Jeste primetili da ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bezopasan

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
364
Forumashice jure sve one koji ne zele da ih yebu ? :mrgreen:

Sve gledam neki momci ih sikaniraju i vredjaju ponizavaju etc a one ih stalno jure i pisu po njihovim temama samo da bi se ulizale takvima ? :dash:

Meni to bolesno deluje a vama ? :confused:

Na primer ja ih pitam za sex one odbijaju sve na Ljis - ok

A jure one koji ih ne zele tucati samo podjebavaju :eek:

i to mi deluje nenormalno :aha:

msm kad bi samo jednom rekli nesto ovako nekoj devojci na Cam de ja idem da ih nebi vise pustile u sobu :manikir:

A ove su navikle i kao droga neka dok je ne ponizis i vredjas neume da se kresne a ? :malav:

pa to kad su svi bolesni vecina oni misle da je onaj zdrav medju njima bolestan kapiram :mrgreen:

Dzabe ti taj avatar kad si SUVA medju nogicama i samo mislis na svadju umesto na kitu :aha:

E to sam i ja primetio, sve stavljaju neke sexy avatare, u fazonu da te intimiziraju. Kao tako ce dobiti uvazavjuc tretman na forumu. Go girl, go girl, sexy noge, disko kugla, vrele usne. "Ako ne budes fin prema meni i ne budes pricao ono sto zelim da cujem, onda nista od ove sexy noge" No sex for you, you have been a bad bad boy.

E to sam i ja primetio, sve stavljaju neke sexy avatare, u fazonu da te intimiziraju. Kao tako ce dobiti uvazavjuc tretman na forumu. Go girl, go girl, sexy noge, disko kugla, vrele usne. "Ako ne budes fin prema meni i ne budes pricao ono sto zelim da cujem, onda nista od ove sexy noge" No sex for you, you have been a bad bad boy.

To si odlicno primetio, a ko zna kakvi su odroni. Ni jedna svoju sliku ne postavlja.

Al ima istine u tome da se pojedine forumasice prosto kace na forumase koje ne podnose i obratno, sad da li to ima veze sa zeljom da se ta osoba kresne posle zesce svadje ili je cisto napusavanje bez seksualne konotacije, al neki djavo jeste.

To si odlicno primetio, a ko zna kakvi su odroni. Ni jedna svoju sliku ne postavlja.

Ma ni ne treba mi njena slika, niti me zanima kako izgleda. Ako mi se gledaju blajf kose, imas ih gde god hoces, na gomile. Ovde hocu REC, pravu, osobu, da vidimo razmisljanja, karakter, a ne neke kvarc forice. Kao da sam u onim klubovima gde ribe dobijaju besplatan ulaz ako obuku stikle. Fore za papane.

nisam to primetila, jesam da one muskarce sa kojima se prepucavaju preziru, nikako da ih zele u tom smislu seksualnom...

tebi verujem da ne zelis jer imas svoj stav koji cenim i ne menjas ga :zag:

ja jesam i svaki dan gledam \ako jur neke forumashe i na kraju dobiju nista :rotf: jer se samo zvadjaju a svadja spusta tuki jedino ako zel da ih tucaju krvnicki nakon toliko rasprave :hahaha1:

Al svakakve ima :pop3:

181172_422367104482729_1108398472_n.jpg

Ma ni ne treba mi njena slika, niti me zanima kako izgleda. Ako mi se gledaju blajf kose, imas ih gde god hoces, na gomile. Ovde hocu REC, pravu, osobu, da vidimo razmisljanja, karakter, a ne neke kvarc forice. Kao da sam u onim klubovima gde ribe dobijaju besplatan ulaz ako obuku stikle. Fore za papane.

Dovoljno je da kuckaju sa forumashima hot i flertuju i forumashi isto sa njima cemu svadje ceo dan i noc ?? :dash:

Ok 2-3 sata da se ispucah al brate ceo dan samo napadi :bljak:

Na svaki post koji im kazes nesto sexy slatko hot vecina puknu i vredjaju i posle to je normalno da :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back