Jeziva, ali istinita priča

tamara blagojevic

Primećen član
Poruka
926
Ima jedna priča, jeziva ali istinita. Umro je čovek iznenada, ujutru je to bilo, i u toku dana dolazili su ljudi i on oživi. Svi su se razbežali. Jedna žena je sedela pored njega i gledala ga dok ustaje. On je ispričao kako je umro i kako je opet oživeo. Došla su po njega dva čoveka u crnom i odveli ga do neke kapije. I tamo je Bog u jednoj knjiži tražio njegovo ime i prezime i nije ga bilo, oni ljudi su ga zamenili sa nekog drugog i Bog ih je terao da ga vrate nazad. I on je tako oživeo. Priča je istinita.

Ima jedna priča, jeziva ali istinita. Umro je čovek iznenada, ujutru je to bilo, i u toku dana dolazili su ljudi i on oživi. Svi su se razbežali. Jedna žena je sedela pored njega i gledala ga dok ustaje. On je ispričao kako je umro i kako je opet oživeo. Došla su po njega dva čoveka u crnom i odveli ga do neke kapije. I tamo je Bog u jednoj knjiži tražio njegovo ime i prezime i nije ga bilo, oni ljudi su ga zamenili sa nekog drugog i Bog ih je terao da ga vrate nazad. I on je tako oživeo. Priča je istinita.

Znaci i kod Boga zaposleni nesposobni preko veze? :think:

...

šta god slatka tamarica da laže, ja joj verujem...:cool:
sram te bilo! jedna slatka damica nebih nikad lagala! pokaj se,grešniče..

Негација ''не'', се пише одвојено од глагола. Надам се да знаш српско писмо ћирилицу и ово што ти објашњавам.
nepiše lol,to je predrasuda i fatamorgana..
ja znam i latinicu i ćerilicu i glagoljicu ali ti oči gledno nepoznaješ osnove pravo pisa i gramaktike,brez uvrede..

Back