Jeste li zadovoljni 068 mrezom?

crni djordje

Primećen član
Poruka
868
Bio sam jedan od retkih srecnika koji su jutros dosli do novina i do broja i mogu vam reci da sam za sada zadovoljan mada nije jos proslo ni 24 sata.A cime sam zadovoljan?Stabilnim signalom,cenom poruke od 2 dinara,5,5 dinara minutom razgovora i 9,9 dinara za uspostavu veze za SVE mreze u Srbiji.Dajte malo i vasa iskustva.Pozdrav svima :bye:

Bio sam jedan od retkih srecnika koji su jutros dosli do novina i do broja i mogu vam reci da sam za sada zadovoljan mada nije jos proslo ni 24 sata.A cime sam zadovoljan?Stabilnim signalom,cenom poruke od 2 dinara,5,5 dinara minutom razgovora i 9,9 dinara za uspostavu veze za SVE mreze u Srbiji.Dajte malo i vasa iskustva.Pozdrav svima :bye:
Nije valjda da niko nije kupio karticu juce za tricavih 30 dinara sa najjeftinijom tarifom u Srbiji

Nema tu kolko je neko zadovoljan,kad je to virtuelni operater sto znaci da rentira predajnike vipa,vama na telefonu mozda pise da je to neki poseban operater al jok,vi ste zapravo na vip mrezi,samo sto ne odgovara vip,nego alo novine.Isto je bilo tamo oko 2012 sa Grandovom mrezom,koja je bila vezana za telenor.Ne verujem da to vise postoji.Poslednje vesti na sajtu su iz 2012...

Back