Umri_muski
Buduća legenda
- Poruka
- 45.648
Jeste malo degutantna tema, ali ovde po forumu se svasta i misli i nalazi...(ali sve zavisi kako se shvati)
Samo da pojasnim.....
Velicina sisa je fizionomija osobe, pa iz tog razloga sve velicine za zensko od 0.5 do 7 (neke slovakinje i rusinke po vojvodini sam video mozda i sa vecom kubikazom) su normalne..
Sta je tu uzbudljivo ili ne, stvar je pojedinca...
Ali da li mislite da je 0 normalna velicina sisa za zenu?
0.5 je ono sto se javlja kod tinejdzerki tamo u 12,13 ali npr i kod zenske koja ima 27godina i 7 velicinu dupeta, lepa u licu, darkerka koja je hipster (ona tako kaze, ja i ne znam sta je to) a eto decijih sisa....(nema ni obris polukruga oko areola, samo areole i bradavice)
0 je kad nema nista osim bradavica i to malo areola...
Samo da pojasnim.....
Velicina sisa je fizionomija osobe, pa iz tog razloga sve velicine za zensko od 0.5 do 7 (neke slovakinje i rusinke po vojvodini sam video mozda i sa vecom kubikazom) su normalne..
Sta je tu uzbudljivo ili ne, stvar je pojedinca...
Ali da li mislite da je 0 normalna velicina sisa za zenu?
0.5 je ono sto se javlja kod tinejdzerki tamo u 12,13 ali npr i kod zenske koja ima 27godina i 7 velicinu dupeta, lepa u licu, darkerka koja je hipster (ona tako kaze, ja i ne znam sta je to) a eto decijih sisa....(nema ni obris polukruga oko areola, samo areole i bradavice)
0 je kad nema nista osim bradavica i to malo areola...