korisnički
Aktivan član
- Poruka
- 1.200
Tj. one koji su pokušavali sebi i drugima da objasne zašto se dešavaju stvari koje se dešavaju, ali nisu baš dobro promislili zaplet.steta sto nisi postojao u drevno doba pa da savetujes Boga
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tj. one koji su pokušavali sebi i drugima da objasne zašto se dešavaju stvari koje se dešavaju, ali nisu baš dobro promislili zaplet.steta sto nisi postojao u drevno doba pa da savetujes Boga
Bozja rec Biblija nam sve objasnjavaTj. one koji su pokušavali sebi i drugima da objasne zašto se dešavaju stvari koje se dešavaju, ali nisu baš dobro promislili zaplet.
Reč za koju su nam rekli da je božja nam objašnjava stavove ljudi koji su pisali biblijske tekstove.Bozja rec Biblija nam sve objasnjava
Nisu nam rekli d aje Bozja nego je dokazano Bozja rec i ne iznosi stavove ljudi nego BogaReč za koju su nam rekli da je božja nam objašnjava stavove ljudi koji su pisali biblijske tekstove.
Rekli su ti da je dokazano da je božja reč i to ona redakcija koja je stigla do tebe.Nisu nam rekli d aje Bozja nego je dokazano Bozja rec i ne iznosi stavove ljudi nego Boga
Bozji Zakon
Nije mi niko rekao to je cinjenicaRekli su ti da je dokazano da je božja reč i to ona redakcija koja je stigla do tebe.
Ti si dokazala da je činjenica da je redakcija koja je stigla do tebe božja reč?Nije mi niko rekao to je cinjenica
Znači, ipak ti je neko rekao da je dokazano i da ima dokaz.Dokazano je Biblija Bozja rec.
Ja ne dokazujem koristim dokaze.
jel ti dokazalaZnači, ipak ti je neko rekao da je dokazano i da ima dokaz.
Samo što nije, samo da izađe iz kružnog toka...jel ti dokazala
dobro joj ide već 15-tak godina, budi strpljiv možda bude postojao forumSamo što nije, samo da izađe iz kružnog toka...
Da, ali koja Biblija? Misliš na "Bibliju Prevod Novi svet" koja se ne slaže sa svim ostalim prevodima. Ta sigurno nije Božja već ljudska reč.Dokazano je Biblija Bozja rec.
Ja ne dokazujem koristim dokaze.
Biblija je jednaDa, ali koja Biblija? Misliš na "Bibliju Prevod Novi svet" koja se ne slaže sa svim ostalim prevodima. Ta sigurno nije Božja već ljudska reč.
Slažem se.Biblija je zatvorila ljude u idolpoklonstvo kao sto ih moze vratiti u početne postavke.
Ne slažeš se tiSlažem se.
Ljudskim nerazumevanjem Biblije...jer Ona nigde direktno ne poziva na idolopoklonstvo...a na stotine mesta ga strogo osuđuje...
Zar si i ti ovaj svedok jehovinI Noa i njegova porodica dok su gradili arku su delovali baš jadno i čudno za sve one koji su ih posmatrali.
Znamo dalje šta je bilo.
I čitaš stalno isto štivo? Ispocetka? Uzmi nekad S. Kina, nije losSamo umesto Jehova čitam Gospod.
Izvini tema nisu Js a i sto bi ti smetali hriscani koji nose ime Boga i koji se drze visokog morala i koji su izucavaoci BiblijeHtedoh reci Kinga.
Mene mama učila da kad vidim JS bežim.Izvini tema nisu Js a i sto bi ti smetali hriscani koji nose ime Boga i koji se drze visokog morala i koji su izucavaoci Biblije
Dakle tema je Biblijska i odnosi se na Boga