Jeste li spremni na strance u obitelji?

И одлично су урадили! :ok:
Onima sa Golije koji su oženili Albanke su djeca bjelci i izgledaju kao regulani Srbi, a i te Albanke kao Balkanke nisu kulturolški daleko od naših žena. Ti se zalažeš da Srbi žene Kenijke i Tanzanijke koje imaju neku stotu kulturu i mentalitet i da proizvode crnce s njima. Zamisli svom crnom sinu koga imaš sa Kenijkom pokazuješ slike svojih i njegovih predaka i govoriš 'ovo ti je pradeda, ovo prababa' itd, a on pita 'a zašto sam ja crn a oni nisu' ili zašto ti tata nisi crn kao ja.' Pa crni sin pođe u školu, a ono sva druga djeca bjela pa i da ga prihvate kao rođenog brata u njemu će se javljati neki kompleksi i lomovi i biće kao bjela vrana među regularnim. To su teške stvari. Ne znam kako bih se nosio s tim i postavio se da imam djete sa cnkinjom i da živimo u Srbiji.

@FDDD

Poslednja izmena:
Duh i krv su neodvojivi i povezani kao prst i nokat.
То мисле Јеховини сведоци. Зато и забрањују трансфузију јер верују да Дух пребива у крви.

Ми православни, пак, не мислимо тако. Кажем ти, ближа је Србству Духом побожна Јерменка него дрољаста и обезбожена Србкиња. И крв ту никакву улогу не игра.

Ti se zalažeš da Srbi žene Kenijke i Tanzanijke koje imaju neku stotu kulturu i mentalitet i da proizvode crnce s njima.
Залажем се да приоритет буде да жене буду добре супруге, мајке и хришћанке. То се ја залажем.
А не дал су беле или које већ боје. То је оно што ти не можеш да схватиш јер си оптерећен глупостима.
И ја ниједном нисам поменуо Кенију или Танзанију.

Зато је брак са Албанкама хришћанкама супер ствар и то треба подржати!

Залажем се да приоритет буде да жене буду добре супруге, мајке и хришћанке. То се ја залажем.
А не дал су беле или које већ боје. То је оно што ти не можеш да схватиш јер си оптерећен глупостима.
И ја ниједном нисам поменуо Кенију или Танзанију.

Зато је брак са Албанкама хришћанкама супер ствар и то треба подржати!
Albanke hrišćanke i Srbi su kulturološki kompatabilna kombinacija. Ipak Albanci kakvi god da su bliži su nam milion puta u svakom smislu od Tanzanijaca, Kenijaca, Indonežana itd.

Albanke hrišćanke i Srbi su kulturološki kompatabilna kombinacija. Ipak Albanci kakvi god da su bliži su nam milion puta u svakom smislu od Tanzanijaca, Kenijaca, Indonežana itd.
Албанци хришћани да. Албанци муслимани, пак, не. Они су нас убијали и вадили органе.
Од њих нам је ближи Етиопљанин. ;)

Албанци хришћани да. Албанци муслимани, пак, не. Они су нас убијали и вадили органе.
Од њих нам је ближи Етиопљанин. ;)
Sa Albancima muslimanima imamo niz sličnosti, a sa Etiopljanima samo jednu a to je religija. Previše forsiraš religiju, a zapravo si crven. Srbi du postojali i prije nego što su postali hrišćani ako nisi znao.

Danas se šetam gradom i primjećujem sve više Nepalaca. Njihov broj stalno raste. Kad prolaziš pored objekata koji se renoviraju i grade, vidiš sve manje domaćih radnika. Jasno je da će dio njih ostati ovdje, a neki će povući i članove svojih obitelji...

A što kad dođe do sklapanja brakova? Jeste li spremni da vam, možda, Nepalac, Indijac ili Sirijac postane član obitelji? Koja je alternativa, s obzirom na to da ćemo, prije ili kasnije, postati manjina?
Nema šanse!
Odrekla bi se preko novina deteta koje bi ušlo u zajednicu sa osobom druge rase.
Ma i nacije pa taman i da su "samo" druge bivše bratske republike u pitanju.

