sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Meni jesu a ne znam zasto. Ima jedna kojoj oko jedno ide normalno a drugo ide u desno. I sad sam razmisljao dok pusi ona moze jednim okom gledati u jaje i to je nekako skroz dobro, zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kake to veze ima...
Meni jesu a ne znam zasto. Ima jedna kojoj oko jedno ide normalno a drugo ide u desno. I sad sam razmisljao dok pusi ona moze jednim okom gledati u jaje i to je nekako skroz dobro, zar ne?
jedino bi imo malo tremu jer nebi znao dal gleda u mene il gleda negde tamo, čitaj nezainteresovana...
isuchesh kad imash...a kad nemash shtash joj isutji...
isuchesh kad imash...a kad nemash shtash joj isutji...
bila jedna dragana u grckoj zrikava i najbolje se ljubila al je nisam kresno prebukiran bio a i zaljubila se
Pa bratski zar se ne zna da su svi muskarci sa ljisa kurronje... Niko ovde nema ispod dvajes'pet, a neki biju i dvajes'pet bez shlema![]()
E zato ni jedan ne jebbe, boje se zene velike kite.
Ha, nije istina to. Evo ja sad bez zezanja da ti ispricam jednu konverzaciju i dogadjaj sa jednom mojom poznanicom. Svojevremeno ona se zabavljala sa jednim lokalnim momkom i bio ga glas da je "dokolenichar" tj imao je batinu 25+ i sad ova cica sto se sa njim zabavljala devojka je imala jedno 180 napucana do bola itd, i kaze ona meni jednom u pocetku je opasno bolelo, a sad ne moze da zamisli SES bez kurreganje i eto tako allah se uvalih ja u jamu![]()
Kad imas veliki na pocetku ga ne mozes gurnuti do kraja (ako je bila ranije sa tintilinicem) ali vec drugi treci sex sve staje unutra, a isto tako kad ona izgubi velikog brzo se prilagodi i na manji.
Ta je neka tulava i pitaj boga da li se ikad torbala kad tako prica.
ma ja se lozio na jednu jasnu a uletela mi neka engleskinja..pa sa moro ovu iskuliram ova mi napravila scenu a i zrikava isla kuci tih dana..ova mi bila sigurica 3 mesecaKako si bio prebukiran, jesu joj tu bile prijateljice kad si se ljubio?
Kako nije, samo da znas sta sve zna...![]()
![]()
![]()
Nije bitno sta zena zna, nego sta ti dozvoljava.
Nznam... da sam muško ja se s tim ne bih petljala... Msm, aj ti prevari takvu....
Pa ova je bila dva koraka ispred mene samoinicijativno jer sam nista morao da namisljam, a vec bi bilo odradjeno... Tako sto se mene tice mislim da je bilo all inclusive tretman![]()