Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izneo sam isto toliko dodatnih"dokaza"koliko si ti dao za tvoje pljuvotine dok videa koja sam dao govore sami o sebi,ne trebaju im dodatnih pojasnjenja !!!Pet videa si ostavio, a niti jednog dokaza u njima protiv onoga što sam naveo, da crkva adventista sedmog dana od 'desetka svojih ovaca' gradi 'bolnice-djecoklaonice'.
Pogledajte prilog 1675152
U ovom videu naći ćete i ovo: Kada se jedna zaposlenica Washingtonske adventističke bolnice požalila na problem s izvođenjem abortusa, dobila je popis katoličkih bolnica gdje se može prijaviti za zapošljavanje.
Pitam. Jesu li kršćani oni koji profitiraju, zarađuju krvarinu, ubijajući najnevinije i najnezaštićenije - nerođenu djecu, kako to čine adventisti sedmog dana u svojim 'bolnicama' - djecoklaonicama?
Sirotinji je dato.Pa ti rece niste pobili Srbe Blogumile a sada jeste?
Pa po koja krva i ovca.
Ali kajmak, kuxe, imsnja, sume, poovima.
Sram te bilo,manipulises ono sto je jasno cak i trogodisnjacima mislim na uzrast koje silujete !!!Još dva videa i ponovo niti jednog dokaza u njima protiv onoga što sam naveo, da crkva adventista sedmog dana od 'desetka svojih ovaca' gradi 'bolnice-djecoklaonice'.
U donjem videu (26. minuta) vidjet ćete da su adventisti sedmog u svojim 'bolnicama' ubili više crnaca nego klu klux klan.
Pogledajte prilog 1675173
P.S. Jesu li kršćani oni koji razvijaju biznis zarađujući na krvi najnevinijih i najnezaštićenijih? Kako vas nije sramota govoriti o 'držanju Božjih zapovijedi'!?
Sram te bilo,manipulises ono sto je jasno cak i trogodisnjacima mislim na uzrast koje silujete !!!
Abortus je tehnicki dozvoljen JEDINO u sledeca dva sluca:
1.kada je zivot majke direktno ugrozen
2. Kada je rec o silovanju
U oba slucaja hriscani veruju da nije u sladu sa moralnim vrednostima Pisma da jedna majka koja je mozda pokusala da zatrudni ali joj nije uspelo da rodi zivo dete,svojim zivotom plati za taj pokusaj ukoliko joj medicina moze omoguciti drugu sansu kako bi njena vec rodjena deca imala zivu majku i jednom u buducnosti mozda jos jednog zivog brata ili sestru a muz i dalje imao zivu suprugu !!!
Sto se silovanja tice Bog je veoma precizan i jasan - da bi radjali,muz i zena se trebaju spojiti kako bi postali jedno telo ali to vazi TEK kada ce muskarac pronaci ZENU NJEGOVU a takva je jedna i s njom treba nastaviti bracnu zajednicu koju su uspostavili u toku prvog dobrovoljnog seksa !!!
Dakle sve sto je u ovim okvirima jeste legiitimna trudnjoca dok je silovanje suprotno ovome stoga se treba uciniti sve sto nauka i medicina mogu da bi olaksali zivot zrtve !!!
Ovo su cinjenice dok sve sto si ti iznosio jeste klasicna papska pljuvotina !!!
Razumem.Sirotinji je dato.
SRAM TE BILO LAZOVE !!!Lažeš.
Ne ubijaju djecu u adventističkim "bolnicama" da bi spasili živote majki, nego ih, kako se pravno-stručno kaže, "abortiraju na zahtjev".
Sta je papisto,ucili te da nakon silovanja zena vise NIJE ZDRAVA !??????????"Abortus na zahtjev" znači: Dođe žena potpuno zdrava, kaže da želi abortus, uplati "krvarinu", a medicinsko osoblje u adventističkoj bolnici obavi ostalo.
SRAM TE BILO LAZOVE !!!
Ja ti lepo kazem sta je legitimno a ne dali su svi deklarirani hriscani verni !!!
Zar je moguce da ne kontas razliku ?????????????
Sta je papisto,ucili te da nakon silovanja zena vise NIJE ZDRAVA !??????????
I sta ocekujes,da kad neko siluje recimo neku mladu zenu da ona ide bolnicu placuci uz fanfare kako bi obznanila da su je silovali ??????????
Ko je taj koji bi trebao podneti zahtev za prekid trudnoce u takvom slucaju,dali mozda zlocinac koji ju je silovao ili mozda neki biskup iz okoline ???
...s kim ja to pricam ljudi moji,UZAS !!!
Sta je bre ovo,nasao si na ulici nekoliko papista koji su prihvatili glumiti hriscane i njih mi dajes kao dokaze ????????Šta se pjeniš, Jelenisto'? Čitaj. A ako ti pjena udari još jače, nisam ja kriv nego tvoja zatrovanost 'duhom proroštva'.