Та ,,само једна" је много јача од свих ових других.
Наравно да је религија најбитнија . Народ није ствар крви, Народ је ствар Духа, Културе, итд.
Srbi sa takvim stavovima su doprinjeli tome da ne-pravoslavni Srbi otpadnu od spskog nacionalnog korpusa. Za razliku od nas kod Albanaca toga nije bilo. Albanci različitih vjera su prihvatali jedni druge smatrajući Albance druge vjere na prvom mjestu Albancima. Pametni ljudi.

Srbi sa takvim stavovima su doprinjeli tome da ne-pravoslavni Srbi otpadnu od spskom nacionalnog korpusa. Za razliku od kod Albanaca toga nije bilo, Albanci različitih vjera su prihvatali jedni druge smatrajući Albance druge vjere na prvom mjestu Albancima. Pametni ljudi.
Глупости. Албанци хришћани и дан данас не могу да смисле Албанце муслимане. Поготово ове са Косова. Зато радије удају ћерке за Србе него за Албанце муслимане.

А не-православни Срби су се углавном сами одродили, нико их није терао.

И плус см конзервативни хришћанин, што је за њих најгори ,,грех"??

Не схваташ да су woke и расисти исти тип будала, само са различитих страна.
Bog je stvorio različite ljudske rase i postavio u određenim djelovima svjeta. Zalaganje za ukidanje rasa tako što će se one izmješati i stvoriti se jedna 'siva' rasa nad kojom će okultna oligarhija lako vladati je anti-Božiji pakleni plan koji guraju globalisti a čiji glasnogovornik je woke pokret, eto šta ti podržavaš!

Opa opa .... Šta je sad to? Neki novi momenti?

Očekivali smo da kažeš Obožavam da mi dodje crna snajka u feredži i da mi sin postane ćerka pa da se uda za Sirijca.

Kao svaki roditelj tako i ja volim da nadju osobu koju vole a najdraže mi je sto su djeca vezana za svoj narod i vjeru, često sjednu u auto ili cekiraju let i odu dole

ja tu ništa neću braniti ili očekivati da se djeca odluče protiv ljubavi a za ljubav roditelja

Voljela bi da je naše gore list iako sams znam kad živiš u multikulturnom društvu da vrlo lako može biti i drugačije

Zalaganje za ukidanje rasa tako
Ко се залаже за ,,укидање раса"??

Ја ти само кажем да је Дух, тј Вера оно што је најбитније код човека! И да је Народ пре свега Духовна, а не расна или крвна категорија.
Не постоји ,,србска крв", итд.

Људи се мешају од кад је света и века.
Da,ali mijesaju se susjedni narodi u granicnim oblastima uglavnom.
A sad je nastalo mijesanje veoma udaljenih i kulturoloski,vjerski, i rasno razlicitih naroda...
Nisam rasista,u smislu da mislim da je neka rasa bolja od druge,svi smo mi ljudi...ali mislim da ipak treba traziti sebi sto slicnije,a ne obratno.

Глупости. Албанци хришћани и дан данас не могу да смисле Албанце муслимане. Поготово ове са Косова. Зато радије удају ћерке за Србе него за Албанце муслимане.

А не-православни Срби су се углавном сами одродили, нико их није терао.
Oni nisu ratovali kao Srbi različitih vjera, žive u istoj državi i svi se smatraju Albancima. U Albaniji imaš jedno 65% Albanaca muslimana, 20% pravoslavaca i 15% katolika. Jedan strani albanolog je davno rekao da je 'albanstvo' jedina prava religija Albanaca, isto kaže i Kaplan Burović. Vuk Karadžić je zapisao da bi Arnaut turskog zakona (vjere) ubio 10 pravih Turaka za jednog Arnauta rimskog zakona, a da bi Arnaut rimskog zakona ubio 10 Talijanaca za jednog Arnauta turskog zakona. Još on je primjetio da religija ne znači puno Albancima i da je etničko-plemenska svjest kod njih jača od religije.

Back