Joe Bonamassa

Nije los?! UBIVA kako svira, UBIVA :)
Odlican od prvog do poslednjeg albuma, a i ono pre toga kad je svirao u Bloodline...
Odlican gitarski ton, ovaj noviji od kada svira Les Paul dosta podseca na Eric Johnsonov zvuk, onaj stariji na Stratu je bio nesto siroviji....
zna lepo da ubaci jazz na neka mesta, nikad se ne ponavlja, i sta jos da dodam..... :)
E da, trebao da dodje kod nas, ali ova nasa stoka ga nije pustila preko granice!!?

Dobro je sto bar neko zna o kome pricam. :mrgreen: Mislio sam da cu zateci vise komentara u temi o ovom momku, jer sam pretpostavio da je poznatiji medju posetiocima Krstarice.. :confused:
Nego, daj ti par preporuka da pohranim mp3 plejer. :per: Neko novo/staro ime medju gitaristima?

Dobro je sto bar neko zna o kome pricam. :mrgreen: Mislio sam da cu zateci vise komentara u temi o ovom momku, jer sam pretpostavio da je poznatiji medju posetiocima Krstarice.. :confused:
Nego, daj ti par preporuka da pohranim mp3 plejer. :per: Neko novo/staro ime medju gitaristima?

ma kakvi na krstarici se uglavnom melje u prazno o jednim istim bendovima....:)
haha i meni je mp3 pun upravo tih novih, i par starih...evo da ti napisem sta ja imam u playeru, mozda pomogne :D
Bonamassa

Doyle Bramhall II (on je doduse malo vise da kazem heavy,onako sporije pesme, dosta Hendrixa u svirci), ali njega je dosta tesko naci, potrazi album sa bendom Smokestack

ArcAngels- tu je Doyle ranije svirao i pevao, isto su dobri ako volis taj tip svirke

John Mayer...ali ove novije blues rock funky stvari, ako znas o kome je rec, odlicno svira...potrazi album John mayer Trio - Try! ubedljivo najbolji, pa ako ti se svidi, javi da ti napisem jos sta ima dobro :D

Robin Trower- on je mator, ali i dalje snima i svira, isto na tragu Hendrixa, poslusaj npr Too rolling stoned,pa ces dalje sam naci, meni je sve od njega dobro :)

Kenny Wayne Shepperd - odlican heavy blues

Gov't Mule - Warren Haynes svira gitaru i peva, nastali iz Allman Brothersa, Jam band, ODLICNI!

i naravno Hendrix, Rory Gallagher, SRV, ZZ Top, Clapton...njih ne moram pominjati :D

Eee, to se zove preporuka!:worth: :D Najlepse hvala. ;) Skinuo sam Trowerov "20th century blues". Odusevljen sam.:super: "Extermination blues" - stvar me oduvala skroz. Hendrix mi je omiljeni lik, tako da mi odgovaraju svi kojima on tece kroz vene. :mrgreen:
Poskidacu sve od pomenutih, dobre muzike nikad dosta.
Raspisi se ti slobodno.:zper: :edukacija: :mrgreen:

Back