Јесу ли Срби нерадници?

moj drugar koji je sve prosao od sibicarenja i kradje banana iz gajbe do mega lokala ,kirija i biznisa je jednom meni lepo rekao "Nije vazno koliko radis ,vazno je koliko zaradis!"mislim da je bio potpuno u pravu.
да неко бољи од вас не уради, к. мој би ви говорили "у ал сам га заебо"
да су сви шибицари ко и ви не би се имало шта "зарадити"

неко трчкара цијели дан а не уради ништа а неко јуначки одради пар сати што овај не би могао за два дана
дакле није ствар у бројевима

Срби по моме искуству нијесу нерадници (бар по свијету) , углавном су дисциплиновани, оће, могу научити итд. Зашто је то све Србима проблем у својој кући?
Kazu Cigani "Lova dupe vrti"

'Daj 20 toni pirinca za sutra, delim penzionerima pakete'

Hajde pokusaj da odbijes, a ti si neki SNS privatnik, fabricki prodavac pirinca.

Tihom ce uskoro da traze i po par hiljada flasi vina, ali on se nada da ce da prodje samo sa par stotina mesecno, pa zato botuje za njih po Krsti i Tviteru.
Ti si zabrkao lončiće.

Oni te reketiraju ako nisi u SNS. Ako jesi, tebi nema inspekcije, utaja poreza, gasenje firme i te gluposti, tebi dodju subvencije i ugovori...kakva crna ucena

Reketiraju sve.

Najvise reketiraju te koji su za njih.

Ovi koji su otvoreno javno protiv njih, koji su retki, njih prebiju, ili im pale imovinu.
Buraz reketiraju samo nezavisne ljude. Ako udjes u sns strukturu ti dobijas sve privilegije, a skoro nista od obaveza. To sto kao "reketiraju" i sns firme to je vise saradnja nego pravo reketiranje.

reket je kad tebi dodje batica u radnju i kaze daj 10 20%, ili...a ne ako ti daju firmu, posao, subvencije i tendere pa ti das deo sefu...to je klasicna mafija struktura, sef ti daje da zaradis pa das mu komad para

Buraz reketiraju samo nezavisne ljude. Ako udjes u sns strukturu ti dobijas sve privilegije, a skoro nista od obaveza. To sto kao "reketiraju" i sns firme to je vise saradnja nego pravo reketiranje.

reket je kad tebi dodje batica u radnju i kaze daj 10 20%, ili...a ne ako ti daju firmu, posao, subvencije i tendere pa ti das deo sefu...to je klasicna mafija struktura, sef ti daje da zaradis pa das mu komad para
Ti zivis u SF svetu.

Vecina tih firmi ne da ne dobije trziste, nego gube pare, kao sto i vecina firmi generalno gube pare.

Njima omogucavaju jedino ponekad tako sto prete njihovim poveriocima, da ne potrazuju dugove, ili tako sto blokiraju te parnice na sudu.

Srpske firme su jedan zacarani krug nelikvidnosti, gde na kraju svi moraju da plate SNS i bracu Vucic.

АВ критикује идеју тридесетпеточасовног недељног рада.

Човек који ван политике ништа никада није радио, критикује Србе да не желе да раде, а само да се брчкају.
Ne znam zašto nam se konačno ne zaposli Predsednik, pa da nam podeli utiske - jel malo il mnogo?

Poslednja izmena:

Back