Jeвреји и Палестинци заједно у анти-Српској пропаганди

Pricas gluposti... Izgleda da ni sam nisi procitao nista sa linka koji si postavio...
Пишеш ти глупости. Ево са линка бљувотине о Српском хероју Милану Недићу и четницима од анти-Српског јахача попова и ствараоца ДС:
Predsednik Centra za demokratiju Dragoljub Mićunović rekao je da bi bilo preterano reći da u Srbiji postoji povampirenje fašizma u ozbiljnim razmerama i pretnja demokratiji i demokratskim institucijama, ali da je potcenjivanje tog zla opasno i da se o tome mora govoriti.

"Stigli smo dotle da je ministar u Vladi u svom kabinetu držao sliku Milana Nedića koga je Srpska Akademija Nauka svrstala u 100 najuglednijih Srba. To govori dokle može da stigne restauracija konzervativnih i profašističkih elemenata", rekao je Mićunović.

On je rekao da bi se morale utvrditi sve činjenice o četničkom pokretu i poručio da se svi istorijski događaji moraju osvetliti bez ideološkog naboja i uzbuđenja.

Profesor Mićunović je upozorio da se ne sme dozvoliti drugačije pisanje udžbenika i istorije, rehabilitacija verskog šovinizma i ljudi koji su, kao što je to učinio Milan Nedić, zajedno sa nemačkim trupama, napustili zemlju.

Пишеш ти глупости. Ево са линка бљувотине о Српском хероју Милану Недићу и четницима од анти-Српског јахача попова и ствараоца ДС:

Milan Nedic je saradjivao sa fasistima i tako je ucestvovao u egzikuciji poveceg broja i Srba i Jevreja. Mozes da dokazes drugacije?

U svakom slucaju, nigde nema price o tome da Srbi nisu stradali u ratovima i da nisu najstradalniji narod na ovim prostorima u II sv. ratu...
Niko rec nije rekao ni o Srbiji kao fasistickoj zemlji... Jos se napomiljalo da je Srbija uvek bila antifasisticka...

Milan Nedic je saradjivao sa fasistima i tako je ucestvovao u egzikuciji poveceg broja i Srba i Jevreja. Mozes da dokazes drugacije?

U svakom slucaju, nigde nema price o tome da Srbi nisu stradali u ratovima i da nisu najstradalniji narod na ovim prostorima u II sv. ratu...
Niko rec nije rekao ni o Srbiji kao fasistickoj zemlji... Jos se napomiljalo da je Srbija uvek bila antifasisticka...
Ни речи на линку да су фашистички анти-Српски комунисти најодговорнији за страдања Срба у другом светском рату. Комунисти су лагали о четницима, ни реч о томе од анти-Српског фашисте комунисте и јахача попова Мићуновића.

Милан Недић је спасао милионе Срба, а то је теби криво. Милан Недић је радио на томе да Срби буду што мање жртве. Комунисти, јевреји и цигани су страдали највише у Београду а не Срби, то је заслуга Милана Недића. Док су анти-Српски фашистички комунисти радили против Срба и Србије

Ни речи на линку да су фашистички анти-Српски комунисти најодговорнији за страдања Срба у другом светском рату. Комунисти су лагали о четницима, ни реч о томе од анти-Српског фашисте комунисте и јахача попова Мићуновића.

Милан Недић је спасао милионе Срба, а то је теби криво. Милан Недић је радио на томе да Срби буду што мање жртве. Комунисти, јевреји и цигани су страдали највише у Београду а не Срби, то је заслуга Милана Недића. Док су анти-Српски фашистички комунисти радили против Срба и Србије

I hoces da budem zahvalan Nedicu jer je zbog njega nastradalo najvise Jevreja?

Zbog Nedica su stradali svi antifasisti... Nedic je bio na strani fasista, a da bi bio na njihovoj strani, morao je da se sluzi fasistickim metodama, a to je ono sto nekoga deklarise kao fasistu...

Vidim da si ovde najvise napao Micunovica, a naslov ti je "Jevreji i Palestinci u anti-srpskoj propagandi"...

Micunovic je ovde iznosio anti-nedicevsku propagandu... Ne anti-srpsku...

Nisu svi Srbi bili nedicevci, niti su danas...

Sam naslov teme, a i tok teme su huskacki i bez bilo kakvog razloga sire medjunacionalnu netrpeljivost...

