Jeste se kada upitali"a šta ja imam da ponudim drugoj strani"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nećete čuti, jer to nije tema.
Tema je :
Jeste li se kada upitali"a šta ja imam da ponudim drugoj strani"
Nije rečeno da se ova razmišljanja iznesu u javnost, bar sam ja to tako razumela......;)

Haha... :) Nisi dobro razumela... :P Trebalo je kao da napises sta ti mislis da ti nudis... tj svako za sebe to da napise... Ali ajd dobro pitanje je mozda pretesko. ;) :lol::P

Haha... :) Nisi dobro razumela... :P Trebalo je kao da napises sta ti mislis da ti nudis... tj svako za sebe to da napise... Ali ajd dobro pitanje je mozda pretesko. ;) :lol::P

Da li sam mu posvećivala dovoljno pažnje, da li sam imala dovoljno razumevanja, jesam li bila gruba ikada, jesam li bila spremna da uradim nešto što meni ne odgovara da bih mu ugodila, da li sam mu dovoljno lepa.....i još toliko toga.
A sve to važi i za njega . Stavim na "vagu", pa znam na čemu sam.
(Bolje i jedna neprijatna istina nego puno lepih laži, lepe laži su medveđa usluga).
Valjda nisam promašila temu..................;)

Da li sam mu posvećivala dovoljno pažnje, da li sam imala dovoljno razumevanja, jesam li bila gruba ikada, jesam li bila spremna da uradim nešto što meni ne odgovara da bih mu ugodila, da li sam mu dovoljno lepa.....i još toliko toga.
A sve to važi i za njega . Stavim na "vagu", pa znam na čemu sam.
(Bolje i jedna neprijatna istina nego puno lepih laži, lepe laži su medveđa usluga).
Valjda nisam promašila temu..................;)

Pa ovo vec zvuci ok. :ok: Kao sta si se pitala, a ne sta imas da ponudis... mada je i ovo dobar odgovor... ;) Mada te nisam razumeo ovo u zagradi... :think:

Inace ja sebe ne pitam takva pitanja... jer znam da cu uvek dati i dovoljno paznje i razumevanja i svega sto si ti napisala po defoltu... ako neko to zasluzi... ;) i dok to ne pokvari... ;)

Jedino je pitanje da li sam joj dovoljno lep diskutabilno... jer je lepota subjektivna kategorija i nekom moze biti lepo nesto, a nekom ne mora... Mada nesto se ne opterecujem ni sa te strane jer sam bio dovoljno lep i najboljim ribama x puta... pa valjda kontam da bi i opet nekoj bio dovoljno lep.. ali ajd necu da budem previse uobrazen... pa cu tu staviti sebi znak pitanja... ;)

Poslednja izmena:
Pa ovo vec zvuci ok. :ok: Kao sta si se pitala, a ne sta imas da ponudis... mada je i ovo dobar odgovor... ;) Mada te nisam razumeo ovo u zagradi... :think:

Inace ja sebi ne pitam takva pitanja... jer znam da cu uvek dati i dovoljno paznje i razumevanja i svega sto si ti napisala po defoltu... ako neko to zasluzi... ;) i dok to ne pokvari... ;)

Jedino je pitanje da li sam joj dovoljno lep diskutabilno... jer je lepota subjektivna kategorija i nekom moze biti lepo nesto a nekom ne mora... mada nesto se ne opterecujem ni sa te strane jer sam bio dovoljno lep i najboljim ribama... pa valjda kontam da bi i opet nekoj bio dovoljno lep.. ali ajd necu da budem previse uobrazen... pa cu tu staviti sebi znak pitanja... ;)

Za lepotu si potpuno u pravu, ali ipak se zapitam.
Ovo u zagradi - mislila sam da je bolje priznati napravljenu grešku da bi se greška mogla ispraviti, ili ne ponoviti ( ako je kasno za ispravku ). A priznanje greške je bolno za sujetu pa smo skloni i samoobmani. Valjda sam razumljiva, na ovoj vrućini mi je teško da se skoncentrišem..............;)

Ono, svi cmizdre kako ih više ne vole, kako ih ostavljaju, kako nemaju sreće u ljubavi...a, jeste se kada zapitali "jesam li ja all that"? Zašto bi ja zasluži ljubav? Uče vas kući "kenj, kenj, sranj, sranj, svako zaslužuje da ga se voli" a, jeste li kada rekli "ma nemoj, a zašto bi to bilo tako"? Dobro, Žene u 90% slučajeva misle da je dobar shupak dovoljan za vezu i za ljubav. I to u našem društvu najčešće je istina:mrgreen:

Ali baš kada vas neko ostavi jel osećate barem delić krivice? I ispravite mi grešku u naslovu.

