Jesu li hriscani adventisti ili nisu?

Axaxaxa, opet se baviš podmetačinom, barabčino švapska!

Ovo nisu subotarske crkve. Ne bi na dugmetu pisalo
Pogledajte prilog 1682213
Ništa vi nemate hrišćansko čak ni u nazivu. Imaš li obraza kad ovako podlo lažeš?
E to ti je nivo obdanista
Hahaaa... moja mama je najleosa tvoja nijeee....

Jos mi nisi kazao zasto crkva abortiranu decu salje u pakao?

E to ti je nivo obdanista
Hahaaa... moja mama je najleosa tvoja nijeee....

Jos mi nisi kazao zasto crkva abortiranu decu salje u pakao?
Ma pokrij se ušima lažove. Gde ti obraz kad podmećeš tuđe slike kao vaše? IQ300

Još mi nisi kazao kom božanstvu žrtvujete tela nedužne dece pošto ih ubijete za pare? Šta je baba propovedala? Ili služe samo za simbolički pričest?

Ma pokrij se ušima lažove. Gde ti obraz kad podmećeš tuđe slike kao vaše? IQ300

Još mi nisi kazao kom božanstvu žrtvujete tela nedužne dece pošto ih ubijete za pare? Šta je baba propovedala? Ili služe samo za simbolički pričest?
Jeli bato,jesi li nekad cuo da je drzava optuzila nekog hriscanina ZA UBISTVO u slucajevima kada je abortus bio iz zdravstvenih razloga da bi se spasao zivot majke ili u slucajevima silovanja ?!
Ukoliko imas iznesi ali ako nemas -daj nas postedi tvojih papskih insinuacija...mislim da se ne brukas vise nego sto dolikuje tvom imenu. 😁

Opa bato,naucio si vidim neku novu rec u vecernjoj skoli...!?.
...doduse fali ti jos da naucis kako se,kada i zasto uopste koristi ali cete to mozda savladjivati kada bude dosao na red programski materijal iz drugog razreda...😁
Oću bato, kad ti nauciš kako se anatomski vari prasetina, da fetusi nisu mrtva biomasa i da dišu. Kontam da ti je teško da to savladaš I da ideš za ovcama ali dotle, tako neškolovan, nisi nadležan da pričaš o školi.

Jeli bato,jesi li nekad cuo da je drzava optuzila nekog hriscanina ZA UBISTVO u slucajevima kada je abortus bio iz zdravstvenih razloga da bi se spasao zivot majke ili u slucajevima silovanja ?!
Ukoliko imas iznesi ali ako nemas -daj nas postedi tvojih papskih insinuacija...mislim da se ne brukas vise nego sto dolikuje tvom imenu. 😁
Studija američke komore je pokazala da se u subotarskim bolnicama ubijaju nevina deca za pare. Ko ima para, njima je to dovoljan razlog. Zato, obesi te svoje fantazije zdravstvene razloge mački o rep, nisi nadležan.

Opet se koristis lazima i blacenjem jer istinu nemas.

1738998121638.png

1738998191846.png

1738998227862.png

Jesu, ovo su adventističke crkve. Ali pitam te, zašto ste u svoje adventističke crkve stavili križ, kad tvrdite da križ nije simbol Krista nego simbol poganskog boga Tamuza!?

Poslednja izmena:
Ne
Jesu, ovo su adventističke crkve. Ali pitam te, zašto ste u svoje adventističke crkve stavili križ, kad tvrdite da križ nije simbol Krista nego simbol poganskog boga Tamuza!?
Nešto mi taj križ ko fotošopovan. Nije dao adresu stranice sa koje je skinuo slike. A možda i nisu subotari nego ko zna koji adventisti, nego spinuje da imaju.

A američki subotari ladno nigde krsta, ni u a ni oko crkve. Šta će im paganski hrišćanski simbol?

Ne

Nešto mi taj križ ko fotošopovan. Nije dao adresu stranice sa koje je skinuo slike. A možda i nisu subotari nego ko zna koji adventisti, nego spinuje da imaju.

A američki subotari ladno nigde krsta, ni u a ni oko crkve. Šta će im paganski hrišćanski simbol?

Je, imaju negdje križeve, ali to nije dokaz da su adventisti sedmog dana kršćani nego licemjeri, da ne upotrijebim točniji izraz. Jer kao dokaz da su kršćani preuzeli babilonsko poganstvo, između ostalog, adventisti sedmog dana upravo navode kako smo preuzeli poganski simbol - križ koji je simbol boga Tamuza.

Pogledajte prilog 1682385

Pogledajte prilog 1682386

Ja mislim da si ti odlepio.
Zasto bi stavili krst a onda tvrdili da je od tamuza?

Krst je simbol ili znak hriscanstva.
Kada neko vidi, zna da su to hriscani koji veruju u Hrista.
Ali krst nije bog kako je kod vas.
Vama je krst ravan bogu i obozavate ga i vise od boga.
U tome je razlika.

