Ja sam primetio da je povecano ludilo krenulo negde 2022, ali krvozednost i bes je krenulo u martu 2022.
E sad ako me pitate kako znam, pratio sam ljude kao sto obicno pratim i onda mi ne treba na zalost sta se objavi na dnevniku , nego bez gledanja vidim kod ljudi sutradan kakvi su....
Tako da sam video povecanje agresivnosti u martu 2022 sto je bilo vreme kad jos nije bio prosao covid ali je vec prolazio a ljudi su postali svesni da se u medjuvremenu na trzistu iskristalisao onaj poslovni sloj koji je dobijao pomoc od vlasti a nestao onaj poslovni sloj koji nije bio u dosluhu sa vlasti nego su cekali da prodje oluja...
Slicno se mozda desilo u USA , jer cujem da su i tamo biznisi popucali ako nisu bili na spisku koje je pravila vlada USA, ne znam tacno ko je pravio spisak.
U svakom slucaju u martu 2022 krece povecana agresivnost ljudi , jednih zbog kretanja iz pocetka dok su drugi zauzeli prostor, a drugih jer su sad morali da brane trziste od vece konkurencije jer vise musterije nisu bile masovno bez cula mirisa...
Npr smesno ili ne, udjem ti u Ideju u vreme kovida i sokiram se , toliko smrdi na pokvarenu piletinu da ne mozes da dises, a pored mene niko ne oseca i ne reaguje...i skontam da su svi jos ostecenog nosa i ne osecaju...