jocic i vuksa

Iluvatar

Zainteresovan član
Poruka
333
I sta cemo sad?
Ubise ucenika, a Vuksa organizuje molitveni dorucak, iako je porodica organizovala sahranu BEZ klerikalnih oznaka.
A onaj "najuspeliji kriminalac" Jocic, nista.
K'o da je neko obio trafiku, a ne ubio coveka.

Iluvatar:
I sta cemo sad?
Ubise ucenika, a Vuksa organizuje molitveni dorucak, iako je porodica organizovala sahranu BEZ klerikalnih oznaka.

`Ајде, к`о да озбиљно верујеш у те глупости о Јочићу и трафици...

Полиција ухватила убице. А проблем има далеко ширу димензију од обезбеђења школских објеката, и то се неће брзо решити.

Срећа те је Гашина реформа претварања школа у узгајалишта телетабиса стопирана, јер би се убијали и у самој школи а нико не би смео да било шта каже - Боже мој, то је "ослобађање личности".

Baron Ungern:
Iluvatar:
I sta cemo sad?

sto da ne veruje...pa ti verujes da je Ceda ubio Djindjica... :lol:

Nexus 6:
Baron Ungern:
Iluvatar:
I sta cemo sad?

sto da ne veruje...pa ti verujes da je Ceda ubio Djindjica... :lol:

Svako veruje u ono sto hoce...
Neki veruju u bezgresno zacece, ja verujem da su Djindjica ubili njegovi.

ja verujem da je pravi trenutak da Vuksa (ionako nema sta da trazi na politickoj sceni), a narocito Jocic, treba da podnesu ostavke.
Nije mi jasno kako to da ova SS (pardon, D SS) vlada ne vidi u kakvoj mi zemlji zivimo.
I verujem da Jocic ima dosije, pogledaj mu oci, tu nema nicega, samo jedna promaja duva kroz to.
E, ako mi on garantuje sigurnost u zemlji odoh ja na Tahiti, da se bavim ribolovom.

Back