Jeste se sexali sa nekim sa foruma?

pa chuj, neke stvari chovek realno zzeli da zaboravi. ponekad u tome i uspe.
a ono chega se ne secam, nije se ni desilo. :D

То је солипсизам.:D:D:D
Само, он је логички неодржив јер постоје догађаји којих се не сећамо али су се ипак десили...
други светски рат, на пример...

солипсизам (лат. solus сам, без друштва, ipse сам, лично), латиницом: solipsizam
себичност, егоизам; фил. доктрине засноване на тези да је индивидуално ја целокупна реалност, а да се све што је изван њега своди на осете, опажаје и представе (облик субјекстивног идеализма).

i sad reci da forum ne obrazuje. :D

солипсизам (лат. solus сам, без друштва, ipse сам, лично), латиницом: solipsizam
себичност, егоизам; фил. доктрине засноване на тези да је индивидуално ја целокупна реалност, а да се све што је изван њега своди на осете, опажаје и представе (облик субјекстивног идеализма).

i sad reci da forum ne obrazuje. :D

Знам ја шта је солипсизам...:D:D:D

tako da je taj odnos prema zenama ostao i do danasnjih dana. samo u figurativnom smislu. :!:

Ма опстао и у фигуративном и у буквалном. Срећа у образовни систем и савремено друштво, па се људи међу собом поделили у групе које једне других нису ни свесне.

...a ne zzelish...mi se prvo primimo, nichim izazvano, pa nas onda ti lozzish? :whistling:
Na pocetku sam rekao da se ne primate..znali smo razvoj situacije unapred:D
Oho vidi ti sta je njih reklo da na ovoj temi. :lol:

Pa kad se skupi vecina lakse je reci:lol:
jeste, jeste, ti si obrazovan, a george je vec rekao da su forumashice glupe... osim shto su kurrve...
ae. bre.
shirimo vokabular zajedno sa vidicima.

Maslachak ne izmisljaj da sam to rekao:twisted:

Back