I dobar supak je ipak supak :plez:

Za lepotu si potpuno u pravu, ali ipak se zapitam.
Ovo u zagradi - mislila sam da je bolje priznati napravljenu grešku da bi se greška mogla ispraviti, ili ne ponoviti ( ako je kasno za ispravku ). A priznanje greške je bolno za sujetu pa smo skloni i samoobmani. Valjda sam razumljiva, na ovoj vrućini mi je teško da se skoncentrišem..............;)

Pa nisi dovoljno razumljiva... :) jer ocigledno mislis na neki konkretan slucaj i konkretnu gresku, koju ja ne kapiram koju... ali nije ni bitno... generalno si u pravu... ;) :ok:

Jeste priznanje greske bolno za sujetu... ali sto samoobmana? Sa samoobmanom ce biti jos bolnije... valjda...

Ma da odo i ja malo da se razladim... nekom limunadicom... ;)

Pa nisi dovoljno razumljiva... :) jer ocigledno mislis na neki konkretan slucaj i konkretnu gresku, koju ja ne kapiram koju... ali nije ni bitno... generalno si u pravu... ;) :ok:

Jeste priznanje greske bolno za sujetu... ali sto samoobmana? Sa samoobmanom ce biti jos bolnije... valjda...

Ma da odo i ja malo da se razladim... nekom limunadicom... ;)

Sa samoobmanom ce biti jos bolnije... valjda...
Hoće ali ne odmah.
Boleće jače kada shvatiš da je to što si sakrio od sebe prouzrokovalo istu situaciju opet i opet....
Narod kaže : ne platiš na mostu - platiš na ćupriji.
Ili, to bi bilo plaćanje greške sa kamatom............;)

Sa samoobmanom ce biti jos bolnije... valjda...
Hoće ali ne odmah.
Boleće jače kada shvatiš da je to što si sakrio od sebe prouzrokovalo istu situaciju opet i opet....
Narod kaže : ne platiš na mostu - platiš na ćupriji.
Ili, to bi bilo plaćanje greške sa kamatom............;)

Da to i ja kazem... ;)
Inace ja nisam osoba koja sebe samoobmanjuje... mislim da sam vrlo iskren... i uvek gledam da mirno spavam....
Ovde mi nesto mirisi da ti insuiniras da ja sebe nesto samoobmanjujem? Ako je tako onda istresi sestro pa da vidimo o cemu se radi... ;) Necemo da se obmanjujemo i samoobmanjujemo... ;)
Ja placam na mostu... ;) Probleme resavam odma... ;)
O cemu se radi?

Da to i ja kazem... ;)
Inace ja nisam osoba koja sebe samoobmanjuje... mislim da sam vrlo iskren... i uvek gledam da mirno spavam....
Ovde mi nesto mirisi da ti insuiniras da ja sebe nesto samoobmanjujem? Ako je tako onda istresi sestro pa da vidimo o cemu se radi... ;) Necemo da se obmanjujemo i samoobmanjujemo... ;)
Ja placam na mostu... ;) Probleme resavam odma... ;)
O cemu se radi?

Ma ne, ti i ja samo razmenjujemo mišljenja........................:thumbdown:

Zašto bi ja zasluži ljubav? Uče vas kući "kenj, kenj, sranj, sranj, svako zaslužuje da ga se voli" a, jeste li kada rekli "ma nemoj, a zašto bi to bilo tako"?

Ali baš kada vas neko ostavi jel osećate barem delić krivice? I ispravite mi grešku u naslovu.
meni je skroz obrnuto. ja se stalno pitam zasto bi enko voleo bas bas bas mene... krivica nakon ostavljanja? ne. ali znam koji su razlozi... ne mogu da se tesim sopstvenom neobjektivnoscu - to mi je hiruskim putem odstranjeno tokom vaspitanja

Back