Dobro je sto bar neko zna o kome pricam.
Mislio sam da cu zateci vise komentara u temi o ovom momku, jer sam pretpostavio da je poznatiji medju posetiocima Krstarice..
Nego, daj ti par preporuka da pohranim mp3 plejer.
Neko novo/staro ime medju gitaristima?
ma kakvi na krstarici se uglavnom melje u prazno o jednim istim bendovima....

haha i meni je mp3 pun upravo tih novih, i par starih...evo da ti napisem sta ja imam u playeru, mozda pomogne

Bonamassa
Doyle Bramhall II (on je doduse malo vise da kazem heavy,onako sporije pesme, dosta Hendrixa u svirci), ali njega je dosta tesko naci, potrazi album sa bendom Smokestack
ArcAngels- tu je Doyle ranije svirao i pevao, isto su dobri ako volis taj tip svirke
John Mayer...ali ove novije blues rock funky stvari, ako znas o kome je rec, odlicno svira...potrazi album John mayer Trio - Try! ubedljivo najbolji, pa ako ti se svidi, javi da ti napisem jos sta ima dobro
Robin Trower- on je mator, ali i dalje snima i svira, isto na tragu Hendrixa, poslusaj npr Too rolling stoned,pa ces dalje sam naci, meni je sve od njega dobro
Kenny Wayne Shepperd - odlican heavy blues
Gov't Mule - Warren Haynes svira gitaru i peva, nastali iz Allman Brothersa, Jam band, ODLICNI!
i naravno Hendrix, Rory Gallagher, SRV, ZZ Top, Clapton...njih ne moram pominjati