anajade
Elita
- Poruka
- 19.519
A ko sme i da gradi a i da se sagradi ko ce u njega da uletiOdlicna prilika da se grade nova napredna at.sklonista,pravi je momenat da se ugradi procenat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko sme i da gradi a i da se sagradi ko ce u njega da uletiOdlicna prilika da se grade nova napredna at.sklonista,pravi je momenat da se ugradi procenat.
Samo pokazivanje moći. Inače neupotrebljivo oružje, pre svega zbog praktične nemogućnosti transportovanja do cilja.Nema zajebancije sa Rusijom!
The blast broke windows more than 500 miles away. Witnesses saw the flash through heavy cloud cover more than 600 miles from the blast site.
Moze da se nakaci to na interkontinentalnu raketu, to je danas najmanji problem.Samo pokazivanje moći. Inače neupotrebljivo oružje, pre svega zbog praktične nemogućnosti transportovanja do cilja.
Nece bg niko da gadja direktno, da ima 10 puta vise nuklearki pa da se i plasimo,
Ali je ono sto dolazi nakon nuklearki gore
Zagadjene kise i vetrovi koji sire radijaciju, zagadjenje voda i hrane - to su tek problemi
Umires polako otrovan
Sto si blize padu bombe to umires brze
Do neke udaljenosti - oni bi preziveli, priroda bi pobedila, kao u cerobilu
Hirosima i nagasaki postoje i sad, ljudi zive u njima
Postar kasni danas. Mozda mi dostavi brosuru u ponedjeljak![]()
Uvek se čudim prljavštini u beogradskim zgradama.Podrum i tavan zakrčeni,a paučina u zgradi viši po dva metra sa plafona i to centralne zone grada.Uhvati te neka depresija kad udjes u zgraduVi kao da ne zivite u Srbiji , prvo nisu problem ako je neko zaposeo sklonista, to je jos i odrzavano , mnogo veci problem je tamo gde nisu odrzavana, jer je narod postao stoka...
Obisao samo onako iz licnog interesa 10tak sklonista u unutrasnjosti....
Ono je horor sta stanari zgrada dozvoljavaju da jedni drugima rade sebi...
znaci , od lomljenja inventara, to su bile klosetske solje, umivaonici , kanalizacione cevi od gornjeg sprata u nekima, i to je lomljeno , tj probano pa naprslo, zablokirani i zaruseni drugi i treci izlazi , tamo gde ih je bilo , gde je bio poklopac metalni , umesto zamenjen, stavljeno je neko drk resenje, pa kad kisa pada voda ulazi i skloniste je pod stalnom povecanom vlagom, bukvalno beton ne samo u vodi nego zidovi trule...
Neshvatljivo je koliko su gotovani stanari zgrada, jer ocekuju da im neko titra jajca za dz, a onda se razocaraju i onda dobiju prinudne upravnike koje boli tuki i uzimaju po 1000 din a ne urade nista, bas nista, jos uniste i podrumske prostorije i sklonista koja su poveca a uzeta od podrumskih prostorija...
Vrata su teska metalna, ne farbana nigde, nego nek se raspadaju , maske su pokrane, creva za ispumpavanje od po 100m ili 50 m , ona kao za bastu , su zavrsila negde u basti , glumataju stanari da su odgovorni , ali su gotovani i zabole ih tuki..
Sramota ziva sto zivis sa takvim ljudima na istom prostoru , jos ako su ti i rod, a neki mi jesu rod, ziv blam te pojede...
A gordi i ponositi...odmah te proliv uhvati, bagra, pogan, narod je stoka...ali sacekaj i izadji sa njima do parkica, tamo gde ima sladoled, pomfrit, kafic, i videces elitu , eleganciju , uredno napredne i kulturne ljude....stoka u caksire, ljudi sa prazilukom u dupetu..
Taj obilazak iz interesovanja sklonista mi je zgadio Srbe zbog tog privida , 10 dana mi je trebalo da zaboravim scene ekstrema izmedju nasmejanih i zapustenih delova svih tih ljudi...
Da moze video da prenese utisak i mirise, ono je horor, a ne ono sto gledate na filmovima....Horor je kad sa tim svim ljubaznim ljudima vidis njihove ekstremne prirode i karakteristike....to je horor...u rangu RING japanskog , koji je po meni horor broj 1...
Ljuban će to sve srediti.
Bas tako. nema odgovora, a kako mi se cini niko se previse ne trudi da ga dobijeVas je vec gadjalo onim dronom po Jarunu...
Ni do danas ne rekose ko je gadjao i kako dodje do tamo...
Sumnjam da ce padaqti nuklearke. Ipak se u danasnjem svijetu sve vrti oko novca. Za sada su zaduzili Ukrajinu za narednih par generacija.E tako konfuzno ce padati i nuklearke...nit ce se znati ko ni od kuda, kako...
A plus sto nece biti neta da sam guglas i istrazujes telgram kanale twitere i sl.
...
Negde je neki stručnjak pričao da bi Amerika bila uništena sa samo dve bombe,jedna u San Andreas I druga u Yellowstone.Amerikanci uvek prave cirkus od svega i peru pare preko sto miliona naručenih studija od studije o Metlinoj dršci do nuklearnog rata .U stvarno niko ne zna šta bi biloKod amera ništa ne može pa kada im pukne posejdon u kanalizaciji biće veselo
Ако Путин неће, Друг Ким Џонг Ун сигурно хоће!Sve preko Evrope a na Ameriku nista ni dlaka s glave, ja preporucujem Putinu ako do toga dodje rokaj Yellowstone.
hoce u snovimaАко Путин неће, Друг Ким Џонг Ун сигурно хоће!![]()
Kad smo kod pecina, US army je kad je dosao kao unprofor zapisao i katalogizirao sve pecine od najmanje svega 5m do najvecih u BIH, da li ima imalo vode u pecini , ili gde su izvori, ama bas sve....U pećine brale, kao i 'ajduci!
Ako Tramp dodje na vlast mozda i nece.hoce u snovima![]()
![]()
samo da rusi izdrze jos ta 4 mesecaAko Tramp dodje na vlast mozda i nece.
Nije 4 nego 2 , sto Rusi da izdrzavaju oni su i ovako u ratu od 2022, svet da izdrzi i to je pitanje.samo da rusi izdrze jos ta 4 meseca
rusi ratuju protiv ukrajine od 2014, a u zadnje 4 godine im traje ta njihova operacija specijalacaNije 4 nego 2 , sto Rusi da izdrzavaju oni su i ovako u ratu od 2022, svet da izdrzi i to je pitanje.
Neka bude sta bude, ti misls da Ruse mnogo briga sta ce Tramp i ekipa da urade ili nece.rusi ratuju protiv ukrajine od 2014, a u zadnje 4 godine im traje ta njihova operacija specijalaca
inaguracija trampa je krajem januara, i proci ce nekoliko mijeseci dok pocnu da funkcionisu novi propisi, za to vreme ce dosta oruzja bit isporucivano ukrajini za koje je ova administracija vec potpisala dogovore