Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
ja tek posle 33 godine skapirao shta i kako !!! no bolje ikad nego nikad, samo se nadam da nije kasno !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono, svi cmizdre kako ih više ne vole, kako ih ostavljaju, kako nemaju sreće u ljubavi...a, jeste se kada zapitali "jesam li ja all that"? Zašto bi ja zasluži ljubav? Uče vas kući "kenj, kenj, sranj, sranj, svako zaslužuje da ga se voli" a, jeste li kada rekli "ma nemoj, a zašto bi to bilo tako"? Dobro, Žene u 90% slučajeva misle da je dobar shupak dovoljan za vezu i za ljubav. I to u našem društvu najčešće je istina
Ali baš kada vas neko ostavi jel osećate barem delić krivice? I ispravite mi grešku u naslovu.
Ono, svi cmizdre kako ih više ne vole, kako ih ostavljaju, kako nemaju sreće u ljubavi...a, jeste se kada zapitali "jesam li ja all that"? Zašto bi ja zasluži ljubav? Uče vas kući "kenj, kenj, sranj, sranj, svako zaslužuje da ga se voli" a, jeste li kada rekli "ma nemoj, a zašto bi to bilo tako"? Dobro, Žene u 90% slučajeva misle da je dobar shupak dovoljan za vezu i za ljubav. I to u našem društvu najčešće je istina
Ali baš kada vas neko ostavi jel osećate barem delić krivice? I ispravite mi grešku u naslovu.

mnogo puta... najiskrenije... i ubedjen sam da nemam nista posebno da pruzim bilo kojoj buducoj... osim da cu biti tu za nju uvek... i znam da nisam ni na koji nacin poseban... al' isto tako znam da cu se, bas zato sto shvatam koliko sam nesavrsen, truditi koliko god mogu da njoj bude lepo sa mnom... ne znam da li cu uspeti da je ucinim srecnom... ne znam da li cu uspeti da joj dam sve sto joj treba... al' znam da cu se potruditi... i mogu samo da se nadam da ce se i ona potruditi...

vrlo se potrudim da nemam tih dilema dok sam jos u vezi...a muskarci definitivno vole da se zena oko njih potrudi...

Pravo da ti kazem, ja se uvijek cudim kad je neko sa mnom... Mislim, nemam ja bog zna sta da ponudim ni sebi samoj, a kamoli drugome...
....znaju oni zasto su sa tobom...ni jedan muskarac nije sa zenom zbog niceg.....

Pa mozda oni znaju, ali ne znam ja...![]()
Pa mozda oni znaju, ali ne znam ja...![]()
e garant ti je zlatna.....Fang:
jeste se kada zapitali "jesam li ja all that"?
Fang:
Jeste se kada upitali"a šta ja imam da ponudim drugoj strani"?
Mozda si u pravu..Mozda je tako bolje...
Kazu da ima zube...e garant ti je zlatna.....

- ustajem na vreme
- donosim kafu u krevet
- s vremena na vreme iznenadim FANTASTICNIM SEXOM (inace je redovan)
- mogu da podnesem kupovinu tj. "shoping" ( i jak sam pa nosim kese)
- jedem sve....i perem tanjire.....
ma ceo sam multipraktik....da ne preterujem sa samoreklamom

Stvar je dosta komplikovanija od svega toga. Nije u pitanju da ljudi nisu svesni šta imaju da "ponude", već znaju da uvek ima neko ko može da "ponudi" više. Uvek ima lepših, zgodnijih, pametnijih, humorističnijih, zanimljivijih, etc...meni nešto nije jasno.
a odnosi se na vas što "nemate bog-zna-šta da ponudite".
u odnosu sa nekim valjda nudiš neke svoje ljudske kvalitete, ma kakvi oni bili.. u našem su izlogu, ili barem u radnji, da se poslužim patkovom terminologijom. ljudi razgledaju, nekome se dopadnu i on ostene, nekome ne i on ode,
al to su vaši kvailteti.. mora da ste ih svesni.. kako je to ići kroz život bez svesti o onome što kod nas vredi?
šta te onda motiviše da ustaneš iz kreveta i u usta staviš četkicu za zube umesto cijanida?
i valjda mora čovek da bude svestan onoga što poseduje i onoga što ne poseduje al bi voleo da stekne i možda nekad podeli sa nekim drugim, da bi te lepe stvari razvijao i negovao da ne presahnu ako ih ima i probao da stvori ako ih nema.
a htela sam nešto da pitam i ove anđelke i cicamace al neću da sizifišem bzvz..
ali ne dovoljno da ne bi zahtevali nečije društvo?Jednostavno rečeno, ti ljudi pate od kompleksa inferiornosti.
ovaj tajni stek zvuci interesantno![]()

Svako barem ponekad oseti želju, nagon, jel, da bude sa nekim. I onda se slučajno nađu u isto vreme na istom mestu i pod pravim okolnostima i eto...ali ne dovoljno da ne bi zahtevali nečije društvo?
i nisam slučajno upotrebila tu reč..