Zdrav razum
Buduća legenda
- Poruka
- 31.117
Sve je istina, covek objasnio.....
Volis da verujes u lazi? ti si prvi koji pljuje po njima a sad im verujes lepocovek .
Sad znašDa sam znao nikad ne bih osvezio ovu temu.
Jedva si cekala da se raspises sa kilometarskim postovima o JS.
SMORILA SI.......
To ti je kad prizivaš đavolaDa sam znao nikad ne bih osvezio ovu temu.
Jedva si cekala da se raspises sa kilometarskim postovima o JS.
SMORILA SI.......
Da li te raduje sto je u savremenim prevodima vraceno Ime Boga JHVH Jehova?To ti je
'oce da kaze da su oni JS , ;;JEHOVNI SVEDOCI'' zasluzni za JHVH aktuelizaciju, nema veze sto se ne cita jehova, vazno je da su oni to izneli u javnost, a tradicionalne crkve zajedno sa jevrejima svi djuture su KRILI bozjie ime... sve dok se nisu pojavili oni - skakavci.
Zaslužni su samo za žaljenje. Toliko da nemaju svoje mišljenje a i oni što imaju ne smeju da misle.'oce da kaze da su oni JS , ;;JEHOVNI SVEDOCI'' zasluzni za JHVH aktuelizaciju, nema veze sto se ne cita jehova, vazno je da su oni to izneli u javnost, a tradicionalne crkve zajedno sa jevrejima svi djuture su KRILI bozjie ime... sve dok se nisu pojavili oni - skakavci.
Hriscanstvo na stranu, gurni u fusnote, vazno je da su oni skakavci zasluzni za popularizaciju termina/imena/4slova JHVH koja skrnave nepravilnim citanjem.
Koje ti imas dokaze Bozjeg imenaPaz njene fore![]()
ja sam pokazao da sa njima ne diskutujem uopste, jer ne znaju ni piramidu u gizi da izmere sa obicnim metrom, tj. inch trakom kao rasel, astrologiju kradu od drugih, jupiter i uran u vodoliji, vec ih koristim za svrhu raskrinkavanja svih skakavaca-armagedonaca, bilo recju bilo papucom po tintari kada sam trebao skakvce za mamce za pecanje klenova, na skadarskom jezeru kao klinac - od tada nadjose se i neke druge ribe, a to je vec u domenu carstva nebeskog [Hristova parabola u jevandjelju kako se hvataju mrezom]Zaslužni su samo za žaljenje. Toliko da nemaju svoje mišljenje a i oni što imaju ne smeju da misle.
Aj brate ne pali je vise, vidis da voli da pise i hvali JS.'oce da kaze da su oni JS , ;;JEHOVNI SVEDOCI'' zasluzni za JHVH aktuelizaciju, nema veze sto se ne cita jehova, vazno je da su oni to izneli u javnost, a tradicionalne crkve zajedno sa jevrejima svi djuture su KRILI bozjie ime... sve dok se nisu pojavili oni - skakavci.
Hriscanstvo na stranu, gurni u fusnote, vazno je da su oni skakavci zasluzni za popularizaciju termina/imena/4slova JHVH koja skrnave nepravilnim citanjem.
10 godina agonije i sad cemo da svalimo krivicu na tebe ili mene Adama? MOZE, zalozi je jos, kazu insekti su hrana buducnosti, pa da probamo te przene skakavce koji su hteli da muce sve ljude kao skorpije. Jel se secas sta je jeo Jovan Krstitelj osim meda? Hrskavi, bas su ukusni, ako ih posolis lepo, kao girice..Aj brate ne pali je vise, vidis da voli da pise i hvali JS.
Ako sam ja pogresio pa osvezio temu ne moras ti da nastavljas agoniju![]()
jel ti i ja bese imamo cist racun, ili se ti tek sad zaduzujes?Aj pusti da ova tema ode u mirovinu tj penziju.
Dosta je vise pisanja o JS, smorno je......
Bog je jedan jedini SvimaAj pusti da ova tema ..
Tebi bilo bolje da odeš u neku njihovu dvoranu kraljeva pa ih tamo raskrinkavaj, ovde nema potrebe. Ovde su raskrinkani zahvaljujući arianija sam pokazao da sa njima ne diskutujem uopste, jer ne znaju ni piramidu u gizi da izmere sa obicnim metrom, tj. inch trakom kao rasel, astrologiju kradu od drugih, jupiter i uran u vodoliji, vec ih koristim za svrhu raskrinkavanja svih skakavaca-armagedonaca, bilo recju bilo papucom po tintari kada sam trebao skakvce za mamce za pecanje klenova, na skadarskom jezeru kao klinac - od tada nadjose se i neke druge ribe, a to je vec u domenu carstva nebeskog [Hristova parabola u jevandjelju kako se hvataju mrezom]
Interesantno da pisci Biblije nisu bili sumanuti da daju Bogu lično ime nego sveopštu suštinu "Ja Jesam"
Ti i ne znas nista o Bogu kako bi i o Bozjem imenu znao ista.Interesantno da pisci Biblije nisu bili sumanuti da daju Bogu lično ime nego sveopštu suštinu "Ja Jesam"
To bi isto bilo kada bi me ti zvala טוב![]()
Ti i ne znas nista o Bogu kako bi i o Bozjem imenu znao ista.