Nic Samojluk (adventist sedmog dana) magistrirao na La Sierra College i doktorirao na Andrew Jackson University. Autor je knjige „From Pro-life to Pro-choice: The Dramatic Shift in Seventh-day Adventists’ Attitudes Towards Abortion, piše:
Drastična promjena crkvene politike koja se tiče svetosti ljudskog života rezultirala je sudjelovanjem mnogih adventističkih medicinskih ustanova u profitabilnom poslu ubijanja ljudskih bića u najosjetljivijoj dobi njihova života. Ovdje je popis adventističkih medicinskih ustanova koje su sudjelovale u ovom novom aspektu medicinske usluge koja osim liječenja uključuje i ubijanje:
“Castle Medical Center, Hadley Memorial Hospital, Hanford Community Hospital, Loma Linda University Medical Center, Porter Memorial Hospital, Portland Adventist Medical Center, Shady Grove Adventist Hospital, Shawnee Mission Medical Center, Sierra Vista Hospital, Walla Walla General Hospital, Washington Adventist Hospital, and White Memorial Medical Center.”
Najmanje pet adventističkih institucija priznalo je da njihove usluge pobačaja uključuju i pobačaj na zahtjev. To se, naravno, događa uz puno znanje vodstva Crkve koje uopće ne reagira, zbog čega se adventisti, koji se zalažu za život, pitaju o očigledno dvostrukom standardu kada je u pitanju pobačaj: kako možemo izjaviti da Adventistička Crkva ne dopušta pobačaje na zahtjev, ali dopuštamo našim medicinskim ustanovama da zarađuju novac čineći abortuse? Nije li to isto što je i Pilat učinio kad je presudio da je Isus nevin za bilo kakav zločin, ali je ipak naredio njegovo smaknuće?
Kakav su kontinuitet bogumili imali?Razumem.
Pobili ste ih da vam ne bi pokvarili crkveni kontiunitet.
Ipak su bili konkurrncija a njih treba ukölbiti?
A onda ste bili toliko hriscanskpäo humamni da ste sve dali sirotinji?
E sada kazu Iptari da hoce vasa crkvena imanja da poklanjaju sirotinji?
Ali ipak ostaje pitanje, odakle popovima ranije sva ona imanja, sume i kuce da,su im cak aluge trebale da to odrzavaju?
Pa jesam li ti objasnio da je kontinuitet irelevantan ?Kakav su kontinuitet bogumili imali?
Nisi objasnio ništa. Samo nevješto pokušavaš opravdati kako ste vi, nastali u 19. vijeku, kobajagi Hristova Crkva.Pa jesam li ti objasnio da je kontinuitet irelevantan ?
Jesam !?
Jesam li ti i ranije na druge teme pokazivao da je i u vreme SZ-ta bilo diskontinuiteta PRAVE vere i verske prakse u Boga u skladu sa Njegovim instrukcijama ???
Jesam !!!
Zasto onda i dalje ides glavom kroz zid ?
Sta je bre ovo,nasao si na ulici nekoliko papista koji su prihvatili glumiti hriscane i njih mi dajes kao dokaze ????????
Citas li bre sta JA dajem,vidis li koja je moja argumentacija i kredibilitet izvora uz linkove koje uvek dajem kad god iznosim dokaze u prilog mojih tvrdnji ?
Pa to i kazem, elemenistali ste ih da ne bi mogli da ga imaju.Kakav su kontinuitet bogumili imali?
Oni su odbacivali Stari zavjet bez kojeg vam ode subota.Pa to i kazem, elemenistali ste ih da ne bi mogli da ga imaju.
Oni su bili originalnije pravoslavlje koje je narod primetio jer su prvi put culi radosnu vest na svom jeziku.
I danas imate takvih struja samo su druga vremena pa ne mozete da im prekratite kontiunitet i imanje im humano razdelite.
Necete morati dugo cekati.
Hmmmm,moguce je da mi se samo tako ucinilo nego,jesi li siguran da pratis moje komentare kad vam rusim verski koncepat tektonskim udarima .."Nisi objasnio ništa.
Crkva ne nastaje vec zivi u vernima i verni zive u Njoj...kad god ih ima,koliko god ih ima,pa cak bili dvoje il troje - Isus ce biti pored njih.Samo nevješto pokušavaš opravdati kako ste vi, nastali u 19. vijeku, kobajagi Hristova Crkva.
Dakle moze biti i silovana,jel tako ????Ti pišeš besmislice, iz kojih se vidi da ti pojma nemaš što je to 'abortus na zahtjev'.
Objasnit ću ti. Dođe trudna žena i kaže - hoću abortus.
A sto bi je to pitali,da bi joj dali sanse da ih tuzi zbog odbijanja medicinskih usluga zbog neiznosenje DETALJA IZ PRIVATNOSTI ??????Nitko je u vašim bolnicama ne pita, ni jesi li silovana niti provjeravaju je li ženi život ugrožen.