Jeste se kada upitali"a šta ja imam da ponudim drugoj strani"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E da...ponuda i potrazznja...
Rezultat toga
gledam na tv-u
ljudi opsednuti sami sobom
svojim guzama sikama nosevima
ushima borama i genitalijama
idu pod nozz
ko frankenshtajn
a niko se nije setio
da imaju i srce
ili da im mozzda fali
pa da ugrade sebi jedno
makar silikonsko.

volim kad neko napise nesto sto ja mislim... to je ono sto stalno nekim ljudima ponavljam... i, uglavnom, gledaju bledo... a sve to prodje...
i neko je rek'o... naravno da svi ljudi imaju svoje kvalitete... i da su svi, na neki nacin, posebni... al'... tu je jedna veoma opasna stvar... moze da se desi da oni postanu nesvesni svojih nedostataka... usled zaslepljenosti svojim kvalitetima... meni ce uvek biti drazi neko ko kaze (i ko, naravno, to zaista i misli): 'ja nisam bas najbolja osoba'... nego neko ko kaze: 'ma, videce oni... pravice me od blata'...

rekla sam mu
i nije mi dechko
u tome i jeste problem :neutral:
shmrc, ne? :lol:

U3 dana 3 verzije :arrow: nije decko :arrow: jeste decko :arrow: nije decko... :lol: Sutra ce ti opet biti... :lol:
E ebi ga kad vas vidim tako emotivne.... sa svim tim porukama... :neutral: krhke previse... se i ja raznezim pored vas... :) Samo je dobro sto mene to brzo prodje. :P
Niste se onda nesto dobro razumeli.. nije te on nesto dobro razumeo garant... reci ti njemu ponovo... ;) :lol:

Pa nemam pojma dal je smrc ili ne... diskutabilno, ne? :lol:

ustvari, moje sve je ujedno nishta

ponudila sam dushu
napisala sam mu sedamdesetak pesama u periodu kada nismo smeli ni da razgovaramo
kada smo napokon progovorili, svakog dana sam mu recitovala nove pesme ochima
ali, on ochigledno nije umeo da slusha =(
ponudila sam dushu- nije je uzeo

ponudila sam srce
odmah, onog trena kad je stao ispred mene, ishchupala sam ga iz grudi i pruzila mu. on nije imao srce, pa sam mu ja davala svoje. dok sam gubila dah drhteci sa srcem u ruci, dok sam gubila svu krv i umirala, on je zachudjeno gledao pitajuci se "shta je to?"
ponudila sam srce- nije ga uzeo

ponudila sam telo
pruzila sam mu ruke i dala se cela. shta god je zeleo, koliko god je zeleo. htela sam da budem njegova u potpunosti. dodirnuo me je i ja sam se tresla sva od samo jednog neosetnog dodira, srecna shto cu napokon biti njegova. medjutim, savio je glavu i produzio, a ja sam se gola kupala u svojim suzama
ponudila sam telo- nije ga uzeo

:sad2:

a tvrdi da me voli...:(

volim kad neko napise nesto sto ja mislim... to je ono sto stalno nekim ljudima ponavljam... i, uglavnom, gledaju bledo... a sve to prodje...
i neko je rek'o... naravno da svi ljudi imaju svoje kvalitete... i da su svi, na neki nacin, posebni... al'... tu je jedna veoma opasna stvar... moze da se desi da oni postanu nesvesni svojih nedostataka... usled zaslepljenosti svojim kvalitetima... meni ce uvek biti drazi neko ko kaze (i ko, naravno, to zaista i misli): 'ja nisam bas najbolja osoba'... nego neko ko kaze: 'ma, videce oni... pravice me od blata'...
ne znam rikane.. kad je čovek svestan sebe svestan je svega što ima da ponudi, dobrog i lošeg.. nema tu mesta ni zaslepljivanju vrlinama ni posipanju pepelom..
ja sad govorim o idealnom slučaju. al može tome da se teži i može čovek dosta da mu se približi.

"a šta ja imam da ponudim drugoj strani"
sebe...malo li je?
icon10.gif

A mozzemo se cenjkati k'o na pijaci, samo treba dobro sve premeriti da ne bude nekom vishe nekom manje...
Potroshachko drushtvo...shta imam da nudim, nek me voli ako oche a ako neche...biche mu posle zzao...:D

Vrle rado, rece Mali Princ, ali nemam mnogo vremena. Treba da pronadjem prijatelje i da se upoznam s mnogim stvarima.
-Covek poznaje samo one stvari koje pripitomi, rece Lisica. Ljudi nemaju vise vremena da bilo sta upoznaju. Oni kupuju gotove stvari kod trgovaca. A kako nema trgovaca koji prodaju prijatelje, ljudi vise nemaju prijatelja. Ako hoces prijatelja, pripitomi me!

e ja imam par pod pitanja:
a jel sam kuvash kafu? jer ako mora devojka da ustane ja da je skuva pa onda tek posle ti bi da je donesesh.. mislim... to ne pravi mnogo smisla, ne?

naravno da sam skuvam kafu
ja ustanem i donesem njoj u krevet (negde sam napomenuo da sam ZLATNA PAPUCHA '08)
ima smisla da se ovako fino izreklamiram ZA KAJ PA NE?
....
spisak je bio sacinjen od manje bitnih stvari necu da preterujem sa samoreklamom ponasacu se skromno.....:mrgreen: ali jako puno toga imam jos u rukavu DA! ! !

mani se smisla jel ti krivo sto tvoj decko tebi ne donosi kafu u krevet:?::hahaha:

naravno da sam skuvam kafu
ja ustanem i donesem njoj u krevet (negde sam napomenuo da sam ZLATNA PAPUCHA '08)
ima smisla da se ovako fino izreklamiram ZA KAJ PA NE?
....
spisak je bio sacinjen od manje bitnih stvari necu da preterujem sa samoreklamom ponasacu se skromno.....:mrgreen: ali jako puno toga imam jos u rukavu DA! ! !

mani se smisla jel ti krivo sto tvoj decko tebi ne donosi kafu u krevet:?::hahaha:
ma samo ti meni na muq sad... koji dechko? josh da imam dechka.. .eeee.. ne bi me forum video! :sad2:
a jedan od razloga zashto svi nestanu netragom.. pa mozhda zato shto skontaku da su na putu da ti preuzmu papuchu.. znash ono kad nauche da qvaju i predje im u naviq da bacaju djubre.. moram sad da se pohvalim da sam u jednom danu (dok sam ja ovde prosipala pamet svoju neprocenjivu) uspela da nadgledam kompletnu njegovu aktivnost u qcnoj radinosti pochev od pranja sudova i ribanja qhinje do feniranja kose.. nekad se pitam da taj ipak nije bio gay? ono.. shto je mnogo mnogo je.... al to tad jednom.. a shto se tiche te kafe.. to mi se nekako podrazumeva.. mislim.. ja sam budila dechka da se ustane i da mi donese vode... pa onda josh nije bila dovoljno hladna... e al to nije namerno nishta... nisam ja lenja.. samo se tako desilo....
ja vishe volim da ja cirqlishem.. ne volim kad ljudi ne stave stvari onako kako ja to radim.. pa nekako bude lakshe da sama uradim shta treba.... jao izgorela sam nemojte da me slushate danas... :neutral:

Back