- Poruka
- 85.095
Stalno mi iskače na fb, ima dobre savete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi cuknula skoro auto opet♡Strašno je kako si napisao naslov. Nepismeno, nepristojno, nedopustivo. Sam sebe banuj!
Nisam!Jesi cuknula skoro auto opet♡
Jesu li tebe vukli za kikice u predškolskom i osnovnoj kad si tolko osetljiva?Strašno je kako si napisao naslov. Nepismeno, nepristojno, nedopustivo. Sam sebe banuj!
Jesu i svi koji su to uradili završili su na podu razbijenog nosa!Jesu li tebe vukli za kikice u predškolskom i osnovnoj kad si tolko osetljiva?
Grubijanu 1!Jesu i svi koji su to uradili završili su na podu razbijenog nosa!
Ne budi papak, ne možeš napisati 'ovu'.
hteo sam visočije pa sam se ipak odlučio za bosansku varijantuSve može, kad ti je prošla riječ "višlje" piši kako hoćeš![]()
Visočije je nepravilno. A ta nakarada od riječi nema veze sa Bosnom. Ne pravdaj svoju nepismenost tako, nije lijepo.hteo sam visočije pa sam se ipak odlučio za bosansku varijantu
Bez obzira što poznajem pravopis i znam koja je "ispravna" reč, to me ne obavezuje da je koristim ako smatram da je glupa., A glupa je. Koristim onu koja ima više smisla.Visočije je nepravilno. A ta nakarada od riječi nema veze sa Bosnom. Ne pravdaj svoju nepismenost tako, nije lijepo.
E to treba biti kažnjivo!Bez obzira što poznajem pravopis i znam koja je "ispravna" reč, to me ne obavezuje da je koristim ako smatram da je glupa., A glupa je. Koristim onu koja ima više smisla.
Spamujemo temu na automobilima. Obrisaće, nadam seE to treba biti kažnjivo!
Жене се редовно баве колима, само их не поправљају и не одржавају.Zene se slabo bave kolima, juce sam slucajno naleteo na jednu zensku koja radi limariju na neke starije automobile na YT.