Jeste se kada upitali"a šta ja imam da ponudim drugoj strani"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
- ustajem na vreme
- donosim kafu u krevet
- s vremena na vreme iznenadim FANTASTICNIM SEXOM (inace je redovan)
- mogu da podnesem kupovinu tj. "shoping" ( i jak sam pa nosim kese)
- jedem sve....i perem tanjire.....
ma ceo sam multipraktik....da ne preterujem sa samoreklamom
e ja imam par pod pitanja:
a jel sam kuvash kafu? jer ako mora devojka da ustane ja da je skuva pa onda tek posle ti bi da je donesesh.. mislim... to ne pravi mnogo smisla, ne?

paaa...

1. uvrnut smisao za humor koji samo..dobro, koji skoro nitko bas ne kapira...
2. racune za prosli i ovaj mjesec, a bogami i za...
3. druzenje s 4 tvora koji grizu...radoznale & nepoznate + mene, koja takodjer...grizem...
4. uvrnuto radno vrijeme, kad i ako uspijem navatat posao... (naplacivanje je posebna prica i ot...)
5. nomadski nacin zivota; elem, nigdje sidra da ga bacim...
6. mogucnost da igra kompjuterske igrice dokle 'oce ( uz uvjet da se meni skloni s ociju/od racunara na par dana kad izadje novi Tief...)
7. zajednicku internet zavisnos'...nelijecenu/neizljecivu (kriziram kad nema adsl-a, kabla, wifi-ja...)
8. razno...

jbte, vec dva dana sastavljam listu i...:think:

edit - zaboravih, a mlogo je vazno - neizbjezno milionito gledanje svih epizoda Red Dwarfa...:D

Poslednja izmena:
Ono, svi cmizdre kako ih više ne vole, kako ih ostavljaju, kako nemaju sreće u ljubavi...a, jeste se kada zapitali "jesam li ja all that"? Zašto bi ja zasluži ljubav? Uče vas kući "kenj, kenj, sranj, sranj, svako zaslužuje da ga se voli" a, jeste li kada rekli "ma nemoj, a zašto bi to bilo tako"? Dobro, Žene u 90% slučajeva misle da je dobar shupak dovoljan za vezu i za ljubav. I to u našem društvu najčešće je istina:mrgreen:

Ali baš kada vas neko ostavi jel osećate barem delić krivice? I ispravite mi grešku u naslovu.

Ne treba imati takva razmishljanja jer da je tako vecina ljudi bi rezonujuci stalozeno shvatilo da su bezvredni i ne zasluzuji nishta.I to u najvecem % oni koji za sebe misle da su bogom dani.

"jesam li ja all that"?
paaa ljudi uvek polaze od sebe i tako i postavljaju parametre,kako ljubavne tako i sve ostale :neutral:

medjutim
razmisljala sam nesto o ovoj temi
i shvatih da cak ni ne zivim u iluziji da imam sta da ponudim :neutral:
karakterno sam teska ko crna zemlja,prgava,svojeglava,plahovita,egocentricna...neosetljiva.
cak ne volim ni da kuvam,a soba mi je neuredna ko muska,nekad i gora.
reko mi tata da se necu nikad udati.verovatno je u pravu :)

paaa ljudi uvek polaze od sebe i tako i postavljaju parametre,kako ljubavne tako i sve ostale :neutral:

medjutim
karakterno sam teska ko crna zemlja,prgava,svojeglava,plahovita,egocentricna...neosetljiva.

svaka roba ima svoju budalu:)

medjutim

Ma plashi te tata jer oce shto pre da te se otarasi na muzevljevu grbachu:lol:
I ti si bash super,pravi zmaj:D

E da...ponuda i potrazznja...
Rezultat toga
gledam na tv-u
ljudi opsednuti sami sobom
svojim guzama sikama nosevima
ushima borama i genitalijama
idu pod nozz
ko frankenshtajn
a niko se nije setio
da imaju i srce
ili da im mozzda fali
pa da ugrade sebi jedno
makar silikonsko.
Zašto, ako neko ima problema i to ga izjeda iznutra, što to da ne učini? Ja bi to uradio da imam toliko para.

Back