kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 52.446
eto oyenio si hrvaticuНађох је у суседном селу, Богу хвала.![]()
![]()
a drugima predlayes etiopljanke i crnkinje
s neki mraylogom taj debiliyam si pokusao proturiti ocito
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto oyenio si hrvaticuНађох је у суседном селу, Богу хвала.![]()
![]()
Не.eto oyenio si hrvaticu
И Јерменке. И Ђурђијанке. И сваку паметну, брака вредну, жену бих од срца предложио свакоме.a drugima predlayes etiopljanke i crnkinje
Разлоге сам навео више пута. Али твом мозгу оне не допиру изгледа.neki mraylogom taj debiliyam si pokusao proturiti ocito
pa ?Najveća ruska carica je bila porijeklom katolkinja.
pa ?U mom gradu žena predsednika boračke organizacije muslimanka. A on čovjek zaista istaknuti borac.
jel su one mozda etopljanke ili crnkinje ?Prema tome kako se ko postavi.
a ok ,nasao si dobru srpkinju, u drugom selu
a BULU ?И Јерменке. И Ђурђијанке. И сваку паметну, брака вредну, жену бих од срца предложио свакоме.
a da srpkinje se recimo udajuya te stranec migrante _Разлоге сам навео више пута. Али твом мозгу оне не допиру изгледа.
Не. Муслиманка је. Прво, не би ни хтела вероватно а и да хоће, њени би је пре убили него то да дозволе.a BULU ?
Близу си. Мада, она јесте Духом Србкиња.nasao si dobru srpkinju, u drugom selu
Koliko god da tehnologija napreduje ljudska priroda uvjek ostaje ista.Атомска техника и прашумска етика. То је најбоља дефиниција.
О некаквим ,,поплавама" причате углавном ти и Кришна. Ја то нигде нисам поменуо. Да ли вашим мозговима треба милион пута поновити? Још једном ћу, ако не схватиш, нема сврхе даље причати са тобом:da srpkinje se recimo udajuya te stranec migrante _
da nam preplave sbriju sa lepim malim sirijcima palestincima etiopljanima crncicima
pa divota! spasice nas bele kuge!
po ovome ispada ozenio si muslimanku ( a kada mi srbi kazemo ''bula'' mislimo namuslimanku)Не. Муслиманка је
sta da dozvole ? jesi reko malopre da je muslimanka ?. Прво, не би ни хтела вероватно а и да хоће, њени би је пре убили него то да дозволе.
Друга вера, друга култура.
koga ti zajebavas sada ovde?Близу си. Мада, она јесте Духом Србкиња.
Капетане, чини се да си, захваљујући мојим постовима, запао у неку врсту екстазе.dakle od sutra dule srbenda u sledecem izdanju-
ozeni sine bulu iz arabijeeeee, bulu iz arabijeeeeeeeeeeeeeeeeee
il oženi sine , negru iz kenije, negru iz kenijeeeeeeeeee
![]()
Dule je oženio Ciganku, pravi woke potez nema šta.eto oyenio si hrvaticu
a drugima predlayes etiopljanke i crnkinje
s neki mraylogom taj debiliyam si pokusao proturiti ocito
oduvek sam ja utoj ekstaziКапетане, чини се да си, захваљујући мојим постовима, запао у неку врсту екстазе.![]()
da i ovde su vecina ciganki muslimankeDule je oženio Ciganku, pravi woke potez nema šta.
Капетане, губиш . Одговор који сада цитираш је мој одговор на следећи твој коментар:po ovome ispada ozenio si muslimanku ( a kada mi srbi kazemo ''bula'' mislimo namuslimanku)
Прибери се.a BULU ?
recimo iz arabije ?
a mozda iz zenicei li mozda gornje maoce ?
Када сам то рекао? Рекао сам да жене из Арабије не би могли женити јер су муслиманке и јер њени то не би дозволили.sta da dozvole ? jesi reko malopre da je muslimanka
Ја никог. Али ти самог себе очигледно.koga ti zajebavas sada ovde?
То је због алкохола који превише конзумираш.oduvek sam ja utoj ekstazi
kdo mene nema bula dulence... joks.
Rom ili ne po krvi, Dule je svakako pro-ciganski nasađen i zalaže se za ciganizaciju Srbije.Не бре,....Дуле је Ром православац који је оженио Циганку муслиманку ...
Woke ти је у тинтари.Dule je oženio Ciganku, pravi woke potez nema šta.
Bolje biti pijan nego SNS bot kao ti.То је због алкохола који превише конзумираш.
Кад би ме видео уживо клекнуо би и рекао ,,Аве Дуле Аријевцу ".Не бре,....Дуле је Ром православац који је оженио Циганку муслиманку ...
Не, она је православка. И не знам где то, али овде код нас су они православци. Сви.su vecina ciganki muslimanke
bice da je toНе бре,....Дуле је Ром православац који је оженио Циганку муслиманку ...
Nebitno je kako izgledaš, jer ti je duša zatrovana a um pomračen
Због чега ми је ум ,, помрачен"? Што не делим твој став да Цигани нису људи?Nebitno je kako izgledaš, jer ti je duša zatrovana a um pomračen
ovde NOVI SAD I OKOLINA sva romska populacija (cigani) su ogromnom vecinom muslimani ! NASELJA poput , adice, klisa , veliki rit, mali beograd...Не, она је православка. И не знам где то, али овде код нас су они православци. Сви.