Jeste li spremni na strance u obitelji?

pa proturas ovde kombinacije o zenidbi strankinja pogotovo sto si prvo rekao i takve debilnosti poput nije bitno i ako je crnkinja samo dok je hriscanka ...
tim si prvo ispao SOVINISTA religijski ...

ko ovo pametan moze napisati ?
idite srbi zenite palestinke etiopljanke crnkinje... bolje to nego nase obezbozene droljetine ?

sad na kraju si ipak umereniji kolko tolko normalniji kad si pomenuo jermenke...

ali i ja sam stekao utisak da u ovoj temi na fin nacin proturas izokola neke opasne ideje...a ti to ne bi radio srbiji jel de dulence...

oces srbe da radjaju etiopljanke i crnkinje ?
jes ti normalan od jutros ?
Opasna ideja je što kaže da nema ništa loše u braku sa crnkinjom?

S tim prvim se ne bih složio. Nemam ništa protiv njih, naprotiv oni zaslužuju poštovanje kao stradalnički narod koji opstao kroz veoma tešku istoriju. Ali nisu baš ljep narod. Gruzini su znatno ljepši od Jermena u prosjeku.
Сваки је Народ леп на свој начин. Све је то ствар укуса.
IMG_20241017_102503.jpg

;)

raduje jedna cinjenica, da u stvarnosti u realnom yivotu nema debilnosti i antisrpskih narativa kao na krsti sto je primera...

nikada recimo nisam sreoniti iko meni blizak , nekogak o ce da serenda poput recimo sizifa...

ta prdnjava je moguca samo ovde, pokusaj ispiranja mozgova srbima i dalje

u gradu na ulici medju ljudima da to on prozbori...
ne biva to, dobio po labrnji ne bi znao s koje strane prije pljsute dandare po nosurdi

pa proturas ovde kombinacije o zenidbi strankinja pogotovo sto si prvo rekao i takve debilnosti poput nije bitno i ako je crnkinja samo dok je hriscanka ...
tim si prvo ispao SOVINISTA religijski ...

ko ovo pametan moze napisati ?
idite srbi zenite palestinke etiopljanke crnkinje... bolje to nego nase obezbozene droljetine ?

sad na kraju si ipak umereniji kolko tolko normalniji kad si pomenuo jermenke...

ali i ja sam stekao utisak da u ovoj temi na fin nacin proturas izokola neke opasne ideje...a ti to ne bi radio srbiji jel de dulence...

oces srbe da radjaju etiopljanke i crnkinje ?
jes ti normalan od jutros ?
Ево и за тебе, можда схватиш:

Између добре Србкиње и полупане Србкиње увек треба узети добру Србкињу.
Између добре Албанке и полупане Србкиње увек треба узети добру Албанку.
Између добре Хрватице и полупане Србкиње увек треба узети добру Хрватицу.
Између добре Јерменке и полупане Србкиње увектреба узети добру Јерменку.

И тако даље.

Opasna ideja je što kaže da nema ništa loše u braku sa crnkinjom?
sto se sad pravis naivan ?

uhvatio si se ovoga toboz glumec NORMALNOG covjeka a ne rasistu jel de ?

a nije samo to rekao, rekao je makar bila i crnkinja sve je u redu dok je hriscanka! (cist sovinizam jel de , vjerska netrpeljivost jel de)

dakle nemoj izokretati i brnaiti ga!

a ti ako oces ozeni crnkinju zabole me. tvoj volja. i da skocis s mosta mozes. i za to me zabole. tvoja volja.

raduje jedna cinjenica, da u stvarnosti u realnom yivotu nema debilnosti i antisrpskih narativa kao na krsti sto je primera...

nikada recimo nisam sreoniti iko meni blizak , nekogak o ce da serenda poput recimo sizifa...

ne biva to, dobio po labrnji ne bi znao s koje strane prije pljsute dandare po nosurdi
Ko te naljutio Kapetančiću naš, nešto si mi kiseo od jutros?

Evo čika Siza ima nešto za tebe da se oraspoložiš

🍭

a nije samo to rekao, rekao je makar bila i crnkinja sve je u redu dok je hriscanka! (cist sovinizam jel de , vjerska netrpeljivost jel de)

a ti ako oces ozeni crnkinju zabole me. tvoj volja. i da skocis s mosta mozes. i za to me zabole. tvoja volja.
Не мора црнкиња, може и Јерменка. Или, ето Ђурђијнка, ево рече Кришна да су леп народ.

