Jezivo je ćutanje javnosti o obračunu vlasti s Milovanom Brkićem

...

Jezivo je ćutanje javnosti o obračunu vlasti s Milovanom Brkićem​

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...vnosti-o-obracunu-vlasti-s-milovanom-brkicem/

Da ne bude posle kasno kada rezim ubije Brkića...
Bolje da se digne prasina sada...

...

Изазивао је, интересовало га је
колико су немоћне наше институције.

Тврдио је да судови не раде,
да полиција не ради ...

Да то све треба побити !
Сад ови одговарају !

Ма игра је то, не брини.
Може да се изгуби глава, али Бркићу то ништа не значи,
воли да се надмеће.

Ти сад хоћеш да му поквариш
па да га неке сека персе спасавају "шетњама" и слично.

Он је бре наследник херојских гена,
преци су му скакали на Турке, на бункере, на Стаљина ...

Ma ja bi da ga sacuvamo da makar jos jednom skoči na sadašnje gospodare Srbije = Amere i njihove podguzne muve tj tzv Mi6/CIA vlast Srbije

...

Ma ja bi da ga sacuvamo da makar jos jednom skoči na sadašnje gospodare Srbije = Amere i njihove podguzne muve tj tzv Mi6/CIA vlast Srbije

...

Садашњи господари Србије су тренутно најјачи Срби.
Тако је одувек било.

Бркић ту чињеницу управо утврђује у казамату.
Ако преживи - нису најјачи.

Изазивао је, интересовало га је
колико су немоћне наше институције.

Тврдио је да судови не раде,
да полиција не ради ...

Да то све треба побити !
Сад ови одговарају !

Ма игра је то, не брини.
Може да се изгуби глава, али Бркићу то ништа не значи,
воли да се надмеће.

Ти сад хоћеш да му поквариш
па да га неке сека персе спасавају "шетњама" и слично.

Може линк где 'тврди да светреба побит'

Може линк где 'тврди да светреба побит'

Ти ниси гледао ни једно његово иступање ?

Пуно пута је био у подкастима, заиста сам обожавао да га гледам,
болесна је била његова мржња према српској власти,
сироти кричер није схватао чије је оружје ...

У тој његовој болести је било пуно инвенције,
Шекспир би рекао
"У његовом лудилу има система ..!"

Шекспир би рекао

Само ти звекни линак....Ако није на нету и није линковано није се десило.

Шекспир би рекао
Твој је Проблем што ти можда не знаш да се Милован Бркић односио тако ПРЕМА СВАКОЈ ВЛАСТИ.
30+ година он тако вербално пљује по свима.
И никоме никад физички није наудио.

Твој је Проблем што ти можда не знаш да се Милован Бркић односио тако ПРЕМА СВАКОЈ ВЛАСТИ.
30+ година он тако вербално пљује по свима.
И никоме никад физички није наудио.

Није требало са овима да се зеза, бију бре ...

Ел му ти дођеш неки Подмладак ових мекларена на Власти,ових што се просипају Парама из Кредита?
Искрено ти препоручујем да предаш Оставку на све функције у Странци.
Ускоро ћеш ми бити веома захвалан због овог добронамерног савета.

Ја сам Сташа !

...

Jezivo je ćutanje javnosti o obračunu vlasti s Milovanom Brkićem​

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...vnosti-o-obracunu-vlasti-s-milovanom-brkicem/

Da ne bude posle kasno kada rezim ubije Brkića...
Bolje da se digne prasina sada...

...
Jeste, a "Danas" je toliko voleo i uzdizao Brkica da im je sad odjednom zao?

Nigde vece gadosti nisam procitala o bilo kome nego u "Magazinu Tabloid", i jeste, krivica je sto ga nisu zabranili kao i njegov rad, i sad ne bi bio u zatvoru.

To o cemu on tamo pise svodi se na cistu klevetu bez dokaza i nagadjanje, da je dno dna.

