DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 61.138
Stari Jim ima drugaciju boju glasa, dublji ton, harizmaticniji, prirodniji sto na um to na drum..ovaj novi lik mi nekako izvestacen.
Moguce da su ga ucutkali na neki nacin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogi su protiv Trampa....Oteran je zato što je snažno protiv Trampa.
dokoni pop i jarice krsti
Stari Jim ima drugaciju boju glasa, dublji ton, harizmaticniji, prirodniji sto na um to na drum..ovaj novi lik mi nekako izvestacen.
То је Џим Кери, само је претерао са пластиком.
А боја гласа? Па дај да видимо кад прича енглески каква му је боја гласа. Ово покушавао да натуца француски.
od pre pola godine, cela planeta je upozorena da je AI preuzela kompletnu medijsku kontrolu nad planetom.
A isto tako je bio i protiv Bajdena.Oteran je zato što je snažno protiv Trampa.
Nije to Jim Carrey.То је Џим Кери, само је претерао са пластиком.
А боја гласа? Па дај да видимо кад прича енглески каква му је боја гласа. Ово покушавао да натуца француски.
Nije to on, ovo je dvojnik, Kerijev glas je prodorniji, dublji , mimika je potpuna drugacja..ovaj lik je izvestacen, Keri je bio spontan cak i previse.Видим, у наставку видеа прича енглески.
Можда му је од затегнутости теже да прави своје гримасе, па је причао нормалним тихим тоном, уместо да има сценски наступ.
Da i Bajdena je imitirao i to cestoA isto tako je bio i protiv Bajdena.

Tramp je isto prestiz i produkcija, ali na strani onih koji finansiraju a ne oni koji izigravaju klovnove...Oteran je zato što je snažno protiv Trampa.
Original ga placa da igra njega...Nije to on, ovo je dvojnik, Kerijev glas je prodorniji, dublji , mimika je potpuna drugacja..ovaj lik je izvestacen, Keri je bio spontan cak i previse.
Zaklao ga je. A i Alek Boldvin je bio dobar u ulozi Trampa. Ovo je još iz vremena izbora 2020.Da i Bajdena je imitirao i to cesto![]()
Naravno, ali bice cudno ako vise ne vidjamo pravog Kerija uopste.Original ga placa da igra njega...
Toga ima i u politici.
Pravog? Glumac je glumac.Naravno, ali bice cudno ako vise ne vidjamo pravog Kerija uopste.
Oteran je zato što je snažno protiv Trampa.
Veruješ li da sam htela da otvorim temu vezanu za ovo ali mrzelo me a i većina odgovora bi mi išla na živce.Ajde sto boja glasa, persona nije ista....na sta lici ovaj lik, na Miselinka...ne verujem da bi se pravi Jim unakazio ovako, pogotovo sto je neko napomenuo da bi to puno uticalo na izraze lica po cemu je Jim prepoznatljiv, bukvalno njegov trademark.