Јесу ли Срби нерадници?

"Nasuprot poslodavcima i nadležnima u republičkoj vladi koji sumnjaju u epidemiju lažnih bolovanja, podaci Eurostata daju bitno drugačiju sliku. Eurostat je na osnovu baza nacionalnih statistika objavio da su u 2022. zemlje sa najvećim udelom zaposlenih koji odsustvuju sa posla bile Francuska (14,9 odsto), Finska (14,8 odsto), Švedska (14,7 odsto), Danska (13,6 odsto), Estonija (13,2 odsto) i Holandija (12,4 odsto).

Srbija sa procentom od 5,9 odsto zaposlenih koji su koristili bolovanje, spada u pet zemalja u kojima radnici najmanje koriste to pravo. Iza nas su Poljska (5,8 odsto), Grčka (4,9 odsto), Bugarska (2,9 odsto) i Rumunija (2,5 odsto)."

да неко бољи од вас не уради, к. мој би ви говорили "у ал сам га заебо"
да су сви шибицари ко и ви не би се имало шта "зарадити"
ovo si iz duse rekao o sebi a ja sam citirao coveka koji je posle svega napravio odlican biznis ,pun krug od njive do trpeze ,od setve kukuruza do..hrane i izdvanja lokala i zadovoljnom ekipom oko sebe.. Nije vazno koliko radis, ne krades, ne prevaris, vec koliko zaradis!

АВ критикује идеју тридесетпеточасовног недељног рада.

Човек који ван политике ништа никада није радио, критикује Србе да не желе да раде, а само да се брчкају.
Interesantno, kada se skupe svi papiri bili za penziju bilo za invalidsku (što si ozbiljniji kandidat), nekako se Rešenje pušta 6-ti mesec.
Ne trećeg ne četvrtig nikako petog...
Onda te uoči šestog meseca malo.prepadnu da ti fali uverenje to i to baš u petak pa se naoštriš za vikend (društvenjaci tad ne rade, jedu govna po MAXI-ju iz dosade zajebavvaju one mučenike tamo kao oni su face a ovi su budale).
Otrčiš u ponedeljak sve nogicama u dupe po uverenje i ponosno ga odneseš a onda ti kažu "pa nije vam ovo ni trebalo, imate svu dokumentaciju"

Tako da je Predsednik Srbije gospodin Aleksandar Vučić mislio na demokratske spavače koji zbog zaposlenja na demokratski način pre 2012-te (10.000€ za opštinu) svašta (ne)rade al zato čekaju platu.
Sve potroše tri dana pre iste pa kuku lele ako oadne beki praznik oa se odliži 24h

Poslednja izmena:
Na držasvnom poslu su neradnici i kradljivci. Kod privatnika nešto kao i rade, ali gledaju mogu li da drpnu nešto pride.
Kod kuće, na imanju rade. I te kako rade. Ko za sebe!
Prozivate me da sam voljela Tita. Tek ga sada volim i često se sjetim njegove parole: Fabrike radnicima, zemlja seljacima.
E, sada su fabrike pokrali, razjb. seljaci, a radnici otišli trbuhom za kuhom.

Na držasvnom poslu su neradnici i kradljivci. Kod privatnika nešto kao i rade, ali gledaju mogu li da drpnu nešto pride.
Prozivate me da sam voljela Tita. Tek ga sada volim i često se sjetim njegove parole: Fabrike radnicima, zemlja seljacima.
Možeš govoriti u ime svojih Bušnjaka, ali ne u ime nas Srba!

Poslednja izmena:
Bosanskka politika - najgora politika

Kod ljubljenog vam Švabe jel bar rade?

"Nasuprot poslodavcima i nadležnima u republičkoj vladi koji sumnjaju u epidemiju lažnih bolovanja, podaci Eurostata daju bitno drugačiju sliku. Eurostat je na osnovu baza nacionalnih statistika objavio da su u 2022. zemlje sa najvećim udelom zaposlenih koji odsustvuju sa posla bile Francuska (14,9 odsto), Finska (14,8 odsto), Švedska (14,7 odsto), Danska (13,6 odsto), Estonija (13,2 odsto) i Holandija (12,4 odsto).

Srbija sa procentom od 5,9 odsto zaposlenih koji su koristili bolovanje, spada u pet zemalja u kojima radnici najmanje koriste to pravo. Iza nas su Poljska (5,8 odsto), Grčka (4,9 odsto), Bugarska (2,9 odsto) i Rumunija (2,5 odsto)."
Ja sam sa bolovanjima poĉeo od 2024-te, da li Eurostat ima podatak da je sad za Srbiju procenat 6%?
Mene nekoliko specijalista medicine savetovalo da se ne zalažem previše što zbog zdravlja što zbog mešetarenja koncerna sa burzom tako da ako puknu na burzi onda nije važno ko je preneo 8 džaka a ko je neradnik sa 4.
:D

Ja sam sa bolovanjima poĉeo od 2024-te, da li Eurostat ima podatak da je sad za Srbiju procenat 6%?
Mene nekoliko specijalista medicine savetovalo da se ne zalažem previše što zbog zdravlja što zbog mešetarenja koncerna sa burzom tako da ako puknu na burzi onda nije važno ko je preneo 8 džaka a ko je neradnik sa 4.
:D
Došlo ti uglavu?

Back