Predlazem da se tema zakljuca...

I hoces da budem zahvalan Nedicu jer je zbog njega nastradalo najvise Jevreja?

Zbog Nedica su stradali svi antifasisti... Nedic je bio na strani fasista, a da bi bio na njihovoj strani, morao je da se sluzi fasistickim metodama, a to je ono sto nekoga deklarise kao fasistu...

Vidim da si ovde najvise napao Micunovica, a naslov ti je "Jevreji i Palestinci u anti-srpskoj propagandi"...

Micunovic je ovde iznosio anti-nedicevsku propagandu... Ne anti-srpsku...

Nisu svi Srbi bili nedicevci, niti su danas...

Sam naslov teme, a i tok teme su huskacki i bez bilo kakvog razloga sire medjunacionalnu netrpeljivost...

Predlazem da se tema zakljuca...
Све што смета јеврејској пропаганди ти хоћеш да се закључа и забрани. Мићуновић ради за јеврејске анти-Српске фашисте.Ја сам пре Мићуновића навео неколико примера о организацијама које су јеврејске и палестинске, шире лажи и раде против Срба. Комунисти који су радили за јеврејске фашисте су направили пуч и највећу штету и трагедију над Србима у другом светском рату. Још увек данас владају Србијом анти-Српски фашисти, брозовци.

Милан Недић је спасао милионе Срба и криво је анти-Српским фашистима што није био продана душа и није радио за јеврејске анти-Српске фашисте.

Poslednja izmena:
Све што смета јеврејској пропаганди ти хоћеш да се закључа и забрани. Мићуновић ради за јеврејске анти-Српске фашисте.Ја сам пре Мићуновића навео неколико примера о организацијама које су јеврејске и палестинске, шире лажи и раде против Срба.

Ja nisam zakacio na ovom sajtu da bilo ko prica protiv Srba... Pominjali su Nedica koji je za vreme II sv. rata radio sa fasistima... To nije lazna propaganda... To je istina...

Ovo tvoje cisto manipulisanje i izokretanje cinjenica... Kao sto rekoh, nisu svi Srbi nedicevci i naravno da ce svi Jevreji da se zale na velicanje sakog ko je sa fasistima ubijao sve anti-fasiste...

Ja nisam zakacio na ovom sajtu da bilo ko prica protiv Srba... Pominjali su Nedica koji je za vreme II sv. rata radio sa fasistima... To nije lazna propaganda... To je istina...

Ovo tvoje cisto manipulisanje i izokretanje cinjenica... Kao sto rekoh, nisu svi Srbi nedicevci i naravno da ce svi Jevreji da se zale na velicanje sakog ko je sa fasistima ubijao sve anti-fasiste...
Јеврејске организације су зликовцу и анти-Српскоме фашисти Мићуновићу дали високу функцију да лаже о четницима, пљује по Српском хероју Милану Недићу и крије истину да су комунисти највећи фашисти и најодговорнији за зверства над Србима.

Срби су највеће жртве на Балкану. Уместо те чињенице, особе и организације које сам навео раде на фалсификовању историје и негирају геноцид над Србима у првом и другом светском рату, 90их и који се још спроводи.
Па дај неке бројеве. Колико ја знам, неких 110.000 је погинуло у ратовима деведесетих,
од тога су наши 35.000 а ми смо побили 75.000.

То ти показује да нисмо највеће жртве, јер је против нас било 4-5 страна, а ми опет остварили највећи бадикаунт.

Па дај неке бројеве. Колико ја знам, неких 110.000 је погинуло у ратовима деведесетих,
То ти показује да нисмо највеће жртве, јер је против нас било 4-5 страна, а ми опет остварили највећи бадикаунт.

A podatke ti dao HDZ, ili LDP? Isti qurac ustvari.

Глупо је да се представљаш као Српкиња, кад је очигледно да си анти-Српска колико и анти-Српски фашисти у јеврејским и палестинским организацијама који шире лажну анти-Српску пропаганду.

"Jevrejski komunistički fašisti"? Dobro je, Teodosije...:rotf::rotf::rotf::klap:
Бламираш се. Они који су створили комунизам су фашисти и били су јевреји. Јеврејски фашисти и комунисти су подржали црвену варварску револуцију и пуч у Србији. Докази о јеврејским фашистичким комунистима:

Back