Quantcast

Job fair 09 - Sajam poslova za studente i diplomce tehnicko-tehnoloskih fakulteta

dreadknight

Početnik
Poruka
15
„JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!”
2. i 3. novembar 2009.
Zgrada Tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73

jobfair-09-kreiraj-svoju-buducnost-_m.jpg


Jubilarni, peti po redu, sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!” održaće se 2. i 3. novembra ove godine.

Kompanije će imati priliku da predstave svoj potencijal i način poslovanja sadašnjim i budućim inženjerima. Kroz direktan kontakt sa zainteresovanim mladim stručnjacima, kompanije će imati priliku da pronađu i odaberu mlade ljude najboljih kvalifikacija koji će doprineti njenom daljem napretku i razvoju.

Studentima će biti omogućeno da ostave lične i profesionalne podatke (CV) u elektronskoj bazi biografija, koja će biti dostavljena kompanijama učesnicama Sajma. Kao i proteklih godina, planirana su brojna predavanja, tribine i treninzi koje će držati renomirani stručnjaci iz oblasti ekologije, obrazovanja i zapošljavanja.

Ovogodišnji Sajam će biti orijentisan ka aktuelnim pitanjima održivog razvoja i zaštite životne sredine. Organizovanjem tribine iz oblasti ekologije, JobFair 09 se direktno pridružuje inicijativi za podizanje ekološke svesti u Srbiji. Pored primarnih ciljeva, dodatni zadatak ovogodišnjeg JobFair-a jeste da u vremenu ekonomske krize vrati optimizam na srpsko tržište rada i pošalje poruku da su upravo u ovakvim trenucima za kompanije ljudi najvažniji.

Organizatori sajma su studentske organizacije Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek Beograd (Electrical Engineering STudents' European assoCiation – EESTEC) i Udruženje studenata tehnike Evrope – Best Beograd (BEST – Board of European Students of Technology)

Elektronska baza ličnih i profesionalnih podataka (CV), koji će biti dostavljeni kompanijama učesnicama Sajma, je otvorena za unos. Vaš CV možete ostaviti na www.jobfair.rs/cv/.

Za više informacija posetite www.jobfair.rs.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.