Duboko u tebi
Domaćin
- Poruka
- 3.408
Imam (dobro ne ja) kucu sa dvoristem, i stalno mislim kako bih voleo da imam jeza. Najvise iz prakticnih razloga, jer sam citao da jezevi tamane puzeve golace. A imam jako puno golaca, pojedose mi sve iz baste...
Pa mislim da li bi bilo mucenje za jeza iz prirode, staviti u dvoriste, ili bi mu bilo ok?
Dvoriste ima oko 300-400 kvadrata, u coskovaima ima zbunja gde moze da se sakrije preko dana, kao i dosta drugih objekata.
Imam i macke, nekoliko, ali mislim da one njega ne bi napadale ili tako nesto.
Dobijao bi i hranu i tako dalje.
Juce sam bas jednog nasao na ulici, uvece. Ispred radnje zalutao pa se sakrio iza frizidera, a ulica je prometna... Pa sam ga umotao u peskir da me ne izbode i odneo malo dalje na livadu, da ne bi izasao na put...
Pa mislim da li bi bilo mucenje za jeza iz prirode, staviti u dvoriste, ili bi mu bilo ok?
Dvoriste ima oko 300-400 kvadrata, u coskovaima ima zbunja gde moze da se sakrije preko dana, kao i dosta drugih objekata.
Imam i macke, nekoliko, ali mislim da one njega ne bi napadale ili tako nesto.
Dobijao bi i hranu i tako dalje.
Juce sam bas jednog nasao na ulici, uvece. Ispred radnje zalutao pa se sakrio iza frizidera, a ulica je prometna... Pa sam ga umotao u peskir da me ne izbode i odneo malo dalje na livadu, da ne bi izasao na put...