Jeste, a "Danas" je toliko voleo i uzdizao Brkica da im je sad odjednom zao?

Nigde vece gadosti nisam procitala o bilo kome nego u "Magazinu Tabloid", i jeste, krivica je sto ga nisu zabranili kao i njegov rad, i sad ne bi bio u zatvoru.

To o cemu on tamo pise svodi se na cistu klevetu bez dokaza i nagadjanje, da je dno dna.

Керкира
Нису то "гадости".То су неке велике Истине која Ти не можеш да прихватиш зато што је у супротности са званичним државним емисијама које гледаш малтене свакодневно.

Таблоид и Милован Бркић је објавио да је Вучић шиптар,ванбрачни син Фахрија Муслијуа.
И он таксакативно наводи..и то је све тачно...
да му је мајка била дописница Танјуга у Приштини кад ју је зачео шиптар
,и из тог љубавног сладострашћа,јел те :D
се родио мали Александар од кило и 350 грама:mrgreen:

Милован Бркић то прича на сав Глас 10+ година а овоме никада није пало на памет да му опонира.
Зашто Керкира?

Керкира
Нису то "гадости".То су неке велике Истине која Ти не можеш да прихватиш зато што је у супротности са званичним државним емисијама које гледаш малтене свакодневно.

Таблоид и Милован Бркић је објавио да је Вучић шиптар,ванбрачни син Фахрија Муслијуа.
И он таксакативно новоди..и то је све тачно...
да му је мајка била дописница Танјуга у Приштини кад ју је зачео шиптар
,и из тог љубавног сладострашћа,јел те :D
се родио мали Александар од кило и 350 грама:mrgreen:

Милован Бркић то прича на сав Глас 10+ година а овоме никада није пало на памет да му опонира.
Зашто Керкира?
Zato sto su to tolike gadosti da sve i da je tacno, ne treba se spustati tako nisko da bi se demantovalo.

I uopste nije rec samo o Vucicu, pisao je on za mnoge neverovatne i fantasticne glupsoti i za druge, koje pristojnog coveka ne treba da zanimaju, niti mene zanima. Tako da, procitala sam mozda ukupno do sad svega 4-5 clanaka jer ono ni "pas s maslom ne bi progutao", grozno je i citati.

Zato sto su to tolike gadosti da sve i da je tacno, ne treba se spustati tako nisko da bi se demantovalo.
Бркић је више пута,небројено пута рекао да он ,лично и персонално,нема ништа против Вучића али да је тешког Срца морао да изнесе ове Податке пред Јавност Србије...
у тренутку,
кад је овај кренуо путем Велеиздаје.

I uopste nije rec samo o Vucicu, pisao je on za mnoge neverovatne i fantasticne glupsoti i za druge, koje pristojnog coveka ne treba da zanimaju, niti mene zanima. Tako da, procitala sam mozda ukupno do sad svega 4-5 clanaka jer ono ni "pas s maslom ne bi progutao", grozno je i citati.
sve da si ti u pravu, ali ne mozes coveka drzati u zatvoru zato dok ne umre
Бркић је више пута,небројено пута рекао да он ,лично и персонално,нема ништа против Вучића
psovao je vucica, tj. majku mu, i od tada je u corci

Бркић је више пута,небројено пута рекао да он ,лично и персонално,нема ништа против Вучића али да је тешког Срца морао да изнесе ове Податке пред Јавност Србије...
у тренутку,
кад је овај кренуо путем Велеиздаје.
Vidi, ne interesuje me taj covek, Vucic za poneke vec 10 i vise godina "ide putem veleizdaje" a nije ipak izdao, i to ne opravdava nikoga da pise fantasticne lazi.

sve da si ti u pravu, ali ne mozes coveka drzati u zatvoru zato dok ne umre

psovao je vucica, tj. majku mu, i od tada je u corci
Pa dobro zato i kazem, trebalo je zabraniti njegov rad a ne da misli da je u pravu pa da dodje do ovde. Treba ga pustiti iz zatvora i zabraniti mu rad bar sada. Jer ono nije novinarstvo, ono su gluposti da nijedna baba od 90 godina se time ne bi bavila.