Jel se praviš ili jesi lud?

Ja sam postojao link ka strani koja detaljno opisuje gradnju jedne ASD crkve rečju i slikom, od zamisli do finalizacija.

Nigde nema krsta, ni spolja ni iznutra a oni su generacijama ASD a ne ko vi, dođoške gegule...paganski kult i to je to.
Ako neko laze, onda moras da dokazes argumentima a ne da mislis da laze.
Ako ne argumentujes, ti lazes.

Tvoj nivo ponasanja kao u decjem obdanistu, razotkriva kakvoj crkvi pripadas.
Svako ko cita zna da crkva koja izbacuje takve vernike sa takvim ponasanjem nikako ne moze da bude crkva

Ako odbacujem krst, zasto bi ja govorio da ga imamo?
Tvoja tvrdjenja su besmislena i bez logike.

Oduvek imaju krst.
I tada i sada.
Screenshot_20250208_094000_Messenger.jpg

Ja mislim da si ti odlepio.
Zasto bi stavili krst a onda tvrdili da je od tamuza?

Zašto onda tvrdite da je to simbol još iz poganskog Babilona - simbol Tamuza?

Ako odbacujem krst, zasto bi ja govorio da ga imamo?
Tvoja tvrdjenja su besmislena i bez logike.

Zašto iz istog razloga, tvrdeći da je to iz poganstva, odbacujete znak križanja koji kršćani vidljivo čine rukom i kojim započinju svoju molitvu?

Križ vam je poganski, zato ste na grob Ellen White stavili ovaj simbol, simbol 'velikog arhitekta':

1739005958333.png

Zašto onda tvrdite da je to simbol još iz poganskog Babilona - simbol Tamuza?

Zašto iz istog razloga, tvrdeći da je to iz poganstva, odbacujete znak križanja koji kršćani vidljivo čine rukom i kojim započinju svoju molitvu?

Križ vam je poganski, zato ste na grob Ellen White stavili ovaj simbol, simbol 'velikog arhitekta':

Pogledajte prilog 1682414
A gde to tvrdimo, ti si puko skroz.
U to vreme su 90% spomenika po celom svetu bili takvi.
Proguglaj malo.
Recimo na balkanu su puna groblja takvih starih spomenika.
Moda toga vremena.
Tada niko nije razmisljao o falusima ili malusima.
Postoje Srbi koji nikako ne oblace zeleno jer je to kao muslimanska boja?
Djavo je svr zlouotrebio, ne postoji nista sto neki tamuz, ili mamuz nije koristio u proslosti.
Da se skines go, ljudi bi nasli opet neki znak.
Vi se bavite time jer ucenjem nemate sanse.
FB_IMG_1739004822940.jpg

Poslednja izmena:
U to vreme su 90% spomenika po celom svetu bili takvi.

Lažeš, kršćani na svojim grobovima imaju križeve.

Tada niko nije razmisljao o falusima ili malusima.

Dobro neuki. Ali, tako tvrdite, vašoj 'proročici' je Bog direktno otkrivao svu istinu. Kako to da joj Bog nije otkrio da na obiteljskoj grobnici ima simbol spolnog organa? A nije joj otkrio, očito je iz priloženog, iz čega se može jedino zaključiti da je ipak netko drugi, a ne Bog, koji joj se objavljivao u njenim viđenjima.

Evo, đav'o, isti onaj koji ti se objavljivao 'proročici', ovladao i ovom vrhunskom tehnologijom pa i tebe opskrbljuje ovakvim fekalijama i nagovorio te da ih razlijevaš ovdje na forumu.

Lažeš, kršćani na svojim grobovima imaju križeve.

Dobro neuki. Ali, tako tvrdite, vašoj 'proročici' je Bog direktno otkrivao svu istinu. Kako to da joj Bog nije otkrio da na obiteljskoj grobnici ima simbol spolnog organa? A nije joj otkrio, očito je iz priloženog, iz čega se može jedino zaključiti da je ipak netko drugi, a ne Bog, koji joj se objavljivao u njenim viđenjima.

Evo, đav'o, isti onaj koji ti se objavljivao 'proročici', ovladao i ovom vrhunskom tehnologijom pa i tebe opskrbljuje ovakvim fekalijama i nagovorio te da ih razlijevaš ovdje na forumu.
Jel to svaki spomenik izgleda kao kriz?

Koliko ti imas godina?
Stvarno pitam koliko imas godina?

vatican-rainbow-flags.jpg

Evo zasto falus u centar Atikanu.

