dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 21.09.2009. u 12:09 - Jeste culi za ovo nekad #26 Microwave: Pa jesam... al nikako da naletim na taj sa iskricama, uvek običan što ne golica Kliknite za proširenje... Pa to ti kažem-pogrešan prst, nije novogodišnji!
Microwave: Pa jesam... al nikako da naletim na taj sa iskricama, uvek običan što ne golica Kliknite za proširenje... Pa to ti kažem-pogrešan prst, nije novogodišnji!
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 21.09.2009. u 12:54 - Jeste culi za ovo nekad #27 sinnke: Da li verujete da covek smiruje nervnoznu zenu tako sto kad ona pocne galamiti, on joj stavi prst u picu? Da li je to zbog prsta ili zbog zene da se tako brzo smiri? Kliknite za proširenje... Verujemo... Zbog pice je...
sinnke: Da li verujete da covek smiruje nervnoznu zenu tako sto kad ona pocne galamiti, on joj stavi prst u picu? Da li je to zbog prsta ili zbog zene da se tako brzo smiri? Kliknite za proširenje... Verujemo... Zbog pice je...
G gost 101840 Legenda Poruka 55.668 21.09.2009. u 13:00 - Jeste culi za ovo nekad #28 sinnke: Da li verujete da covek smiruje nervnoznu zenu tako sto kad ona pocne galamiti, on joj stavi prst u picu? Da li je to zbog prsta ili zbog zene da se tako brzo smiri? Kliknite za proširenje... pa dole se nalazi ventil za utišavanje žena...
sinnke: Da li verujete da covek smiruje nervnoznu zenu tako sto kad ona pocne galamiti, on joj stavi prst u picu? Da li je to zbog prsta ili zbog zene da se tako brzo smiri? Kliknite za proširenje... pa dole se nalazi ventil za utišavanje žena...
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 21.09.2009. u 14:44 - Jeste culi za ovo nekad #29 DeeLiteOrangeAdvanced: pa dole se nalazi ventil za utišavanje žena... Kliknite za proširenje... E nek' si ti njega pronaš'o!
DeeLiteOrangeAdvanced: pa dole se nalazi ventil za utišavanje žena... Kliknite za proširenje... E nek' si ti njega pronaš'o!
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 21.09.2009. u 18:38 - Jeste culi za ovo nekad #30 pa, skrenuće joj pažnju, sigurno...al ne znam hoće li je smiriti.
NastyNensy Domaćin Poruka 3.777 21.09.2009. u 18:48 - Jeste culi za ovo nekad #31 sinnke: Da li verujete da covek smiruje nervnoznu zenu tako sto kad ona pocne galamiti, on joj stavi prst u picu? Da li je to zbog prsta ili zbog zene da se tako brzo smiri? Kliknite za proširenje... mislim da je to zbog moje pice
sinnke: Da li verujete da covek smiruje nervnoznu zenu tako sto kad ona pocne galamiti, on joj stavi prst u picu? Da li je to zbog prsta ili zbog zene da se tako brzo smiri? Kliknite za proširenje... mislim da je to zbog moje pice
kambodza Elita Poruka 15.736 21.09.2009. u 19:33 - Jeste culi za ovo nekad #32 sinnke: Da li verujete da covek smiruje nervnoznu zenu tako sto kad ona pocne galamiti, on joj stavi prst u picu? Da li je to zbog prsta ili zbog zene da se tako brzo smiri? Kliknite za proširenje... ..............to ono kao ubode joj zelju .....................
sinnke: Da li verujete da covek smiruje nervnoznu zenu tako sto kad ona pocne galamiti, on joj stavi prst u picu? Da li je to zbog prsta ili zbog zene da se tako brzo smiri? Kliknite za proširenje... ..............to ono kao ubode joj zelju .....................
G gost 101840 Legenda Poruka 55.668 21.09.2009. u 19:40 - Jeste culi za ovo nekad #33 malo zvocalo: E nek' si ti njega pronaš'o! Kliknite za proširenje... ...el znaš koko mi vremena trebalo da ga pronađem...
malo zvocalo: E nek' si ti njega pronaš'o! Kliknite za proširenje... ...el znaš koko mi vremena trebalo da ga pronađem...
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 21.09.2009. u 19:42 - Jeste culi za ovo nekad #34 DeeLiteOrangeAdvanced: ...el znaš koko mi vremena trebalo da ga pronađem... Kliknite za proširenje... ma koliko god da ti je trebalo..... važno je da si ga ponaš'o
DeeLiteOrangeAdvanced: ...el znaš koko mi vremena trebalo da ga pronađem... Kliknite za proširenje... ma koliko god da ti je trebalo..... važno je da si ga ponaš'o
LakiJeMaloNervozan Obećava Poruka 63 21.09.2009. u 21:02 - Jeste culi za ovo nekad #35 nisam cuo nikad pre
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 21.09.2009. u 21:02 - Jeste culi za ovo nekad #36 LakiJeMaloNervozan: nisam cuo nikad pre Kliknite za proširenje... ovde ce cujes svasta