Pa dobro zato i kazem, trebalo je zabraniti njegov rad a ne da misli da je u pravu pa da dodje do ovde. Treba ga pustiti iz zatvora i zabraniti mu rad bar sada.
ne znam, ali on kao da je sam od sebe hteo da napravi zrtvu - psovanjem av-a
a to sto kazes da ni pas s maslom ne bi pojeo, to ti sa stanovista sns-a, ja drzim stranu janpi-ju

tabloid je bez kompromisa raskrinkavao sns, ne znam sta ti smeta? to sto si sama sns, eto sta, vucic i sns kamarila bi diktyaturu, da zabranjuju?! nece da moze, nego pink i alo i blic da se zabrane to su nasi zahtevi - e, kako ste izokrenuli sve, ko vas ne zna, skupo bi vas platio

aco srbine spasi srbiju i ubij se, ne ubijaj brkica veleizdajnice

Poslednja izmena:
ne znam, ali on kao da je sam od sebe hteo da napravi zrtvu - psovanjem av-a
a to sto kazes da ni pas s maslom ne bi pojeo, to ti sa stanovista sns-a, ja drzim stranu janpi-ju
Ja nisam ni na cijoj "strani" jer nisam clan nijedne stranke, ali kad kazem da mi se odavno ne svidja sta procitam tamo, to je zaista tako, cak i kad mi odgovara to sto pise. Vidi se da je providno, izmisljeno i puno mrznje i fantaziranja.

Vidi, ne interesuje me taj covek, Vucic za poneke vec 10 i vise godina "ide putem veleizdaje" a nije ipak izdao, i to ne opravdava nikoga da pise fantasticne lazi.
Керки,ја сам непријатно изненађен твојим Речима где он "није издао" у Граду где боравиш непуних 50 Км. од Космета,где је бриселским споразумом дао све атрибуте државности хебеним шиптарима са Кавказа....
Јеси и ти можда..нека полутанка?

Ja nisam ni na cijoj "strani" jer nisam clan nijedne stranke, ali kad kazem da mi se odavno ne svidja sta procitam tamo, to je zaista tako, cak i kad mi odgovara to sto pise. Vidi se da je providno, izmisljeno i puno mrznje i fantaziranja.
projektujes, to sve vazi za aljekove medije i blatoide, a ne za tabloid
brkic samo nije trebao da mu psuje majku, tada je postalo licno, ali opet ne bi trebali da zagovaramo diktaturu, da novinar koji je postao lican u obracunu sa av-om umre u zatvoru zbog toga, pa nije av tito da ne sme da se opsuje? mislim da srbija ovim ide u neko jako mracno proslo doba, nije u redu da umre u zatvoru, jer mu je opsovao majku, a spakovano mu rusenje ustavnog poretka! srbija je time postala diktatura, a diktatoru sledi rusenje, to je neminovnost istorijska, a ne da se meni sada pakuje rusnje ustavnog poretka

Poslednja izmena:
Керки,ја сам непријатно изненађен твојим Речима где он "није издао" у Граду где боравиш непуних 50 Км. од Космета,где је бриселским споразумом дао све атрибуте државности хебеним шиптарима са Кавказа....
Јеси и ти можда..нека полутанка?
Ma daj bre, i ova tvoja pitanja su ispod svakog nivoa i necu da odgovaram.
projektujes, to sve vazi za aljekove medije i blatoide, a ne za tabloid
brkic samo nije trebao da mu psuje majku
Vazi i za "Pink" slazem se ali ipak ovoliko nisko i sa ruznim izrazima i "niskim strastima" niko ne pise niti se oglasava kao ovaj. Mada su Pink i Informer samo na korak od njega, tu su negde.

Back