Poslednja izmena:
Oću bato, kad ti nauciš kako se anatomski vari prasetina,
Ovo ti vec objsnio,pod hitno udjbenik u ruke i pokusaj to konacno savladati,koliko ti god to cudno inerazumljivo izgledalo..
da fetusi nisu mrtva biomasa
Naravno da nisu nesreco falsifikatorska,isto ko sto nisu mrtvi ni spermatozoidi nit jajasca...
Koji deo od ovog tesko kontas ?
Kako bre da dishu kada plod u vreme kada se abortusi uopste izvode jos uvek nemaju oformljena pluca,S CIME DA DISHU ???
Plodu se tada oformljije pluca koja tek u 24 nedelji trudnoce ograniceno pocinje svoju funkciju i pored toga sto mu se u to vreme kiseonik obezbedjuje preko placente.
Pluca se kod ploda razvija sve do 34 nedelje trudnoce kada se smatra da je u potpunosti oformljena stoga kad bi se desio prevremeni porodjaj - ima realnih sansi da prezivi bez aparata...

Kako vidim ovo je suvise tesko za tebe,mozda ti moze pomoci sledeci materijal, cisto za bazicno znanje,ono bas za totalne neznalice ( ako trebe na visi nivo mozemo i tako,daj se prvo oprobaj sa ovim) :

https://klinika-papic.rs/razvoj-bebe-u-trudnoci-po-nedeljama/

Kontam da ti je teško da to savladaš I da ideš za ovcama ali dotle, tako neškolovan, nisi nadležan da pričaš o školi.
...evo ga opet... bravo pevacu,dobro ti ide,vidim da se trudis da cesce koristis rec koju si naucio, postao si ponos svih nas ovde na forumu...
...potsecas me MALO na ovog ovde koji je svojevremeno takodje otkrio jednu interesantnu rec:

Poslednja izmena:
Jel to svaki spomenik izgleda kao kriz?

Ne. Ali kršćani na svoje grobove stavljaju križ.

Tvoja proročica nije kršćanka, pa joj na grobu može stajati simbol muškog spolnog organa.

Koliko ti imas godina?
Stvarno pitam koliko imas godina?

Nisu moje godine krive što si ti sljedbenik žene koju je đav'o nagovorio da krade tuđe tekstove, da slaže da je to dobila od Boga, da je nagovori na bogohulje kako je 22.10.1844. Isus prestao posredovati za grešnike i na kraju da je odvede u alkoholizam. https://forum.krstarica.com/threads/jesu-li-hriscani-adventisti-ili-nisu.1019804/post-50371869

Ne. Ali kršćani na svoje grobove stavljaju križ.

Tvoja proročica nije kršćanka, pa joj na grobu može stajati simbol muškog spolnog organa.

Nisu moje godine krive što si ti sljedbenik žene koju je đav'o nagovorio da krade tuđe tekstove, da slaže da je to dobila od Boga, da je nagovori na bogohulje kako je 22.10.1844. Isus prestao posredovati za grešnike i na kraju da je odvede u alkoholizam. https://forum.krstarica.com/threads/jesu-li-hriscani-adventisti-ili-nisu.1019804/post-50371869
Pa stavljaju i zasto da ne?
Ali vecina spomenika ne izgleda kao kriz kako si ti pomislio.
Covek koji to ne zna mora da je jos dete
Nadgrobni-spomenici.webp

Nisi kazao koliko godina ti imas decko?

Pa stavljaju i zasto da ne?
Ali vecina spomenika ne izgleda kao kriz.

Na grobu kršćana je križ. Samo križ, kameni, ili križ ugraviran na spomeničnoj ploči.

Nisi kazao koliko godina ti imas decko?

Nisu moje godine krive što si ti sljedbenik žene koju je đav'o nagovorio da krade tuđe tekstove, da slaže da je to dobila od Boga, da je nagovori na bogohulje kako je 22.10.1844. Isus prestao posredovati za grešnike i na kraju da je odvede u alkoholizam.

Na grobu kršćana je križ. Samo križ, kameni, ili križ ugraviran na spomeničnoj ploči.

Nisu moje godine krive što si ti sljedbenik žene koju je đav'o nagovorio da krade tuđe tekstove, da slaže da je to dobila od Boga, da je nagovori na bogohulje kako je 22.10.1844. Isus prestao posredovati za grešnike i na kraju da je odvede u alkoholizam.
Pa prvo si reagovao da spomenik mora da izgleda kao krst.
A to je retkost.
Ocigledno si jos decak kada to ne znas.
A zasto na grobu ili spomeniku hriscana ne bi bio krst?
Potrebno nam je da kazes tvoje godine da bismo razumeli zasto ti osnovne stvari ne znas?

Izvini sto se ubacujem usred razgovora li me zanima zasto uopste smatras da grob uopste dokazuje ko tamo lezi i da je to pitanje od krucijslne vaznosti za utvrdjivanje ko jeste a ko nije hriscanin ?

Nisu moje godine krive što si ti sljedbenik žene koju je đav'o nagovorio da krade tuđe tekstove,
Meni sa strane deluje da je on sledbenik Isusa Hrista, naravno,ukoliko nije blefirao sve vreme i ukoliko je iznosio neka tudja verska ubedjenja umesto njegove...
...isto kao sto mi sa te iste pozicije deluje da si ti zakleti papski sledbenik !!!

Back