Може и Рускиња. Може и Украјинка.

Али битно да је хришћанка, добра мајка о супруга. То је поента.

e da vidim sta ce ti reci potomcad pavelicevo luburiceve satnije...
Мој један побратим оженио Хрватицу из Босне.
Сви у њеној фамилији, сем њене мајке, су то прихватили. Она прешла у Православље. Била лепа свадба, баш смо се лепо провели.

Kad covek prestane da se plasi, mrzi i osudjuje ljude druge nacije i druge boje koze
i da ih smatra nizim od sebe i manje vrednim i nedostojnim da im budu deo porodice.
И ово је демагогија. Нико се не плаши других, нити их мрзи.
Али, ипак је лепше имати жену и део фамилије из свог рода него неког другог.

Међутим, ако у свом Роду човек не нађе неку која му одговара, при томе мислим да сам јасан који су по мени главни критеријуми, онда ако је и нађе у другом роду, шта ћеш Божја Воља.

Dobro. I šta je i u tome opasno? Prosječan Srbin sve I da hoće nema gdje da upozna crnkinju. Ako će neko biti srećan sa ženom iz Kenije samo napred. Ko ima pravo da mu sudi?
da smo svi pred HRISTOM jednaki.
da daju onda svoje cerke srbima, jer su srbi pred hristom jednaki njima hrvatima.

e da vidim sta ce ti reci potomcad pavelicevo luburiceve satnije...
Ima toga i sad. Ne puno ali ima.

Нпр. Индијци. Никада не бих дао ћерку њима. Прво, религија им је катастрофа. Друго и као људи су нерадни, неуредни, аљкави и тешке пијандуре.

Неки други народи су господа за њих.

Drugosrbijanci, woke-ovci i sličan nesoj je na Krsti zastupljen u značajno većem procentu nego što ih zaista ima u Srbiji. Na pdf Poltika na Krsti je prisutno sigurno 30% srpskih autošovinista, a njih u Srbiji nema više od 5%.

Ne postoje belci osim Sneška Belića.

Svi smo mi neke nijanse između bele i crne.

Имао сам познаника у школи, Абрахама. Званог Ејби Бејби.

Његова интересантна теза је да су они, Етиопљани, Кушити, Хамити (?) бели. Са друге стране, Европљани су црвени.

Bog nam dao al sve nam je dzaba!

Dzaba !

NIDJE NA SVJETU bas nidje TOLIKO lijepih zena kao kod NAS .
sa naglaskom na ono - TOLIKO MNOGO lijepih zena kod nas!

slobodno pogledajte okolo, i pirgave britanke nemice, bledunjave i ridjave fince dance svedjanke
(ok bice po koja, tamo negde svaka 30ta...)
pa madjarice (jesu vrele vatrene kazu ,kao i totice, paslovakinje) ali oept svaka deseta petnajsta lijepa... ostalo je ono sto se kdo nas u ruznjikave smatra...

ajvani jedni , gledajte oko sebe , kadsetate, gledajte!
prelijepe su srpkinje i stare i mlade!

prelijepe!

NIDJE TOLIKO LIJEPIH ZENAKAO OVDJE!

Bog nam dao al sve nam dzaba kad pameti nemamo i kad se prodajemo za veceru

Poslednja izmena od moderatora:
Нпр. Индијци. Никада не бих дао ћерку њима. Прво, религија им је катастрофа. Друго и као људи су нерадни, неуредни, аљкави и тешке пијандуре.

U Indiji su česta grupna silovanja, žrtve uglavnom budu i domaće žene ali ponekad i strane turistkinje. U Indiji i Pakistanu je incest uobičajen, brat i sestra od strica se uzmu i to je normalno.

Bog nam dao al sve nam dzaba kad pameti nemamo i kad se prodajemo za veceru
Џабе и лепота, кад памети нема мој капетане. Србкиње раде абортусе само тако, не рађају децу, разводе се ко добар дан, јуре за парама, итд, итд.

И шта им вреди што су лепе?? И шта је крив човек што оженио добру Јерменку која му роди петоро Србчади и буду добри људи и православци, уместо неке нафракане и дрољасте ,Србкиње"??

Твоје познавање милијарде Индуса и свих њихових касти и етноса, твоје фиктивне ћерке и твоја фиктивна одлучивања коме ћеш дати шта - тешко је одлучити која је од те три идеје најглупља, али вероватно ипак ова прва.

Back