S
Sale
Gost
Da li su...da ne ponavljam pitanje.Ko zna nek se javi.Unaprijed zahvalan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LUDICA:Mislis na jarice? Hladne su dok ih ne odledis, a posle... pazi da ne izgoris u njihovoj blizini jer ako im se priblizis na pravi nacin znaju da budu strrrrasno vatrene! :wink:[/quot
Pretpostavljam da si ti jarica...i glupa usto
Sale:Da li su...da ne ponavljam pitanje.Ko zna nek se javi.Unaprijed zahvalan.
Slazem se sa tobom! Jos nesto, oni znaju da vole!dusa:Sale:Da li su...da ne ponavljam pitanje.Ko zna nek se javi.Unaprijed zahvalan.
Muški jarčevi su najbolji. Jake su ličnosti, imaju šarma (što je najvažnije), jeste da malo kriju svoja osećanja ali su stvarno superiška!!!!
Jesu, Posebno jarčevina iz frižidera te kozetina (ne klozetina) nego dakle velim kozetina (tj. meso od koze).Sale:Da li su...da ne ponavljam pitanje.Ko zna nek se javi.Unaprijed zahvalan.
Ne znam zasto te to interesuje ali umeju da budu jako hladni i arogantni prema osobama koje ne poznaju, koje ni ne zavredjuju da budu upoznate i prema onima koji su im jednostavno antipaticni, ali svako ko ima prijatelja jarca ne bi doveo u pitanje to prijateljstvo.Sale:Da li su...da ne ponavljam pitanje.Ko zna nek se javi.Unaprijed zahvalan.
Tesko!devojka_bgd:A kako osvojiti jednog Jarca(u mom slucaju muskog....)? :?
Nemoj da ti bude prepreka to sto ste prijatelji, a njegova tajanstvenost je ustvari strah da se ne otkrije previse. Jarcevi ne vole da im se zadire u privatnost ( ali se na kraju sami otkriju ).devojka_bgd:Hvala ti na savetu!
Ja se bas lepo slazem sa njim...i pre svega smo prijatelji...ali mozda nesto bude...
A ja sam inace Vodolija(koje ti bas i ne volis....)
I inace se ponasam prirodno,otprilike onako kako si opisao...Ali je skroz tajanstven...
Jos nesto:devojka_bgd:Hvala ti na savetu!
Ja se bas lepo slazem sa njim...i pre svega smo prijatelji...ali mozda nesto bude...
I inace se ponasam prirodno,otprilike onako kako si opisao...Ali je skroz tajanstven...
Ovaj Gost, to sam ja King II, nego zaboravih da se prijavim.Anonymous:Jos nesto:devojka_bgd:Hvala ti na savetu!
primetio sam da si osoba koja dobro kontrolise situaciju, jer si vidim, pratila i druge moje poruke da mi mogla da objedinis argumente ( ovo za vodolije, to si pokupila sa druge teme ).
Hocu da kazem da si vrlo pribrana, sto ce ako to ispoljis na pravi nacin, impesionirati tvog jarca.
Uspelo je,pa sad nek mi je Bog upomoc!!!King II:Ovaj Gost, to sam ja King II, nego zaboravih da se prijavim.Anonymous:Jos nesto:devojka_bgd:Hvala ti na savetu!
primetio sam da si osoba koja dobro kontrolise situaciju, jer si vidim, pratila i druge moje poruke da mi mogla da objedinis argumente ( ovo za vodolije, to si pokupila sa druge teme ).
Hocu da kazem da si vrlo pribrana, sto ce ako to ispoljis na pravi nacin, impesionirati tvog jarca.
Pozdrav.