- Poruka
- 401.260
Moze Zaki..smesti guzu pa da pijemo kaficu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ok okjao ovi minini kolaci
taska ja sam zaboravila na ono obecanje posle nekoliko dana![]()

Ni ne volim da jedem pa mi to ne pricinjava zadovoljstvo,kao vecini jer vidim da vecina slavi iz tog razloga,da se dobro nakrkaju...A da nesto verujem-ne verujem...sooooo... (zev)Pa kolega..sta reci na ponudjeno ..moram priznati da ste osoba od ukusa kada su muskarci u pitanju....Pacinio je bard sa sjajnim filmovima ali ..nekako uvek kada se on pomene odmah se setim Mirisa Zene...ah taj Tango .. Da li znate kolega da je Tango ...Tuzna misao koja se plese i ako je to uopste bitno ..moj omiljen ples..
Pogledajte .kolega
Hvala..sonjchi69..nasla si me...obozavam tango..uzbudjuje me taj ples i sve sto je laltino..odgovra mom temperamentu ..pokusala sam da naucim da igram tango..paaaaa..nije lose ali ni nesto sjajno.ono osnovno...mada u rukama dobrog plesaca..moza bi i bilo nesto..rekla sam sebi kada budem u Buenos Ariesu ..ima da idem u neku od favela i da u onim njihovim kafanama sa nekim gaucosom odigram tango.aaaa![]()
Dobar večer damama i srena slava onima koji je slave.
hhh treba mi kafica...ja cem spremam klopenzi...ogladneh...opet ce thai kuhinja...ajd kuco znam da volis....sonjci oces probas...mljac