- Poruka
- 19.389
Prelep Džoni Dep... i onda, bogme i sad...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam htela to da pominjem ali svaka čast. Ni ta Amber nije cvećka (čitaj nije čista u glavi) ali to što je dobio na suduNažalost ne. Ne može biti dasa a da se ponaša tako kako se ponaša. Možda je dobio na sudu svoju bivšu partnerku, ali stoji da je radio gomilu stvari koje "dase" ne rade. Pusti na stranu ambalažu. Čovek je ono što je unutra.
Navuko ga MansonPrelep nakon reke alkohola i tone droge. Sumnjam. Možda uz fotošop.
Ipak je faca.Prelep nakon reke alkohola i tone droge. Sumnjam. Možda uz fotošop.
Glumi face, a da li je faca je diskutabilnoIpak je faca.
Cim ga satanisti napadaju da je uradio nesto sto nije, za mene jeste, mogu da povuku ga za stojka.Glumi face, a da li je faca je diskutabilno
Cim ga satanisti napadaju da je uradio nesto sto nije, za mene jeste, mogu da povuku ga za stojka.
Ovo je lik koji je za mene lepsi od Depa, cak vizuelno nalik njemu, a u njegov raspojasan (vokalni) impresarijum staje vecina karaktera koje je doticni glumio.Glumio je zanimljive likove. Ali to nije on sam.
Alkosi i narkomani nisu face.