kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 51.001
idi to pricaj hrvatima. reci mismo s vama jednaki. dajte vase cerke srbima.Прво тражиш у својој башти, али ако не нађеш, није грех наћи у другој.
Јер сви смо пред Христом једнаки .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idi to pricaj hrvatima. reci mismo s vama jednaki. dajte vase cerke srbima.Прво тражиш у својој башти, али ако не нађеш, није грех наћи у другој.
Јер сви смо пред Христом једнаки .
Opasna ideja je što kaže da nema ništa loše u braku sa crnkinjom?pa proturas ovde kombinacije o zenidbi strankinja pogotovo sto si prvo rekao i takve debilnosti poput nije bitno i ako je crnkinja samo dok je hriscanka ...
tim si prvo ispao SOVINISTA religijski ...
ko ovo pametan moze napisati ?
idite srbi zenite palestinke etiopljanke crnkinje... bolje to nego nase obezbozene droljetine ?
sad na kraju si ipak umereniji kolko tolko normalniji kad si pomenuo jermenke...
ali i ja sam stekao utisak da u ovoj temi na fin nacin proturas izokola neke opasne ideje...a ti to ne bi radio srbiji jel de dulence...
oces srbe da radjaju etiopljanke i crnkinje ?
jes ti normalan od jutros ?
Сваки је Народ леп на свој начин. Све је то ствар укуса.S tim prvim se ne bih složio. Nemam ništa protiv njih, naprotiv oni zaslužuju poštovanje kao stradalnički narod koji opstao kroz veoma tešku istoriju. Ali nisu baš ljep narod. Gruzini su znatno ljepši od Jermena u prosjeku.
Ево и за тебе, можда схватиш:pa proturas ovde kombinacije o zenidbi strankinja pogotovo sto si prvo rekao i takve debilnosti poput nije bitno i ako je crnkinja samo dok je hriscanka ...
tim si prvo ispao SOVINISTA religijski ...
ko ovo pametan moze napisati ?
idite srbi zenite palestinke etiopljanke crnkinje... bolje to nego nase obezbozene droljetine ?
sad na kraju si ipak umereniji kolko tolko normalniji kad si pomenuo jermenke...
ali i ja sam stekao utisak da u ovoj temi na fin nacin proturas izokola neke opasne ideje...a ti to ne bi radio srbiji jel de dulence...
oces srbe da radjaju etiopljanke i crnkinje ?
jes ti normalan od jutros ?
Izvini a šta je tu civilizacijski pomak?
Шта да причам Хрватима?idi to pricaj hrvatima. reci mismo s vama jednaki. dajte vase cerke srbima.
sto se sad pravis naivan ?Opasna ideja je što kaže da nema ništa loše u braku sa crnkinjom?
da smo svi pred HRISTOM jednaki.Шта да причам Хрватима?
Ko te naljutio Kapetančiću naš, nešto si mi kiseo od jutros?raduje jedna cinjenica, da u stvarnosti u realnom yivotu nema debilnosti i antisrpskih narativa kao na krsti sto je primera...
nikada recimo nisam sreoniti iko meni blizak , nekogak o ce da serenda poput recimo sizifa...
ta prdnjava je moguca samo ovde, pokusaj ispiranja mozgova srbima i dalje
u gradu na ulici medju ljudima da to on prozbori...
ne biva to, dobio po labrnji ne bi znao s koje strane prije pljsute dandare po nosurdi
Не мора црнкиња, може и Јерменка. Или, ето Ђурђијнка, ево рече Кришна да су леп народ.sto se sad pravis naivan ?
uhvatio si se ovoga toboz glumec NORMALNOG covjeka a ne rasistu jel de ?
a nije samo to rekao, rekao je makar bila i crnkinja sve je u redu dok je hriscanka! (cist sovinizam jel de , vjerska netrpeljivost jel de)
dakle nemoj izokretati i brnaiti ga!
a ti ako oces ozeni crnkinju zabole me. tvoj volja. i da skocis s mosta mozes. i za to me zabole. tvoja volja.
