parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
pa jes,
niko nije operisam od sebičnosti
=I
niko nije operisam od sebičnosti
=I
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je i moj problem !!!Pravo da ti kazem, ja se uvijek cudim kad je neko sa mnom... Mislim, nemam ja bog zna sta da ponudim ni sebi samoj, a kamoli drugome...

e ja imam par pod pitanja:- ustajem na vreme
- donosim kafu u krevet
- s vremena na vreme iznenadim FANTASTICNIM SEXOM (inace je redovan)
- mogu da podnesem kupovinu tj. "shoping" ( i jak sam pa nosim kese)
- jedem sve....i perem tanjire.....
ma ceo sam multipraktik....da ne preterujem sa samoreklamom
jao kako sam ja uobrazhena!to je i moj problem !!!![]()
to nikad nije bilo pitanje.. nekako... ja stvarno mislim da sam ja super.. mislim.. ja meni onako delujem.. bash.. super... 

Ono, svi cmizdre kako ih više ne vole, kako ih ostavljaju, kako nemaju sreće u ljubavi...a, jeste se kada zapitali "jesam li ja all that"? Zašto bi ja zasluži ljubav? Uče vas kući "kenj, kenj, sranj, sranj, svako zaslužuje da ga se voli" a, jeste li kada rekli "ma nemoj, a zašto bi to bilo tako"? Dobro, Žene u 90% slučajeva misle da je dobar shupak dovoljan za vezu i za ljubav. I to u našem društvu najčešće je istina
Ali baš kada vas neko ostavi jel osećate barem delić krivice? I ispravite mi grešku u naslovu.
e ja imam par pod pitanja:
a jel sam kuvash kafu? jer ako mora devojka da ustane ja da je skuva pa onda tek posle ti bi da je donesesh.. mislim... to ne pravi mnogo smisla, ne?

e ja imam par pod pitanja:
a jel sam kuvash kafu? jer ako mora devojka da ustane ja da je skuva pa onda tek posle ti bi da je donesesh.. mislim... to ne pravi mnogo smisla, ne?

i shta ja sad imam da se pitam shta mogu da ponudim drugoj strani kad kao slepica dam sve, i ne dobijem nishta?![]()

paaa ljudi uvek polaze od sebe i tako i postavljaju parametre,kako ljubavne tako i sve ostale"jesam li ja all that"?

paaa ljudi uvek polaze od sebe i tako i postavljaju parametre,kako ljubavne tako i sve ostale![]()
medjutim
razmisljala sam nesto o ovoj temi
i shvatih da cak ni ne zivim u iluziji da imam sta da ponudim
karakterno sam teska ko crna zemlja,prgava,svojeglava,plahovita,egocentricna...neosetljiva.
cak ne volim ni da kuvam,a soba mi je neuredna ko muska,nekad i gora.
reko mi tata da se necu nikad udati.verovatno je u pravu![]()

paaa ljudi uvek polaze od sebe i tako i postavljaju parametre,kako ljubavne tako i sve ostale![]()
medjutim
razmisljala sam nesto o ovoj temi
i shvatih da cak ni ne zivim u iluziji da imam sta da ponudim
karakterno sam teska ko crna zemlja,prgava,svojeglava,plahovita,egocentricna...neosetljiva.
cak ne volim ni da kuvam,a soba mi je neuredna ko muska,nekad i gora.
reko mi tata da se necu nikad udati.verovatno je u pravu![]()

Zašto, ako neko ima problema i to ga izjeda iznutra, što to da ne učini? Ja bi to uradio da imam toliko para.E da...ponuda i potrazznja...
Rezultat toga
gledam na tv-u
ljudi opsednuti sami sobom
svojim guzama sikama nosevima
ushima borama i genitalijama
idu pod nozz
ko frankenshtajn
a niko se nije setio
da imaju i srce
ili da im mozzda fali
pa da ugrade sebi jedno
makar silikonsko.