Jeste se kada upitali"a šta ja imam da ponudim drugoj strani"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ono, svi cmizdre kako ih više ne vole, kako ih ostavljaju, kako nemaju sreće u ljubavi...a, jeste se kada zapitali "jesam li ja all that"? Zašto bi ja zasluži ljubav? Uče vas kući "kenj, kenj, sranj, sranj, svako zaslužuje da ga se voli" a, jeste li kada rekli "ma nemoj, a zašto bi to bilo tako"? Dobro, Žene u 90% slučajeva misle da je dobar shupak dovoljan za vezu i za ljubav. I to u našem društvu najčešće je istina:mrgreen:

Ali baš kada vas neko ostavi jel osećate barem delić krivice? I ispravite mi grešku u naslovu.

vrlo se potrudim da nemam tih dilema dok sam jos u vezi...a muskarci definitivno vole da se zena oko njih potrudi...

Ono, svi cmizdre kako ih više ne vole, kako ih ostavljaju, kako nemaju sreće u ljubavi...a, jeste se kada zapitali "jesam li ja all that"? Zašto bi ja zasluži ljubav? Uče vas kući "kenj, kenj, sranj, sranj, svako zaslužuje da ga se voli" a, jeste li kada rekli "ma nemoj, a zašto bi to bilo tako"? Dobro, Žene u 90% slučajeva misle da je dobar shupak dovoljan za vezu i za ljubav. I to u našem društvu najčešće je istina:mrgreen:

Ali baš kada vas neko ostavi jel osećate barem delić krivice? I ispravite mi grešku u naslovu.

Superiska tema... jer danasnje devojke samo razmisljaju sta bi one htele sta bi njima neko mogao da da.. a uopste ne kapiraju da one i ne planiraju ni da razmisle o tome da li one to isto daju... Najcesce stvari sto traze a ne pruzaju su: iskrenost, da je lovaran, da nije ljubomoran i da im daje slobodu i da trckara za njima kao sluga ispunjavajuci svaki njihov hir. No ne treba se opterecivati ovim pitanjima, svako ima da ponudi to sto ima da ponudi i generalno gledamo da li nam globalno odgovara ili ne.. jel generalno prihvatamo nekog sa svim njegovim/njenim manama i vrlinama ili ne... Ili gledamo za sta bi mogli prihvatiti takvu osobu... za prijatelja, vezu ili semu... ili nista... :)

A sta ja imam da ponudim? Pa dobar, neobavezni sex i nista vise ne nudim. :lol:

mnogo puta... najiskrenije... i ubedjen sam da nemam nista posebno da pruzim bilo kojoj buducoj... osim da cu biti tu za nju uvek... i znam da nisam ni na koji nacin poseban... al' isto tako znam da cu se, bas zato sto shvatam koliko sam nesavrsen, truditi koliko god mogu da njoj bude lepo sa mnom... ne znam da li cu uspeti da je ucinim srecnom... ne znam da li cu uspeti da joj dam sve sto joj treba... al' znam da cu se potruditi... i mogu samo da se nadam da ce se i ona potruditi...

:klap:

vrlo se potrudim da nemam tih dilema dok sam jos u vezi...a muskarci definitivno vole da se zena oko njih potrudi...

:super:

Fang:
jeste se kada zapitali "jesam li ja all that"?

Pa da, gde god ima problema, odmah preispitujem sebe dali sam uzrok. I moja greska je da kad me neko sudi da sam
los - ja mu nekim delom verujem, iako lupeta.. No nece biti uvek tako.. kad definisem sebe.

Fang:
Jeste se kada upitali"a šta ja imam da ponudim drugoj strani"?