Мој један побратим оженио Хрватицу из Босне.e da vidim sta ce ti reci potomcad pavelicevo luburiceve satnije...
И ово је демагогија. Нико се не плаши других, нити их мрзи.Kad covek prestane da se plasi, mrzi i osudjuje ljude druge nacije i druge boje koze
i da ih smatra nizim od sebe i manje vrednim i nedostojnim da im budu deo porodice.
Dobro. I šta je i u tome opasno? Prosječan Srbin sve I da hoće nema gdje da upozna crnkinju. Ako će neko biti srećan sa ženom iz Kenije samo napred. Ko ima pravo da mu sudi?sto se sad pravis naivan ?
uhvatio si se ovoga toboz glumec NORMALNOG covjeka a ne rasistu jel de ?
a nije samo to rekao, rekao je makar bila i crnkinja sve je u redu dok je hriscanka! (cist sovinizam jel de , vjerska netrpeljivost jel de)
dakle nemoj izokretati i brnaiti ga!
a ti ako oces ozeni crnkinju zabole me. tvoj volja. i da skocis s mosta mozes. i za to me zabole. tvoja volja.
Ima toga i sad. Ne puno ali ima.da smo svi pred HRISTOM jednaki.
da daju onda svoje cerke srbima, jer su srbi pred hristom jednaki njima hrvatima.
e da vidim sta ce ti reci potomcad pavelicevo luburiceve satnije...
Drugosrbijanci, woke-ovci i sličan nesoj je na Krsti zastupljen u značajno većem procentu nego što ih zaista ima u Srbiji. Na pdf Poltika na Krsti je prisutno sigurno 30% srpskih autošovinista, a njih u Srbiji nema više od 5%.raduje jedna cinjenica, da u stvarnosti u realnom yivotu nema debilnosti i antisrpskih narativa kao na krsti sto je primera...
nikada recimo nisam sreoniti iko meni blizak , nekogak o ce da serenda poput recimo sizifa...
ta prdnjava je moguca samo ovde, pokusaj ispiranja mozgova srbima i dalje
u gradu na ulici medju ljudima da to on prozbori...
ne biva to, dobio po labrnji ne bi znao s koje strane prije pljsute dandare po nosurdi
Odakle tebi ideja da ih neko osuđuje? Ili smatra manje vrednim.Kad covek prestane da se plasi, mrzi i osudjuje ljude druge nacije i druge boje koze
i da ih smatra nizim od sebe i manje vrednim i nedostojnim da im budu deo porodice.
Ne postoje belci osim Sneška Belića.
Svi smo mi neke nijanse između bele i crne.
ma da breDrugosrbijanci, woke-ovci i sličan nesoj je na Krsti zastupljen u značajno većem procentu nego što ih zaista ima u Srbiji. Na pdf Poltika na Krsti je prisutno sigurno 30% srpskih autošovinista, a njih u Srbiji nema više od 5%.
U Indiji su česta grupna silovanja, žrtve uglavnom budu i domaće žene ali ponekad i strane turistkinje. U Indiji i Pakistanu je incest uobičajen, brat i sestra od strica se uzmu i to je normalno.Нпр. Индијци. Никада не бих дао ћерку њима. Прво, религија им је катастрофа. Друго и као људи су нерадни, неуредни, аљкави и тешке пијандуре.
Неки други народи су господа за њих.
Џабе и лепота, кад памети нема мој капетане. Србкиње раде абортусе само тако, не рађају децу, разводе се ко добар дан, јуре за парама, итд, итд.Bog nam dao al sve nam dzaba kad pameti nemamo i kad se prodajemo za veceru
Нпр. Индијци. Никада не бих дао ћерку њима. Прво, религија им је катастрофа. Друго и као људи су нерадни, неуредни, аљкави и тешке пијандуре.
Неки други народи су господа за њих.