Jeste li zadovoljni izveštajem anketne komisije?

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
11.933
Koliko vidim, otkrili su da su vrsene izmene zakona u korist investitora i ubrzavanja radova sto je sve ocekivano. Nigde se ne pominju koruptivni elementi. https://nova.rs/vesti/drustvo/sta-j...ija-o-padu-nadstresnice-ovo-je-prvi-izvestaj/

Kao sto je i bilo ocigledno u startu - sav problem je u Kini i sto smo "kineska kolonija" a samim tim njihova je odgovornost kao vodece zemlje sveta i za kvalitet svega sto se radi.

Mi znamo da je najodgovornija vlast, medjutim po zakonu je to onaj ko ima odgovornost, ko je obrazovan i strucan za to sto radi i ko udara pecat.... Ako neko iz vlasti njemu kaze dobices novac ili ubrzaj nesto, daj dozvolu i slicno, on to nikako ne sme da uradi, a ako uradi, prvo je on kriv i odgovoran za to....
Meni kineska strucnost ne uliva poverenje ni najmanje, a tebi? :kafa: Sta ces tek kad nam posalju letece taksije, da li bi smeo da poletis tim cudom iskreno? Problem je sto nece Japanci da vrse ekspanziju u ovaj deo sveta nego samo oni.

Meni kineska strucnost ne uliva poverenje ni najmanje, a tebi? :kafa: Sta ces tek kad nam posalju letece taksije, da li bi smeo da poletis tim cudom iskreno?
Problem je sto nece Japanci da vrse ekspanziju u ovaj deo sveta nego samo oni.
Ni meni, naravno.. Znamo kako rade sve sto rade...Znamo da u smederevu ne koriste filtere na odzacima... Nemaju nikakve standarde, zato ih retko ko i pusta kao investitore, to jest ni oni ne idu zbog strogih uslova koji im neodgovaraju, ma strasno....

Mi znamo da je najodgovornija vlast, medjutim po zakonu je to onaj ko ima odgovornost, ko je obrazovan i strucan za to sto radi i ko udara pecat.... Ako neko iz vlasti njemu kaze dobices novac ili ubrzaj nesto, daj dozvolu i slicno, on to nikako ne sme da uradi, a ako uradi, prvo je on kriv i odgovoran za to....
I to je sustina. Neko je potpisao nesto sto nije smeo i on je apsolutno odgovoran za pogibiju 15 ljudi. Mogu da te pritiskaju koliko hoce ali ako znas da od toga zavise tudji zivoti i tvoja karijera inzenjera mogu da ga duvaju.

Ja sam to uradio par puta u Srbiji, smenjivali su me ali to nije problem.

tako_ti_je_to_baki.jpg

A anketnu komisiju cine opozicionari. Izvestaj "komisije" se vec znao unapred i pre nego sto su ga objavili. To je isto kao kada je oboren onaj Malezijski putnicki avion iznad Ukrajine, pa sacinili komisiju da istrazi a koju su sacinjavali Evropljani i Ukrajinci, dok Rusima nisu dozvolili da ucestvuju u istrazi, i onda ta komisija optuzila Ruse za avion. Zar je iko ocekivao drugacije?

Back