Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
I ja jako zelim nauciti nemacki.
I ruski.
A pominju britanski naglasak, ah..divan je.
Nemoj nemacki molim te, jos si mlada
(to die)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja jako zelim nauciti nemacki.
I ruski.
A pominju britanski naglasak, ah..divan je.
(to die)
Bolje-nemoj...mnoooogo-je-tezak...nama-u-skoli-je.bu-mater-sa-nemackim...

Bolje-nemoj...mnoooogo-je-tezak...nama-u-skoli-je.bu-mater-sa-nemackim...
Nemoj nemacki molim te, jos si mlada(to die)
![]()
Ja-ti-kazem-da-je-tezak...svi-ga-mrzimo...u-pocetku-je-lep...al-posle...i-imaju-sra.nje-gramatiku...Pa dobro, to je vec individualno.
Mozda tebi ne lezi, jednostavno ti se i ne dopada jezik.
Ma nemo'?
Ja-ti-kazem-da-je-tezak...svi-ga-mrzimo...u-pocetku-je-lep...al-posle...i-imaju-sra.nje-gramatiku...
Ja-ti-kazem-da-je-tezak...svi-ga-mrzimo...u-pocetku-je-lep...al-posle...i-imaju-sra.nje-gramatiku...
Па свако би ти смањио оцену за тако нешто.
А што с' граматике тиче,објективно гледано,има зачкољица али дајте...
Иначе је немачки лакши језик за учење од енглеског,по мом мишљењу само пуно деце почне енглески да учи пре па му исти делује ближе.

Ma beeezi ja se uvek zeznem pa kazem(napisem) nesto na engleskom ich-I...meine-my... uvek se iznervira pa mi smanji ocenu![]()
I-ti-ucis-nemacki???Jadni-mi...a-koje-si-god...tj-koliko-dugo-ucis-nemacki...?

To jeste sigurno,ali tvrdji je,teze se uci izgovor a i engleski je dosta kompleksniji.
pa jedan moj dobar drug ga je naucio uz crtace na kablovskoj dok je bio mali![]()
I moj drug je naucio nemacki uz kablovsku i crtace.
I ja sam gledala te iste crtace na nemackom, i nekako ga mozda i tako zavoleh.
Ali ga ne naucih tako.
lakse je dok si mladji,bar ja tako mislim,jer ipak maternji ucimo prvo pa nekako mi logicno dodje
To jeste sigurno,ali tvrdji je,teze se uci izgovor a i engleski je dosta kompleksniji.
pa jedan moj dobar drug ga je naucio uz crtace na kablovskoj dok je bio mali![]()
91. a evo treca godina,ali ni priblizno mi ne ide kao engleski![]()

Ma meni ne idu fizika, matematika i hemija, al' zato je potpuno drugacije sa jezicima.91. a evo treca godina,ali ni priblizno mi ne ide kao engleski![]()
Ja sam da ti iskreno kazem zadovoljan,ali nikad ne mozes znati sveЈа сам тако енглески.Много добра ствар.
Ми имамо лошу наставницу па због тога морам све сама,али не буним се.
Само констатујем.
Учим већ 6 година али нисам задовољна својим знањем.На летњем распусту ћу се коначно посветити немачком.
П.С.Испустила сам неке зарезе,...
volim da ucim i sam istrazujem a ne po skolskom programu,mada mi je to omiljeni cas
A-ja-posto-sam-94-ucim-od-petog-razreda...jos-ako-me-saceka-u-srednjoj...![]()

Ja sam da ti iskreno kazem zadovoljan,ali nikad ne mozes znati svevolim da ucim i sam istrazujem a ne po skolskom programu,mada mi je to omiljeni cas
Ma bolje to nego ruski da te saceka![]()
....