O tome ne smem mnogo misliti, jer niko ne zasluzuje toliko. :D Bolje je bez kalkulacija, samo neka ide svojim tokom
ono sto treba, i zeli...

meni nešto nije jasno.
a odnosi se na vas što "nemate bog-zna-šta da ponudite".

u odnosu sa nekim valjda nudiš neke svoje ljudske kvalitete, ma kakvi oni bili.. u našem su izlogu, ili barem u radnji, da se poslužim patkovom terminologijom. ljudi razgledaju, nekome se dopadnu i on ostene, nekome ne i on ode,
al to su vaši kvailteti.. mora da ste ih svesni.. kako je to ići kroz život bez svesti o onome što kod nas vredi?
šta te onda motiviše da ustaneš iz kreveta i u usta staviš četkicu za zube umesto cijanida?
i valjda mora čovek da bude svestan onoga što poseduje i onoga što ne poseduje al bi voleo da stekne i možda nekad podeli sa nekim drugim, da bi te lepe stvari razvijao i negovao da ne presahnu ako ih ima i probao da stvori ako ih nema.

a htela sam nešto da pitam i ove anđelke i cicamace al neću da sizifišem bzvz..

meni nešto nije jasno.
a odnosi se na vas što "nemate bog-zna-šta da ponudite".

u odnosu sa nekim valjda nudiš neke svoje ljudske kvalitete, ma kakvi oni bili.. u našem su izlogu, ili barem u radnji, da se poslužim patkovom terminologijom. ljudi razgledaju, nekome se dopadnu i on ostene, nekome ne i on ode,
al to su vaši kvailteti.. mora da ste ih svesni.. kako je to ići kroz život bez svesti o onome što kod nas vredi?
šta te onda motiviše da ustaneš iz kreveta i u usta staviš četkicu za zube umesto cijanida?
i valjda mora čovek da bude svestan onoga što poseduje i onoga što ne poseduje al bi voleo da stekne i možda nekad podeli sa nekim drugim, da bi te lepe stvari razvijao i negovao da ne presahnu ako ih ima i probao da stvori ako ih nema.

a htela sam nešto da pitam i ove anđelke i cicamace al neću da sizifišem bzvz..
Stvar je dosta komplikovanija od svega toga. Nije u pitanju da ljudi nisu svesni šta imaju da "ponude", već znaju da uvek ima neko ko može da "ponudi" više. Uvek ima lepših, zgodnijih, pametnijih, humorističnijih, zanimljivijih, etc...

To su ljudi koji odustaju od "borbe" za partnerku/partnera čim se neko drugi pojavi, bez obzira koliko se taj drugi sviđao partnerki/partneru ili ne (samim tim ih još gurnuti u njihovo naručije), koji bez problema propuštaju u redovima svakog ko god da se bezobrazno uglavi ispred i sl...

Oni ne žele da popiju cijanid jer su zbog iskustva našli način da se zabave i preokupiraju i nešto da im popuni prazninu koju bi trebao da popunjava partner, neki hobi ili nešto. Eventualno nabaviće psa ili mačku da imaju barem nekog ko ih voli i ko zavisi od njih. Ako nisu ispunjeni, u njima se javlja bes, njihov tamni ego polako raste i eksplodira uz vatreno oružije i masakr u kući/školi/na poslu/prodavnici/ulici/nije bitno.

Onda se svi čude šta mu bi... delovao je tako fino... uvek bio ljubazan...

Ko je kriv? Njemu nije bitno, njemu je dosta, društvu je kriv rat, a u realnosti... ko zna, koga i briga...

Jednostavno rečeno, ti ljudi pate od kompleksa inferiornosti.

Jednostavno rečeno, ti ljudi pate od kompleksa inferiornosti.
ali ne dovoljno da ne bi zahtevali nečije društvo?
i nisam slučajno upotrebila tu reč..

nisam ja to pitanje postavila ljudima koji odustaju od ideje o partnerskom odnosu
oni su mi jasni.. ji..
kao.. ebiga =I
nego onima koji eto.. ulaze u neke odnose i ni sami ne znaju šta u njih unose
a posle očekuju da ih se voli..

Back