Jessica Alba ili Angelina Jolie

da, Anđa ima nešto fenomenalno...s druge strane, Alba je mnogo zgodnija...i slađa...ova prva je više lepa nego što je slatka...tako nekako...:D

pa jeste z:p
hm...ne znam,meni je Angelina zgodnija...ako se gleda samo po telu onda Jessica ,da,ali meni to nije dovoljno,po meni ne morash imati savrshene obline da bi bila zgodna..opet potezem Nicole iz PCD :flert:

69qqfc.jpg

ali jeste,u pravu si,po telu Alba je bolja,ali opet,ima takvih po svetu mnogo,i ima mi prosecno slatko lice....meni je bolje da bude lepa nego slatka :)
Jolie je smrshala zbog neceg ovih godina bash,to sam primetila..ali i dalje ima ono neshto

na kraju krajeva,kad se sve sabere i oduzme, Alba ce ostati upamcena kao samo josh jedno zgodno telo i nishta vishe... a

34fmibr.jpg

ce biti { bila je,jeste i bice } na vishem nivou,makar meni :)

realno...samo su Anđa i sad mlađana Megan Fox ultramegagiga lepe žene...ove ostale su sve ispod njih(po mom mišljenju)...ali svakako ne i manje privlačne i ženstvene...:zskace:

p.s. Nicol je mešanac, prosto bi bilo neverovatno da nije tako lepa i zgodna i sve...z:)
i ne slažem se da je puno zgodnih devojaka na svetu...baš, baš zgodnih...a Alba je def među njima...z;)

Back