Jeziva nesreća na putu Miloš Veliki - kobni ishod po vozača Fiata

...

Sutrasnje naslovnice kazu TikTok izazov?

Ej...covek od 53 ili koliko vec godina i TikTok izazov?
Pa ti "izazovi" (ako je to u pitanju...) su debilana i za klince, a kamoli za odraslu osobu...

Inace...
Mozda bi i preziveo i ne bi doslo do pozara da kako oglas mu za auto kaze, nije bio na gas...
Gas je samo stvorio bombu mu od auta...

Gas je bio inicijalna kapisla koja je onda zapalila i benzin...

Da nije bilo gasa...mozda se ne bi zapalio i ziv izgoreo...vec bi se samo uinvalidio...

...

I ovaj u normalnoj tracI sto snima je u vezi sa poginulima I sa izazovom.
I veca je verovatnoca da spuca zenu koja ni za 20 min nece pomisliti da se vrati u osnovnu traku....
Da vidis izazov cige sto su imale.
Ili su glupi ko tocila.
U preticajnoj traci preticu kamion , a onda naglo skrecu desno I usporavaju , njih je 4 , otpao I'm poklopac tocka.
Kamion koci , kopa , ne ide to u mestu , ali jedva ih nije svih 4 smotao ispod sebe.
Zadivljujuce zakocio.
Kamiondzija uzima pajser ispod sedista I krece ka autu koji stoji do pola u zaustavnoj.
Ja ga iako stranac smirujem , ali malo je falilo da ih svu cetvoricu zestoko unakazi , adrenalinski shok, I da bude kriv iako nije kriv.
Tacno se videlo u ocima da bi mu ubijanje roma donelo rasterecenje.

Plus bolest...

Kazna što si rekao, sam se ubio.
Koliko je bio svestan šta radi očigledno je da nije bio.
Da je preživeo trebao bi biti primer za doživotnu. Da su ga uhapsili a ne vadili prvi spasioci...

Nadam se da će se oporaviti nesretna žena. Vidi se da manje paze, iako je teško napamet oceniti situaciju.. Sudba.
I nadam se da će suvozač odgovarati.
Ne zove se džabe suvozač...

Nikad nemojte voziti ni zaustavnom trakom, a kamoli suprotnim smerom ko manijak po auto putu...

I ovaj u normalnoj tracI sto snima je u vezi sa poginulima I sa izazovom.
I veca je verovatnoca da spuca zenu koja ni za 20 min nece pomisliti da se vrati u osnovnu traku....
Da vidis izazov cige sto su imale.
Ili su glupi ko tocila.
U preticajnoj traci preticu kamion , a onda naglo skrecu desno I usporavaju , njih je 4 , otpao I'm poklopac tocka.
Kamion koci , kopa , ne ide to u mestu , ali jedva ih nije svih 4 smotao ispod sebe.
Zadivljujuce zakocio.
Kamiondzija uzima pajser ispod sedista I krece ka autu koji stoji do pola u zaustavnoj.
Ja ga iako stranac smirujem , ali malo je falilo da ih svu cetvoricu zestoko unakazi , adrenalinski shok, I da bude kriv iako nije kriv.
Tacno se videlo u ocima da bi mu ubijanje roma donelo rasterecenje.
Šupljoglavci...

Verovatno ni dozvolu nemaju...
Ipak je kamiondzija stao bi... Nakon dobrog ubijanja strahom svu četvoricu...

Da se nisam sklonio, sad ti ne bih odgovarao, ajde da samo ja nego bilo jos 3 osoba sa mnom u autu.
bg-zg pre 20-30 godina deo koji nije jos bio auto put...neki politicari sa rotacijama idu ka zg a iz suprotne trake neka dileja ulece u makazice 2x gledam... i taman kad se vratio, a ravno sve, ispred tog prvog sa rotacijom okrene volan nalevo da pretice, al paz 30metara je bilo max kad je krenuo u preticanje znaci direktno na njega, a lik pod rotacijom profesionalac ko zna sta je sve video u istom sekundu okrene volan naglo i zavrsi sa jedno 90 u jarku bukvalno odleti sa puta jer zna da je sve bolje od frontalnog sudara...u retrovizoru pogledao, a ona dileja sto je preticala i dalje pici levom stranom zabole ga nije ni usporio da vidi sta je sa ovim bilo.

jos gora varijanta pijani austrijanac pre klagenfurta, sa drugarom idemo rent a karom opel neki, a pijana budala sa lulom i sa nekih 15 banki izlece iz lakat dugacke krivine direktno na nas i to sa audijem tt koji je jedan od najstabilnijh auta, za to treba biti talenat....ortak vice kopaj kopaj a ja q, kisa padala klizavo, nema kocenja, samo malo pomerim volan na desno do bankine da ne odem sa puta a da izbegnem dileju...otkinuo mi retrovizor i ko skalpelom celu stranu izgrebo... ja stao otseko se... on isto ukocio izvirio napolje kroz prozor, nasmejao se i dao gas... da ubijes dileju.

Prošao sam pored njega malo pre nesreće, dok je bio zaustavljen u brzoj traci, tačno naspram izlaza za Surčin, okrenut direktno prema meni, upaljeni farovi, otvoreni prozori, vidim likove u majici kako kroz otvoren prozor nešto mašu rukama, kao da slušaju muziku. Preticao sam kamion i jedva uspeo da se vratim u desnu traku pre nego što udarim u njega, legao na sirenu... hteo da zovem policiju, ali mislim se "sigurno je tu stao jer čeka da se raščisti ova desna traka da okrene auto na izlaz, džaba zovem policiju, dok oni dođu on je već otišao ka Surčinu..."

Međutim, ipak nije, umesto da izađe s puta on je dao gas i počeo da vozi u suprotnom smeru ka Jakovu. Dakle, ovo je bilo namerno, on je verovano tu došao iz pravca Obrenovca, napravio pun krug na sred autoputa i hteo da se vrati nazad. E sad da li je hteo da napravi neki "stunt" ili je samo bio pijan/drogiran, to ne znam, verovatno će istraga pokazati.
Auh, dobro da si živ i zdrav čoveče.

Back