnijeh. A da je slučaj kakovim ga Vi prikazujete, ne bi sada on sam brćkao u kadi. Vidite, ja se često brćkam sa ribicama, što na pecanju što iz razloga hidromasažnijeh.
I moja dobrota je spomenuta, pa da odgovorim, repliciram i na tu opasku. Strašno sam nevaljo, i ponajmanje me intrigira šta to ima da se pazari u Amsterdamu.
I na kraju, idite mu barem istrljajte leđa.

Nema, komšo, pobegla je. Izgleda da joj se i Ruža priključila. Baš smo neki tandem. Onomad smo pojeli gazdaricu, sada ove dve. Slušaj, nas dvojicu bi trebalo zakonom zabraniti. Sve misle da su hrabre i neustrašive, ali samo dok ne naiđu na prave macane.
A izgleda da smo to ti i ja.
Zamisli onog apatekarkinog, on njoj montira slikice na forumu, a i slika je, pa je reklamira, pa sve sluša, a ona eksperimentiše. dobro, vodila ga je u Amsterdam. Pa, sve mislim, tamo muški idu sami, šta će im žene da ih vodaju po ulici crvenih fenjerčića?

Eto vidis! Kada bi u stvarnosti zene tako bezale od mene bilo bi mi lakse.Lepo kazes,brate ruzan si,debeo nece te ni jedna.A ono jok.Prosto mi dodje da zivim na netu. Ajd' pozdrav.Idem da lecim svoju boljku sa zenom.Evo je place(mozda od srece) jer zna sta je ceka!!!

Šta bi komšo i djidjo, odj*bale vas ribe, baš te sreće ku*ate.
Evo i mene apotekarka odj*ba na pola kupanja, mora da ste joj punili glavu sa nekim idejama.
A ti djidjo sine kad se jednog dana budeš imao ovakvu ženi, dobro je zaključaj u kuću da je niko ne vidi. Sramota je to velika. Žena pa još zgodna.

komsija:
Evo,ja imam problem. Ja sam sexualni manijak.Naime,meni sexa nikad dosta.Mogu to da radim satima ,svrsim 3-4puta a hocu jos.Mojoj zeni je fantasticno prva tri sata a posle neznam dali vice zato sto joj je lepo lil sto je boli.Sutra jadnica jedva hoda ,a narednih 7 dana me izbegava (bezi od mene)pa ja onda moram da je*avam sa strane.Sta da radim, jel postoje neki lekovi za smanjenje potencije?

jel sva deca iz komsiluka lice na tebe :)

E tako sine apotekarkin mužu. Da te vidimo registriranog.
Hvala na savetima, ali ne bi da se gnezdim. A pošto sam imao priliku da vidim apatekarkine fotografijice, mogu samo da ti kažem: svaka čast. Istovremeno mi drago što se apatekarka tako zdušno bori za tebe, znači da joj vrediš. I baš je lepo što je tako. Ono oko ključeva i sličnog nema smisla da komentarišem. Prihvatam da se zabavljamo na ovom forumu, pa makar malo i prekoračili onaj prag koji smo sebi postavili.
Da ste mi ti i apatekarka živi, zdravi i zabavni jedno drugom još jedan beskraj.

Eto, prođe i prvi dan postojanja našeg cluba. Ma kako da izgledalo drugačije, opravdao je svoje postojanje. Jeste, na samom početku su našu dobru nameru minirali i gramatičari i još poneki, ali izdržasmo te prve nalete. I ne samo da smo izdržali miniranja, već smo uspeli da pomognemo ljudima da se malo rasterete, opuste u sexu. Dobro, zlobnici će reći da posle seanse u clubu teško da je ikom do sexa, ali ...
Već na prvom koraku smo se sreli sa čovekom komšom i njegovim vrlo neuobičajenim problemom. Eto, kod njega je sve obrnuto. Umesto da je već odavno izašao iz puberteta, kod njega, izgleda, još uvek traje hormonsko presabiranje. Jad je to! Samo komšo zna kako mu je. Da, pate i oni oko njega, posebno žena mu. Ko to ne preživljava može čak i da se smeje komšinom jadu. Čak je bilo i nekih neumesnih opaski kako da se komšo troši po mlekarama itd. Ali, ajde, uspeli smo da održimo pravac razgovora.
Odmah za komšom se pojavila i apotekarka. I ona, žena, nosi traume iz ranijih sex iskustava. Lepo ih je opisala. Rešila da se zajedno sa nama suoči sa tim. I uspeli smo, i to uz svesrdnu pomoć apotekarkinog muža. To je muškarac kojeg bi svaka apotekarka na svetu poželela. I kako se njih dvoje bore protiv nedovoljne sexualne komunikacije? Otvorenošću. Od njih ima mnogo toga da se nauči i nadam se da će biti i dalje uz nas, ovde u clubu.
A koliko su neki forumovci ozbiljno shvatili ovu temu neka je primer Ruža. Pojavila se niotkud i odmah u srž problema. Tako treba! Vidi se šta je emancipovana žena ...
Trebalo bi napomenuti da su se MrX i passenger malo iznenadili svemu ovome, a ni meni nije bilo baš sve jedno. Ipak sam ostao, istrajao. Passenger se izgubila u akciji, ali će ona tek dati doprinos clubu. MrX je vešto prepustio da se stvar odvija spontano, makar je, na momente, bilo vrlo klizavo. Osetio je situaciju i napravio pravu procenu. To se videlo i po priključenju Snjeguljice. Na vreme je uspela da ohladi uzavrele strasti.
Po jutru se dan poznaje. Možemo reći da je clubu krenulo.
I na kraju, dragi forumovci, sigurni smo da ćete i sami uvideti korisnost ovog topića. Pa, ako imate, a ko nema?, nekih nedoumica, oko komunikacije sa partnerom u intimnim trenucima, dođite u club. Možda baš ovde, na ovom mestu, ovom topiću razotkrijete uzroke i zbacite lance koji vas onemogućavaju, sputavaju da svom najintimnijem date do znanja šta od njega očekujete. I umesto da prolazite kroz nelagodu, neka vam sex bude vrhunsko zadovoljstvo.

Moram priznati da Je Djidjo mnogo doprineo razvoju ovog kluba,znaci nisam pogresio angazovao sam pravog coveka.I zato kao suvlasnik kluba dajem sebi za pravo da te imenujem za predsednika kluba,bravo momce samo tako nastavi!

Čao, drugari! Evo i mene! Bila u lovu noćas, pa je to bio razlog mog odlaska.Macan-lovina je bio sasvim zadovoljavajuć,mada meni nikad dosta! Moraću da nabavim delfina/vibrator/.TO radi non stop,malo je,mogu se šetati i iz dzepa upravljati brzinama...Pa,kad je macan jadan istrošen, ja onda Dlfinče navučem.Naravno,onda nastavim sa kućnim radinostima, biznisom,... :D

Vidim, polako se okupljamo.
Uzgred, zahvaljujem se MrX-u na ponuđenoj funkciji, ali ga podsećam da sam još pri osnivanju kluba bio izričito zahtevan samo prema klupskoj karti broj 1.
Rano je još da se dele odlikovanja, ima još da se naradimo i nasavetujemo.

Back